Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Despre noi

Viața Verde Viu

 

Sănătatea nu înseamnă doar să te simți bine sau să arăți bine, ci chiar SĂ FII bine” Nu suntem doar un alt magazin online cu produse pentru stil de viață sănătos.  Noi oferim o experiență și o apartenență la o comunitate, iar fiecare client este însoțit în călătoria lui spre un stil de viață sănătos.Călătoria spre un stil de viață sănătos

 

Construirea unei comunități puternice și pasionate de un stil de viață sănătos nu s-a întâmplat peste noapte. A început cu un blog cu sfaturi pentru sănătate și a fost nevoie de multă muncă grea (și multă vreme) pentru a aduce cele mai eficiente, sănătoase, noi și inovative produse pentru tine.

Suntem o mână de oameni cu o pasiune pentru tot ceea ce presupune un stil de viață sănătos - să oferim susținere în acest sens ne face fericiți. Credem în puterea de transformare a fiecăruia dintre noi și în capacitatea noastră de a face ceva diferit, de a îmbunătăți experiențele, de a implica și de a inspira oamenii de pretutindeni. 

 

Credem că sănătatea este influențată semnificativ de felul în care mâncăm, în care gândim, dormim, muncim, ne petrecem timpul liber, de modul în care ne raportăm la noi înșine și relaționăm cu ceilalți.

 

Credem că un stil de viață este cu adevărat sănătos atunci când reușești să depășești limitele nevoilor „sine”-lui. Atunci când te gândești atât la binele tău, cât și la binele celorlalți, al familiei tale, al comunității, al mediului, al planetei. Atunci când trăiești simplu, fără opulență, fără risipă, în armonie cu natura.  

 

Ne dorim ca la finalul zilei să facem ceva frumos împreună, pentru că niciodată nu e prea târziu să trăiești Viața în Verde Viu!

 

 

Ce îți oferim?

 

✅ Integritate

Produse și etichete oneste și transparente

 

✅ Autenticitate

Rămânem fideli viziunii noastre, misiunii noastre și convingerilor de bază

 

✅ Apartenența la o comunitate

Intri pe grupul de Facebook Comunitatea Viața Verde Viu și acolo ai acces la comunitate și poți să împărtășești experiențe

 

✅ Reduceri și cadouri

Acestea le poți găsi oricând la ofertele lunii 

 

✅ Cutii misterioase cu produse sănătoase

Mystery Box este un concept nou prin care descoperi produse la cel mai mic preț

 

✅ Produse testate de echipă

Majoritatea produselor din magazin sunt testate de membrii echipei înainte de a fi listate pe site

 

✅ Stil de viață sănătos și provocări

Te îndrumăm spre un stil de viață sănătos și avem frecvent provocări pe blog și pe grup

 

✅ Ținem cont de feedback-ul clientilor

Mereu aducem în magazin produse cerute sau recomandate de clienții noștriCe facem noi diferit?

 

 La Viața Verde Viu nu ne lăudăm nici cu cel mai mare magazin online de produse naturiste. Și nici cu cele mai avantajoase prețuri. La Viața Verde Viu ne lăudăm cu experiențe. Da, vindem produse naturiste. Însă mai presus de tot ”vindem” o experiență și o apartenență la o comunitate. Avem nutriționiști cu care colaborăm. Și fiecare client este însoțit în călătoria lui spre un stil de viață sănătos. Produsele sunt atent selecționate. Și poți să fii sigur că pui în coșul de cumpărături ingrediente naturale, care știm că funcționează. Fără compromisuri în privința sănătății. Dar cu personalitate și cu grijă din plin pentru starea ta de bine.

 

Am adunat în jurul nostru oameni cu aceeași viziune. Iar pe grupul de Facebook Comunitatea Viața Verde Viu împărtășim zi de zi experiențe, idei, sfaturi și provocări pentru a face cele mai bune alegeri. Alătură-te și tu și hai să punem viața pe un făgaș… sănătos și armonios.

 Fă cunoștință cu noi!

 

 

 

Trăiește sănătos, în armonie cu natura! 

 

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101