0770 363 621 | GRATUIT PESTE 200 LEI
Hrana vie

Nu omorati nici oameni nici animale...!

"Nu omorati nici oameni, nici animale, nici macar hrana care va intra in gura. Pentru ca, daca veti consuma alimente vii, la fel va vor insufleti si pe voi, dar daca va omorati hrana, hrana moarta va va ucide si pe voi.. Pentru ca viata se trage numa

"Nu omorati nici oameni, nici animale, nici macar hrana care va intra in gura. Pentru ca, daca veti consuma alimente vii, la fel va vor insufleti si pe voi, dar daca va omorati hrana, hrana moarta va va ucide si pe voi.. Pentru ca viata se trage numai din viata, iar din moarte se trage intotdeauna moartea. Iar tot ceea ce va va ucide trupurile, va va ucide de asemenea si s
ufletele. Iar trupurile voastre devin ceea ce este hrana voastra, asa precum spiritele voastre, de asemenea, devin ceea ce sunt gandurile voastre. Asa ca, nu mancati nimic, care a fost distrus de foc, inghet sau apa. Pentru ca hrana inghetata, arsa sau putrezita, va arde, ingheta si putrezi de asemenea corpurile voastre.. , "

Sursa :

- Evanghelia Eseniena a Pacii  dupa Isus Christos
tradusa de Edmond Bordeaux Szekely

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#animale #Edmond Bordeaux Szekely #evanghelia eseniena a pacii #hrana #Isus #nu omorati

Ce au mai parcurs alti cititori...

Pasi catre hrana vie - greselile sunt cai ale cunoasterii

Pasi catre hrana vie - greselile sunt cai ale cunoasterii

Victoria Boutenko : pasi catre hrana vie

Victoria Boutenko : pasi catre hrana vie

Jumatate din animalele planetei au disparut in ultimii 40 de ani

Jumatate din animalele planetei au disparut in ultimii 40 de ani

Ce spun cititorii despre "Nu omorati nici oameni nici animale...!"

Mihai17 December 2014 10:47Raspunde

Cel mai tampit lucru. Un smecher a tradus o scriere dupa bunul plac si fraierii inghit fara discernamant.As vrea sa vad eschimosii mancand doar legume si acelea vii.

dina17 December 2014 01:14Raspunde

dar plantele nu sunt si ele vii, ?i nu mor atunci când le culegem ?i consum?m?

alina17 December 2014 11:36Raspunde

ba da! sunt oameni care traiesc doar cu energie, fara sa manance nimic, dar nu suntem cu totii pregatiti la trecerea asta brusca, nu suntem destul de "curati" de sentimente si emotii negative. Probabil este scopul si esenta purificarii sufletesti. Corpul nostru material trebuie sa functioneze cu energie, organele au fiecare functia lor si sunt create si adaptate sa metabolizeze si sa curete tot felul de "otravuri" mai mult sau mai putin necesare, pentru obtinerea acestei energii. Alegerea este in mainile noastre! Discernamantul, liberul albitru ne-a fost lasat pentru a face alegerile ce ne fac bine sufleteste. Daca n-ar fi fost astfel, Creatorul ar fi fost considerat un dictator :)

Ana23 May 2014 11:30Raspunde

In UK de exemplu exista lege ca fiecare restaurant sa aiba in menu si macar o varianta pentru vegetarieni. Cred ca orice restaurant ar trebui sa adopte aceasta abordare, avand in vedere faptul ca din ce in ce mai multi oameni aleg acest stil de viata.

Ostoros Janos04 January 2012 15:33Raspunde

Este o invatatura minunata, de care este bine sa tinem cont ori de cate ori avem posibilitatea sa ne alegem alimentele pe care le folosim. Problemele apar atunci cand servim masa intr-o comunitate carnivora, cum ar fi o familie, o cantina, un spital sau asa ceva. Institutiile respective, de regula, nu sunt dispuse sa ne asigure un meniu separat, ceea ce poate sa creeze neplaceri pentru ambele parti. S-a intamplat in primii ai de dupa revolutie. Un prieten a cerut la un restaurant un meniu vegetarian. Chelnerul pur si simlu i-a luat de pe farfurie bucata de carne, si credea ca astfel a rezolvat problema. Nu intelegea de ce clientul a ramas si mai departe nemultumit.

Alec Blenche04 January 2012 15:35Raspunde

hahahah, hai ca mi-a placut povestioara..bine ca in ultima vreme lucrurile s-au mai schimbat...daca si McDonalds are meniu veg ..e in mai spre bine.

Marina02 January 2012 21:00Raspunde

O carte deosebita, merita citita, deschide mintea si sufletul, te lumineaza din primele pagini. Felicitari voua celor verzi si vi

Alec Blenche03 January 2012 11:08Raspunde

Multumim Marina, felicitari tuturor care deschid ochii :)

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal
inspirație verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.