REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 21-24 IUNIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută

Ovoimuno

Oul este considerat de către nutriționiști un cocktail de principii active, o pilulă a naturii, care conține multe dintre vitaminele și mineralele esențiale necesare pentru o alimentație sănătoasă. Conține toate elementele nutritive și biologice necesare formării și dezvoltării unei noi vieți, inclusiv imunoglobuline și factori de creștere. Prin gama de produse Ovoimuno vă aducem mai aproape elemente naturale cu multiple beneficii pentru sănătate.

MIX-ul natural, complex de elemente valoroase nu poate fi reprodus prin combinarea altor suplimente alimentare individuale.

Gama de produse Ovoimuno se adresează tuturor categoriilor de vârstă și este constituită din produse cu funcție de suport imunitar și nutritiv, cu adresare specifică în funcție de problemele și obiectivele fiecărui utilizator în parte, cu scopul de a contribui la un stil de viață sănătos.

Filtrează
Sortează după:
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101