REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Mierea de Manuka este bună pentru întărirea sistemului imunitar?
Mierea de Manuka este bună pentru imunitate

 

Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume. Studiată în marile universităţi ale lumii, mierea de Manuka este utilizată în scop medicinal în ameliorarea şi chiar vindecarea multor afecţiuni: de la dureri în gât, răceli, parodontoză, gastrită, la arsuri şi răni sau infecţii bacteriene puternice.

 

Spre deosebire de toate celelalte tipuri de miere, Manuka posedă proprietăţi antibacteriene foarte puternice. Activitatea antibacteriană a acesteia este dată de conţinutul crescut de metilglioxal (MGO), substanţa activă a mierii de Manuka. În plus, aceasta are proprietăţi imunostimulatoare nemaiîntâlnite la niciun alt tip de miere, contribuind la producţia citokinelor (molecule care transmit informaţiile între celulele sistemului imunitar).

 

Mierea de Manuka ajută la creşterea imunităţii organismului. Aceasta are o compoziţie nutriţională bogată în substanţe benefice sistemului nostru imunitar, dar, totodată, posedă proprietăţi imunostimulatoare nemaiîntâlnite la niciun alt tip de miere.

 

Un studiu realizat de Universitatea Cardiff şi publicat în "Journal of Leukocyte Biology" în 2007, a arătat că mierea de Manuka stimulează producţia de citokine. Citokinele sunt molecule de natură proteică care au rolul de a transmite informații între celulele sistemului imunitar - leucocitele. Citokinele intervin și în cazul inflamației și al infecţiilor, în apărarea antitumorală şi în șocul septic.

 

Un alt studiu similar a arătat că mierea de Manuka, consumată cu regularitate, are ca efect creșterea producţiei de limfocite și neutrofile. Acestea sunt tipuri de celule cu rol de protecţie împotiva agenților patogeni.

 

S-a demonstrat, de asemenea, că mierea de Manuka are proprietăţi antivirale şi antiinflamatoare şi că este benefică în prevenirea şi tratarea virozelor.

 

 

Descoperă Mierea de Manuka din shopul VVV

 

 

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101