Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
La ce pot folosi uleiul de cocos?
la ce se poate folosi uleiul de cocos

Uleiul de cocos este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri, cu condiția de a fi preparat prin presare la rece. Conține, în proporție de peste 90%, grăsimi saturate brute, adică trigliceride cu lanț mediu, necesare pentru buna funcţionare a orgsnismului și pentru producerea de energie.

 

De asemenea, uleiul de cocos are în compoziție și acid lauric , o substanţă cu rol antiviral, care se mai găsește în cantitate atât de mare doar în laptele matern). Acesta, alături de acidul capric şi caprilic, susţine sistemul imunitar în lupta împotriva virusurilor, bacteriilor şi fungilor.

 

Uleiul de cocos poate fi folosit la gătit, în prepararea supelor, tocănițelor, deserturilor, în smoothie-uri sau shake-uri. Poți găsi aici 54 de beneficii și utilizări ale uleiului de cocos.

Pentru uz cosmetic, uleiul de cocos este benefic pentru hidratarea pielii sensibile, în prepararea măștilor de față sau de păr, a pastei de dinți naturală, pentru prevenirea şi tratarea iritaţiei de scutec sau a dermatiei de contact. 

 

Află mai multe despre uleiul de cocos

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101