Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume. Studiată în marile universităţi ale lumii, mierea de Manuka este utilizată în scop medicinal în ameliorarea şi chiar vindecarea multor afecţiuni: de la dureri în gât, răceli, parodontoză, gastrită, la arsuri şi răni sau infecţii bacteriene puternice.
MGO™ este prescurtarea pentru Metilglioxal, componenta activă a mierii de Manuka responsabilă pentru proprietăţile sale unice antibacteriene. Această substanță se formează în mod natural în nectarul florilor de Manuka, din care albinele prepară mierea.
Nu toată mierea Manuka este la fel. Nivelul de metilglioxal (MGO) poate varia foarte mult de la o miere la alta.
Factorul MGO™ are rolul de a indica puterea antibacteriană a mierii de Manuka, prin măsurarea nivelului de metilglioxal din miere. Cu cât nivelul MGO™ este mai mare, cu atât proprietățile antibacteriene ale mierii sunt mai puternice. Acest factor este o constantă în mierea de Manuka și se măsoară în mg/kg.
MGO™ este marcă înregistrată Manuka Health New Zeeland Ltd. și doar mierea testată în mod independent de către laboratoarele certificate și autorizate din Noua Zeelandă poate purta această etichetă.
Sistemul MGO™ de evaluare și asigurare a calității mierii de Manuka oferă clienților posibilitatea de face o alegere conștientă a mierii pe care o cumpără. Cu cât factorul MGO™ este mai mare, cu atât acțiunea antibacteriană a mierii este mai crescută.
Descoperă Mierea de Manuka din shopul VVV
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane