Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

AlgoSource

Noul standard de nutraceutice unice în lume! Phycocianină, Cholorella și Magneziu Marin Hiposodic, într-o formulă inovatoare! Compania AlgoSource, are peste 30 de ani de expertiză în selecția, cultivarea, extracția și formularea ingredientelor bioactive.

 

AlgoSource obține un produs inovator, în formă lichidă, bioactiv și de înaltă calitate, răspunzând astfel nevoilor și provocărilor din medicina prezentului și cea a secolelor viitoare. Sunt derivate din microalge și „ape mame” provenite din zona mlaștinilor sărate Guerande - Franța, asigurandu-se astfel o calitate și o biodisponibilitate excepțională, prin controlarea întregului proces de producție.

 

Prima companie specializată în microalge din lume, care a făcut din aceasta bogăție naturală, subiectul cercetării și inovației, prin observarea și studierea microalgelor pentru a identifica și apoi a dezvolta potențialul lor incredibil pentru sănătate.

 

Singura companie din lume, cu studii clinice umane, ce demonstrează eficacitatea funcțională a microalgelor, în domeniul oncologic!

Filtrează
Sortează după:
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101