Orice comandă de peste 200 lei intră automat în Tombola lunii Decembrie! 30 premii cu valoare totală de peste 4500 lei!
Pentru a te putea bucura de toate beneficiile, cel mai bine ar fi să consumi seminţe de in încolţite. Astfel, se elimină acidul fitic şi creşte foarte mult absorbţia mineralelor. Consiliul Inului din Canada recomandă înmuierea seminţelor de in în apă caldă pentru minimum 10 minute sau în apă rece pentru două ore. Se pot lăsa la înmuiat şi peste noapte şi apoi se consumă cu tot cu apa în care au stat, transfomată în gel.
O altă metodă recomandată este să consumi seminţele de in măcinate. Seminţele de in întregi nu pot fi digerate şi, astfel, nu putem primi substanţele nutritive din compoziţia lor. Le poţi măcina cu ajutorul unei râşniţe de cafea, exact înainte de a fi consumate, sau, pentru diverse preparate, poţi cumpăra direct făina de seminţe de in.
Există multe modalități excelente de a include aceste semințe în dieta ta, inclusiv adăugarea lor la brioșe, pâine de casă sau prăjituri.
Iată câteva moduri prin care poţi include seminţele de in în alimentaţia zilnică:
Află mai multe despre semințele de in
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane