Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Copii și Mămici
 3. Suplimente copii
 4. Junior Support, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Copii, 150g | OvoIMUNO

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Junior Support, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Copii, 150g | OvoIMUNO

Junior Support, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Copii, 150g | OvoIMUNO

160.00 Lei

SKU: 6426946000043

Cantitate:

150g

Descriere

Junior Support, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Copii, 150g | OvoIMUNO

 

Oul de găină este recunoscut ca o excelentă sursă de nutrienți și substanțe biologice active cum sunt și imunoglobulinele Y. Oul conține toate elementele necesare formării și dezvoltării unei noi vieți.
Factorii biologici cu acțiune imunomodulatoare (imunoglobuline Y, ovotransferine, lizozim, ovomucina, ovomacroglobulina s.a.) susțin funcția imunitară.

 

Beneficii:

 • susține funcționarea normală a sistemului imunitar, realizând o imunomodulare eficientă (seleniu);
 • ajută la funcționarea normală a glandei tiroide (seleniu);
 • contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (seleniu);
 • contribuie la creșterea și menținerea masei musculare (proteine);
 • contribuie la menținerea sănătății sistemului osos (proteine);
 • contribuie la menținerea sănătății părului și unghiilor (seleniu) ;
 • susține aportul de substanțe nutritive și energie.

 

Sistemul imunitar la copii

În cazul copiilor, sistemul imunitar este imatur și se dezvoltă treptat până în jurul vârstei de 11-12 ani, ca și organismul acestora, sistemul imunitar este în creștere. Copiii au nevoie de suport imunitar fiind mai sensibili și mai expuși diverselor agresiuni.

Este cunoscut că, în medie, copiii trec prin 7 - 8 episoade de răceală pe an, o medie dublă față de adulți, datorită imaturității și ineficienței sistemului imunitar.

În primele 6 - 8 luni de viață nou născuții beneficiază de protecția dată de anticorpii maternali, prin colostru.
După această perioadă producția de anticorpi se realizează treptat și atinge valorile normale ale adultului după vârsta de 10 ani, sistemul imunitar se maturizează, motiv pentru care copii până la acestă vârstă au nevoie de suport imunitar.

Hrana este esențială pentru sănătatea și performanțele copiilor. O hrănire corectă din copilărie înseamnă un organism dezvoltat armonios, rezistent, care funcționează la capacitate optimă. În nutriție, contează cantitatea, dar, mai ales calitatea hranei, digerarea acesteia și asimilarea nutrienților.

OVOIMUNOSUPPORT junior conţine substanțe nutritive valoroase, proteine cu o secvență echilibrată de aminoacizi, grăsimi ce au în compoziție acizi graşi esenţiali, substanţe minerale, vitamine, enzime, imunoglobuline Y, factori de creștere și are funcție imunitară și nutritivă.

 

Mod de utilizare:

 

Se recomandă a se consuma 1,5g – 6g pe zi, pentru o perioadă de minimum 8 săptămâni, dimineața înainte de masă, sau pe parcursul zilei, între mese, ca atare sau sub forma de amestecuri, dizolvat în lichide sau adăugat în alimente, în funcție de preferințe, la temperaturi de maximum 45 grade Celsius . Este indicat să se înceapă utilizarea cu doza minimă şi să se continue gradual cu creșterea cantității după fiecare 7-10 zile, până la doza maximă, iar în cazul în care apar reacții exagerate (accentuarea unor simptome, intoleranță, reacții digestive etc.) se revine la doza anterioară și se continuă utilizarea fără a mai crește cantitatea de produs. Doza recomandată poate fi ajustată în funcție de greutatea corporală și starea de sănătate.

Se poate folosi cu aproximativ 2 săptămâni înaintea expunerii la factorul de agresiune, când acesta este previzibil. Pentru susținerea sistemului imunitar în 2 - 3 cure pe an, la intervale regulate de timp, în funcție de particularitățile individuale.Recomandăm să solicitați opinia medicului pediatru.

1 măsură mare rasă conţine 3g pulbere
1 măsură mică rasă conţine 1,5g pulbere

Contraindicații: A nu se consuma de către persoanele alergice la ouă și cele cu intoleranță la fructoză!

