Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Pudre şi Pulberi
 4. Fight Stress, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Adolescenți și Adulți, 150g | OvoIMUNO

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Fight Stress, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Adolescenți și Adulți, 150g | OvoIMUNO

Fight Stress, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Adolescenți și Adulți, 150g | OvoIMUNO

137.00 Lei

SKU: 6426946000029

Cantitate:

150g

Descriere

Fight Stress, Supliment Alimentar pe Bază de Ou - Pentru Adolescenți și Adulți, 150g | OvoIMUNO

 

Un sistem imunitar puternic, este cheia pentru a recupera și a menține o bună stare de sănătate când ne înfruntăm cu o amplă gamă de provocări stresante pentru organismul uman.
O funcție imunologică normală, este componenta de bază pentru sănătatea întregului organism.
Un organism cu un sistem imunitar echilibrat are capacitatea de a se apăra și rezistă acțiunii agresiunilor, a factorilor stresori de orice natură. Acțiunea diverșilor factori stresanți de agresiune asupra organismului, indiferent de natura lor, duce la dezechilibre în buna funcționare a sistemului imunitar.

 

Fight Stress

 

Oul de găină este recunoscut ca o excelentă sursă de nutrienți și substanțe biologice active cum sunt și imunoglobulinele Y. Oul conține toate elementele necesare formării și dezvoltării unei noi vieți.
Factorii biologici cu acțiune imunomodulatoare (imunoglobuline Y, ovotransferine, lizozim, ovomucina, ovomacroglobulina s.a.) susțin funcția imunitară.

 

 

Beneficii:

 • susține funcționarea normală a sistemului imunitar, realizând o imunomodulare eficientă (seleniu);
 • ajută la funcționarea normală a glandei tiroide (seleniu);
 • contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ (seleniu);
 • contribuie la creșterea și menținerea masei musculare (proteine);
 • contribuie la menținerea sănătății sistemului osos (proteine);
 • contribuie la spermatogeneza normală (seleniu)
 • contribuie la menținerea sănătății părului și unghiilor (seleniu) ;
 • susține aportul de substanțe nutritive și energie.

 

 

Mod de utilizare:

 

Se recomandă a se consuma 3g – 12,0g pe zi, pentru o perioadă de minimum 8 săptămâni, dimineața înainte de masă, sau pe parcursul zilei, între mese, ca atare sau sub forma de amestecuri, dizolvat în lichide sau adăugat în alimente, în funcție de preferințe, la temperaturi de maximum 45oC . Este indicat să se înceapă utilizarea cu doza minimă şi să se continue gradual cu creșterea cantității după fiecare 7-10 zile, până la doza maximă. Doza recomandată poate fi ajustată în funcție de greutatea corporală și starea de sănătate.

Se poate folosi cu aproximativ 2 săptămâni înaintea expunerii la factorul de agresiune, când acesta este previzibil. Pentru susținerea sistemului imunitar în 2 - 3 cure pe an, la intervale regulate de timp, în funcție de particularitățile individuale.

1 măsură mare rasă conţine 3g pulbere
1 măsură mică rasă conţine 1,5g pulbere

Contraindicații: A nu se consuma de către persoanele alergice la ouă și cele cu intoleranță la fructoză!

 

OVOIMUNOHELP FIGHT STRESS poate fi folosit de adolescenți și adulți supuși acțiunii diferiților factori de stres care duc la dezechilibrarea imunității.

Se poate utiliza înaintea acțiunii factorului de agresiune, când acesta este previzibil:

 • la schimbările sezoniere;
 • în perioadele de efort intens fizic sau intelectual;
 • în situații de expunere la factori toxici sau infecțioși, inclusiv în tratamentele de lungă durată;
 • la integrarea în colectivități;
 • pre- și postoperator;
 • pentru funcționarea normală a glandei tiroide;
 • în orice situație în care organismul este sau poate fi slăbit din punct de vedere imunitar.

 

Recomandare: produsul conține seleniu care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar, a glandei tiroide, contribuie la menținerea sănătății părului și unghiilor, contribuie la spermatogeneza normală și contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și proteine care contribuie la creșterea și menținerea masei musculare și la menținerea sănătății sistemului osos.

 

 

Avantajele formei de prezentare ca și pulbere orodispersabilă:

 

 • ușor de consumat și de dozat, în special în cazul persoanelor cu dificultăți de deglutiție, copii și persoane în vârstă, stări de boală, persoane imobilizate;
 • ne asigură un produs cu ingrediente naturale (pentru obținerea altor forme de prezentate cum ar fi comprimatele, ar trebui adăugați excipienți care ne-ar schimba compoziția și produsul nu ar mai fi natural);
 • poate fi utilizat cu usurință, ca atare sub formă de pulbere, având gust și miros plăcut, de la cele mai mici vârste;
 • nu necesită apă la consum;
 • capacitate de dizolvare, absorbție și acțiune și la nivelul mucoasei bucale.

 

Atenție ! A nu se consuma de către persoanele alergice la ouă!Produsul nu se va încălzi, găti și nu se va adăuga în lichide fierbinți!A se consuma în maximum 45 zile de la deschiderea ambalajului!Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată, și un stil de viață sănătos.
A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici!
A se păstra la temperaturi sub 25 de grade Celsius în ambalajul original, în locuri ferite de umiditate şi de lumina directă a soarelui!
A se consuma în maximum 45 zile de la deschiderea ambalajului!
A se păstra la frigider după deschiderea ambalajului!
Se va utiliza cu precauţie de către persoanele alergice la oricare dintre ingredientele produsului și de către cele cu sensibilitate digestive!
Se va evita consumul după orele 18:00!

 

Produs realizat și fabricat în România!

Producător: Ovoimuno

 


 

NOTĂ!

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Ingrediente

Ingrediente/100g produs:

pulbere de ou integral cu componente imunomodulatoare și nutritive 59,9g: imunoglobuline Y min. 1000mg, lizozim min. 2000mg; seleniu natural organic 91µg (19% VNR*); proteine min. 25g; îndulcitor: sucroză; potenţiator de aromă: vanilie naturală;

 

*Valoare Nutrițională de Referință conform Regulamentului 1169/2011

Nu conține conservanți! Bogat în proteine!

 

Ingredientele și tehnologia folosită!

 

În procesul tehnologic sunt folosite ingrediente naturale, de la producători autorizați conform standardelor de calitate și siguranță alimentară HACCP.

 

Oul de găină este recunoscut ca o excelentă sursă de nutrienți și substanțe biologice active cum sunt și imunoglobulinele Y. Oul conține toate elementele necesare formării și dezvoltării unei noi vieți.


Factorii biologici cu acțiune imunomodulatoare (imunoglobuline Y, ovotransferine, lizozim, ovomucina, ovomacroglobulina s.a.) susțin funcția imunitară.


Imunoglobulinele Y( IgY) sunt anticorpi aviari secretați în mod natural în ou, majoritari din punct de vedere cantitativ și cu funcții similare imunoglobulinelor G de la mamifere, prezente în colostru.

 


Lizozimul este o enzimă prezentă în secrețiile biologice (saliva, lacrimi),dar si în ou, cu rol important în mecanismul natural de apărare.

 

Componentele nutritive și biologic active din ou asigură suportul necesar pentru o hrănire sănătoasă încă din primii ani de viață.

Prin consumarea oului în mod obișnuit factorii biologici de interes din compoziția acestuia sunt distruși de tratamentul termic aplicat și/sau procesul de digestie.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101