Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Lavinia Bratu's shop

Sunt Lavinia Bratu și te invit să descoperi produsele mele favorite din magazinul Viața Verde Viu. Am selectat în această categorie produsele care susțin o alimentație sănătoasă, curată, plină de nutrienți și fără aditivi sau alte ingrediente nocive ascunse.
Aruncă o privire la produsele mele preferate mai jos!
Folosește codul BRATU10 pentru o reducere suplimentară de 10% la produsele cu preț întreg!

Lavinia Melania Bratu, dr. biolog, psiholog clinician, consilier nutriție, formator și speaker motivațional ”Stil de viață sănătos”. Editor, autor ”Dietetica – o nouă filosofie de viață – Despre schimbare, simplitatea, sănătate” și ”Hrană pentru minte, suflet și viață.”
„Îmi sunt dragi oamenii și îmi petrec mult timp conectată cu poveștile lor de viață. Caut în fiecare om acea frumusețe ascunsă în noblețea sa sufletească.  Lucrez cu oamenii și o fac cu pasiune, iar asta se vede în fiecare aspect al muncii mele. Cred în potențialul nelimitat cu care suntem înzestrați, cred în progresul construit prin acțiuni semnificative, nu doar pentru sine, amintindu-ne mereu că viața aceasta este despre cum să te depășești și să te dăruiești celor din jurul tău.”
Filtrează
Sortează după:
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101