Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Santarome Bio

Cu peste 40 de ani de expertiză, Santarome ne oferă soluții unice, cu ingrediente certificate bio, absorbție rapidă și biodisponibilitate, concentrații mari de plante, sinergia extractelor, forme galenice inovatoare!

 

Santarome - momentul în care plantele întâlnesc gemoterapia! Soluții eficiente, pe bază de plante și muguri proaspeți ultra-concentrați, în forme galenice inovatoare, atent dozate, echilibrate, biodisponibile, cu efecte uimitoare!

 

Mugurii bio sunt recoltați manual și așezați la macerat timp de 21 de zile, după metoda Pol Henry, părintele gemoterapiei moderne.

 

Suplimente inovatoare bio și 100% pe baza de plante și gemoterapice, cu propriețăți spectaculoase în: protecția ficatului, alergii, digestie, colesterol, trigliceride, transaminaze, pancreas, detoxifiere, tranzit, stres, somn, memorie, circulație, frumusețe, reechilibrare hormonală și viată sexuală. Vegane, fără gluten, fără lactoză, fără îndulcitori artificiali și excipienți nocivi! Atent selecționate și cu o biodisponibilitate extraordinară, cu o singură administrare pe zi!

Filtrează
Sortează după:
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101