REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Ce este argintul coloidal ionic?

 

Înainte de a se fi inventat frigiderul, oamenii obișnuiau să pună o monedă de argint în recipientele cu lapte, deoarece era cunoscut faptul că argintul împiedică dezvoltarea bacteriilor şi a microorganismelor care duc la alterarea laptelui.

 

Argintul a fost, de asemenea, din timpuri străvechi, un remediu folosit împotriva răspândirii bolilor, sub formă de săruri şi soluţii medicinale. Aceste soluții erau folosite cu succes la tratarea inciziilor chirurgicale, a rănilor, arsurilor şi infecţiilor. Utilizarea argintului ca antibiotic natural a continuat până în anii 1940, când au apărut antibioticele moderne.

 

Cercetările moderne au arătat că responsabili pentru efectul antimicrobian asupra a mai mult de 650 de organisme unicelulare sunt ionii de argint.

ce este argint coloidal ionic

Argintul coloidal este o soluție de apă care conține particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. Conținutul total de argint este exprimat în miligrame pe litru de apă (mg / l) sau în părți pe milion (ppm). 

 

Argintul coloidal ionic este același lucru cu argintul coloidal. Singura diferență este denumirea, dată de unii producători pentru a diferenția produsul respectiv de alte variante similare de pe piață.

 

TOATE produsele electrocoloidale de pe piață sunt, indiferent de nume, atât coloidale, cât și ionice, cele cu o ușoară tentă aurie având un raport în general echilibrat. Ele îmbină atât proprietățile ionilor, cât și pe cele ale particulelor de argint.

 

Află mai multe despre argintul coloidal

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101