REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | PÂNĂ LA FINALUL ZILEI!

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Mierea de Manuka este eficientă în combaterea bacteriei Helicobacter pylori?
mierea de manuka pentru helicobacter pylori

Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume. Studiată în marile universităţi ale lumii, mierea de Manuka este utilizată în scop medicinal în ameliorarea şi chiar vindecarea multor afecţiuni: de la dureri în gât, răceli, parodontoză, gastrită, la arsuri şi răni sau infecţii bacteriene puternice.

 

Spre deosebire de toate celelalte tipuri de miere, Manuka posedă proprietăţi antibacteriene foarte puternice. Activitatea antibacteriană a acesteia este dată de conţinutul crescut de metilglioxal (MGO), substanţa activă a mierii de Manuka. În plus, aceasta are proprietăţi imunostimulatoare nemaiîntâlnite la niciun alt tip de miere, contribuind la producţia citokinelor (molecule care transmit informaţiile între celulele sistemului imunitar).

 

Helicobacter pylori este o bacterie rezistentă la antibiotice ce infectează mucoasa stomacului și a duodenului. Aceasta se poate atașa de celulele din stomac, provocând o  inflamație a stomacului (gastrită). Netratată, infecția cu H. pylori poate crește riscul de ulcer gastric și duodenal.

 

Consumul de miere de Manuka are atât rol preventiv, cât şi de tratare a infecţiei cu H. pylori. Textura văscoasă a mierii formează un strat în jurul bacteriilor, împiedicând atașarea acestora de mucoasa stomacului. Studiile clinice au demonstrat că mierea de Manuka are proprietăţi bactericide şi bacteriostatice. Ce înseamnă acest lucru? Datorită substanțelor fitochimice și factorilor antibacterieni din compoziţia sa (peroxid de hidrogen, metilglioxal şi defensin-1), mierea de Manuka inhibă creşterea şi stopează multiplicarea bacteriilor de H.pylori, dar, în acelaşi timp, are şi capacitatea de a le distruge.

 

Pentru infecţia cu H.pylori este recomandat factorul MGO™ 550+.

 

 

Descoperă Mierea de Manuka din shopul VVV

 

 

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101