LA COMENZI DE PESTE 50 LEI FACEM CINSTE CU LIVRAREA 12-14 APRILIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Disclaimer

Disclaimer

 

Disclaimer (*) Site-ul nostru www.viataverdeviu.ro are un scop informativ și nu înlocuiește sfatul medicului. Înainte de a pune în aplicare sfaturile trebuie să știți că informațiile prezentate nu au rolul de a diagnostica sau de a trata afecțiuni medicale și nici de a înlocui medicamente sau tratamentele prescrise de personalul medical autorizat.

 

Echipa Viața Verde Viu este pasionată de un stil de viață sănătos și crede că sănătatea este influențată semnificativ de felul în care mâncăm, în care gândim, dormim, muncim, ne petrecem timpul liber, de modul în care ne raportăm la noi înșine și relaționăm cu ceilalți, însă nu are un personal medical autorizat.

 

Efectele produselor pot varia în funcție de vârsta, stil de viață, metabolism, stare de sănătate etc. Echipa Viața Verde Viu nu își asumă răspunderea privind calitatea produselor și eficiența acestora în tratament, utilizarea informațiilor de pe www.viataverdeviu.ro se face pe propria răspundere a cititorului.

 

Toate informațiile prezentate prin intermediul site-ului www.viataverdeviu.ro  nu reprezintă consultații medicale, fiind furnizate exclusiv în scop informativ și de divertisment, adresându-se într-o manieră accesibilă tuturor cititorilor preocupați de un stil de viață sănătos. Aceste informații nu pot înlocui și nu înlocuiesc consultul medical de specialitate, diagnosticul și tratamentul oferit în mod direct în cabinetul unui medic. Administratorul site-ului nu este și nu poate fi ținut răspunzător în niciun fel pentru punerea în aplicare de către cititori în mod necorespunzător a vreunui remediu și/sau sfat oferit prin intermediul prezentului site. Viața Verde Viu recomandă cititorilor să se prezinte la medic pentru orice problemă de sănătate, pentru a putea fi analizate particularitățile cazului fiecăruia și a beneficia de un diagnostic și un tratament corespunzător.

 

Prin urmare, informația prezentată pe site nu poate substitui în niciun caz recomandările date de medicii medicul dumneavoastră. Toate răspunsurile oferite prin intermediul site-ului, chat-ului sau mail-ului sunt doar de natura educatională și informativă și nu pot fi considerate, în nicio situație, ca fiind asimilate unor consultații sau analize medicale de specialitate.

 

Viața Verde Viu se angajează să ofere informații, însă nu garantează că acele informații sunt cele mai recente pe subiectul respectiv. Viața Verde Viu vă încurajează să consultați și un personal acreditat: medic, nutriționist, terapeut etc. Dacă știți că suferiți de vreo boală precum: cancer, diabet, sau orice altă afecțiune vă sfătuim să consultați medicul înainte de a pune în aplicare orice remediu sau sfat de pe site-ul www.viataverdeviu.ro.

 

Folosirea site-ului www.viataverdeviu.ro implică acceptarea unor termeni și condiții. Aceștia pot fi consultați aici.

 

Mulțumim pentru înțelegere și ne dorim să ne însoțești în această călătorie verde-vie. Să găsești inspirație în articolele noastre și să le distribui, pentru a-i inspira, la rândul tău, pe alții.

 

Trăiește sănătos, în armonie cu natura! 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101