Transport GRATUIT la comenzi de minimum 50 lei!
Maca (Lepidium Meyenii) este o legumă cruciferă , care crește la o altitudine de peste 4000 de metri, în Munții Anzi. Mai este cunoscută şi sub denumirea de ginseng peruvian.
Partea comestibilă a acestei plante este rădăcina, care are forma asemănătoare cu cea a unei ridichi, iar culoarea sa variază de la crem la roz deschis, până la mov sau chiar negru.
Este bogată în vitamine și minerale, are un gust plăcut, ușor picant, și o aromă bogată de malț.
Rădăcina de maca se poate consuma sub formă de pudră de maca sau extract, ambele variante găsindu-se destul de ușor în magazinele cu produse bio sau în cele naturiste. O putem consuma şi sub formă de capsule de maca, însă pudra este mai ușor absorbită și asimilată de organism.
Pudra de maca se poate adăuga în sucuri, smoothie-uri, iaurt, cafea, ceai, sosuri sau chiar în prăjituri. O combinație reușită este cea de pudră de maca cu cacao, un alt aliment plin de antioxidanţi, sau cea de pudră de maca cu pudră de roşcove.
Află mai multe despre pulberea de Maca
4,9
Pe baza opiniei a 843 de persoane