Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Poţi scăpa de Stafilococul auriu consumând miere de Manuka?
miere de manuka pentru stafilocolul auriu

 

Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume. Studiată în marile universităţi ale lumii, mierea de Manuka este utilizată în scop medicinal în ameliorarea şi chiar vindecarea multor afecţiuni: de la dureri în gât, răceli, parodontoză, gastrită, la arsuri şi răni sau infecţii bacteriene puternice.

 

Spre deosebire de toate celelalte tipuri de miere, Manuka posedă proprietăţi antibacteriene foarte puternice. Activitatea antibacteriană a acesteia este dată de conţinutul crescut de metilglioxal (MGO), substanţa activă a mierii de Manuka. În plus, aceasta are proprietăţi imunostimulatoare nemaiîntâlnite la niciun alt tip de miere, contribuind la producţia citokinelor (molecule care transmit informaţiile între celulele sistemului imunitar).

 

Staphylococcus aureus, numit şi “superbacteria”, datorită faptului că este foarte rezistentă la antibiotice, este o bacterie patogenă ce provoacă infecţii în diferite zone ale corpului: acnee, infecţii ale rănilor sau arsurilor, impetigo, infecţii respiratorii etc.

 

Studiile medicale realizate în ultimii 15 ani în Departamentul de cercetare a mierii din cadrul Universităţii Waikato din Noua Zeelandă au arătat că mierea de Manuka poate combate un spectru larg de bacterii, printre care şi stafilococul auriu. Rezultatele testelor de laborator au dovedit că mierea de Manuka are capacitatea de a distruge chiar şi bacteriile de stafilococ auriu cu rezistenţă foarte crescută la antibiotice (MRSA - stafilococ auriu meticilinorezistent). Mai mult, spre deosebire de medicamentele de sinteză, mierea de Manuka nu provoacă reacții adverse.

 

Pentru infecţia cu Stafilococ auriu este recomandat factorul MGO™ 550+.

 

Descoperă Mierea de Manuka din shopul VVV

 

 

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101