Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Manuka Lab

MANUKA LAB se bucură de o largă recunoaștere internațională, numărându-se printre mărcile de încredere în ceea ce privește garanția calității sale și certificările de care dispune, care îi atestă bioactivitatea și autenticitatea.

Mierea marca MANUKA LAB are multiple beneficii, fiind pură, cu origine garantată și certificată, de proveniență din Noua Zeelandă. Această miere este recoltată din flora sălbatică, din zone izolate și greu accesibile ale regiunii East Cape. Este certificată pentru autenticitate și nivel de bioactivitate de laboratoare indepedente, în conformitate cu standardele oficiale ale guvernului Noii Zeelande, cu factor activ MGO certificat.

În funcție de factorul MGO (care arată concentrația de metilglioxal), mierea MANUKA LAB are o activitate antibacteriană medie și ridicată, fiind foarte benefică în tratarea infecțiilor bacteriene.

Descoperă toate sortimentele de miere MANUKA LAB!

Filtrează
Sortează după:
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101