 

Poate fi utilizat la copii începând cu vârsta de 24 luni. Se poate utiliza înaintea acțiunii factorului de agresiune, când acesta este previzibil:

 • la schimbările sezoniere;
 • în perioadele de efort intens fizic sau intelectual;
 • în situații de expunere la factori toxici sau infecțioși;
 • la integrarea în colectivități;
 • pre- și postoperator;
 • pentru funcționarea normală a glandei tiroide;
 • în orice situație în care organismul este sau poate fi slăbit din punct de vedere imunitar.

 

OVOIMUNOSUPPORT junior se prezintă sub formă de pulberi orodispersabile, produse prin biotehnologie avansată folosită în industria farmaceutică - liofilizare - care asigură concentrarea și biodisponibilitatea substanțelor biologice din ou.

 

Avantajele formei de prezentare ca și pulbere orodispersabilă:

 

 • ușor de consumat și de dozat, în special în cazul persoanelor cu dificultăți de deglutiție, copii și persoane în vârstă, stări de boală, persoane imobilizate;
 • ne asigură un produs cu ingrediente naturale (pentru obținerea altor forme de prezentate cum ar fi comprimatele, ar trebui adăugați excipienți care ne-ar schimba compoziția și produsul nu ar mai fi natural);
 • poate fi utilizat cu usurință, ca atare sub formă de pulbere, având gust și miros plăcut, de la cele mai mici vârste;
 • nu necesită apă la consum;
 • capacitate de dizolvare, absorbție și acțiune și la nivelul mucoasei bucale.

 

Atenție ! A nu se consuma de către persoanele alergice la ouă!Produsul nu se va încălzi, găti și nu se va adăuga în lichide fierbinți!A se consuma în maximum 45 zile de la deschiderea ambalajului!Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, și un stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
A se păstra la temperaturi sub 25 de grade Celsius în ambalajul original, în locuri ferite de umiditate şi de lumina directă a soarelui!
A se consuma în maximum 45 zile de la deschiderea ambalajului!
A se păstra la frigider după deschiderea ambalajului!
Se va utiliza cu precauţie de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului și de către cele cu sensibilitate digestive!
Se va evita consumul după orele 18:00!

 

Produs realizat și fabricat în România!

Producător: Ovoimuno

 


 

NOTĂ!

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente/100g produs:

pulbere de ou integral cu componente imunomodulatoare și nutritive 59,9g : imunoglobuline Y min. 1000mg; lizozim min. 1500mg; seleniu natural organic 83µg (36% VNR*); proteine min. 25g; îndulcitor: miere; potenţiator de aromă: vanilie naturală.

 

*Valoare Nutrițională de Referință conform Regulamentului 1169/2011


Nu conține conservanți! Bogat în proteine!

 

Ingredientele și tehnologia folosită!

 

În procesul tehnologic sunt folosite ingrediente naturale, de la producători autorizați conform standardelor de calitate și siguranță alimentară HACCP.

Oul de găină este recunoscut ca o excelentă sursă de nutrienți și substanțe biologice active cum sunt și imunoglobulinele Y. Oul conține toate elementele necesare formării și dezvoltării unei noi vieți.
Factorii biologici cu acțiune imunomodulatoare (imunoglobuline Y, ovotransferine, lizozim, ovomucina, ovomacroglobulina s.a.) susțin funcția imunitară.
Imunoglobulinele Y( IgY) sunt anticorpi aviari secretați în mod natural în ou, majoritari din punct de vedere cantitativ și cu funcții similare imunoglobulinelor G de la mamifere, prezente în colostru.


Lizozimul este o enzimă prezentă în secrețiile biologice (saliva, lacrimi),dar si în ou, cu rol important în mecanismul natural de apărare.

 

 

Mierea este folosită ca aliment și medicament încă din antichitate. Conține zaharuri ușor asimilabile, vitamine, minerale, enzime, flavone, flavonoide, compuși aromatici, fitohormoni, acizi organici s.a. Mierea este cel mai rapid si puternic energizant natural, fiind un aliment complet și complex, cu multiple beneficii pentru organismul uman.

 

 

 

Componentele nutritive și biologic active din ou asigură suportul necesar pentru o hrănire sănătoasă încă din primii ani de viață.

Prin consumarea oului în mod obișnuit factorii biologici de interes din compoziția acestuia sunt distruși de tratamentul termic aplicat și/sau procesul de digestie.

 

 

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101