Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Returnare produse
În cazul în care doriți să returnați un produs achiziționat de la noi, am creat o politică de retur care să faciliteze acest proces. Vă rugăm să parcurgeți cu atenție detaliile de mai jos pentru a înțelege pașii necesari în procesul de returnare.

Politica de Retur:
 • Aveți dreptul de a returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice de la primirea lor.
 • Din cauza faptului că produsele comercializate pe site-ul https://viataverdeviu.ro sunt perisabile, se pot returna doar produsele a căror ambalaj nu a fost desigilat sau modificat în orice formă.
  În cazul produselor din categoria „Casă” și „Îmbrăcăminte”, produsele trebuie să fie intacte, în stare perfectă, fără urme de folosire sau purtare (ex.: urme de ruj, urme de fond de ten, etc.)

Procedura de Returnare:
 1. Completați Formularul de Retur cu informațiile necesare, incluzând numărul comenzii, detalii despre produs și motivele returnării.
 2. După primirea formularului, vom analiza cererea dumneavoastră și vă vom contacta telefonic pentru stabilirea detaliilor de retur.
 3. În cazul în care produsele au fost livrate greșit sau au fost deteriorate în timpul livrării, costul returului este suportat de către Rawboost. Atașați poze cu obiectele deteriorate în câmpul special destinat, cuprins în acest formular
 4. Cu excepția acestor situații, costul de retur va fi suportat de către persoana care a solicitat returul.
 5. Returnarea produselor se face doar prin curier, nu acceptam retur prin poștă sau EasyBox. 
 6. Returnarea se face la adresa:  Viața Verde Viu, str. Griviței, nr. 12, Cod postal: 430323, Baia Mare, Maramureș,  Tel.: 0770 363 621
 7. După ce coletul ajunge la noi, acesta este verificat, astfel încât să corespundă criteriilor mai sus menționate și se va face rambursarea banilor în cont, în maxim 24-48 de ore.
 8. În cazul coletelor cu înlocuire produs deteriorat, (vezi punctul 3), produsul se trimite la adresa menționată la punctul 6, cu mențiunea *Colet la schimb.
Atașează poză – în cazul produselor deteriorate
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101