Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Ce este ashwagandha?
ce este ashwagandha

Ashwagandha (Withania somniferă) este originară din zonele aride ale Indiei, dar este cultivată și în Australia, Asia de Est și Africa. Rădăcina de ashwagandha este utilizată de peste 4.000 de ani în India și este considerată un remediu foarte important în Ayurveda.

 

Denumită și ginsengul indian, ashwagandha este diferită de Panax ginseng sau ginsengul coreean, având alte substanțe active și proprietăți terapeutice diferite. Deși seamănă cu ginsengul, ashwagandha are ca substanțe active eleuterosidele, în timp ce Panax ginseng conține ginsenozide.

 

Ashwagandha se comercializează ca supliment nutritiv, sub formă de capsule de ashwagandha și pudră de ashwagandha. 

 

 

 

Ashwagandha conține multe substanțe benefice, inclusiv flavonoide și antioxidanți, cum ar fi catalază și glutationul, cunoscut sub numele de "mama tuturor antioxidanților". De asemenea, conține alcaloizi, aminoacizi (inclusiv triptofan), neurotransmițători, steroli, lignani și triterpeni. Acești compuși valoroși sunt responsabili de numeroasele beneficii de ashwagandhei.

 

Ashwaganha este unul dintre cele mai vechi și mai valoroase remedii ayurvedice. Beneficiile sale se datorează puternicelor proprietăți adaptogene, revitalizante, antioxidante, antiinflamatoare, imunistimulatoare și antibacteriene.

 

Află mai multe informații despre Ashwagandha

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101