Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Cum aleg factorul MGO™?
cum aleg factorul mgo

 

Mierea de Manuka este o miere monofloră, unică în lume. Studiată în marile universităţi ale lumii, mierea de Manuka este utilizată în scop medicinal în ameliorarea şi chiar vindecarea multor afecţiuni: de la dureri în gât, răceli, parodontoză, gastrită, la arsuri şi răni sau infecţii bacteriene puternice.

 

Factorul MGO™ de pe eticheta are rolul de a indica puterea antibacteriană a mierii de Manuka, prin măsurarea nivelului de metilglioxal din miere. Cu cât nivelul MGO™ este mai mare, cu atât proprietățile antibacteriene ale mierii sunt mai puternice. Acest factor este o constantă în mierea de Manuka și se măsoară în mg/kg.

 

Când vrei să cumperi miere de Manuka, dacă nu ai o recomandare din partea medicului, trebuie să ţii cont de mai mulţi factori pentru a alege factorul MGO™ potrivit nevoilor tale: motivul pentru care vrei să o consumi, tipul şi istoricul afecţiunii pe care vrei să o tratezi, dacă ai administrat sau nu antibiotice pentru respectiva problemă de sănătate. Iată care sunt recomandările producătorilor în alegerea factorului MGO™:

  • Factorul MGO™ 100+ - pentru întărirea sistemului imunitar.
  • Factorul MGO™ 250+ - pentru tratarea unor afecțiuni minore (dureri în gât, tuse, răceli ușoare etc.)
  • Factorul MGO™ 400+ - recomandat în cazul infecțiilor, al inflamațiilor, al acidității sau refluxului gastric.
  • Factorul MGO™ 550+ - indicat în cazul infecțiilor rezistente la acțiunea antibioticelor, precum cele cu stafilococ auriu, helicobacter pylori, candida etc.

 

 

Descoperă Mierea de Manuka din shopul VVV

 

 

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101