Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Plasma Marină Biocean: Hipertonică și Izotonică

Plasma Marină Biocean: Hipertonică și Izotonică

Ce este, cum acționează, beneficii și utilizare.

Plasma Marină Biocean este considerată importantă pentru sănătate din mai multe motive, iar BENEFICIILE sale sunt susținute de anumite caracteristici și proprietăți ale acestui produs.

1. Aport de Minerale Esențiale: Plasmele Marine Biocean conțin o gamă variată de minerale esențiale, cum ar fi magneziu, calciu, potasiu și zinc. Aceste minerale sunt esențiale pentru funcționarea corespunzătoare a organismului și pentru menținerea sănătății sistemelor nervos, muscular și osos.

2. Balansarea Electrolitică: Datorită compoziției sale, plasmele marine pot ajuta la menținerea echilibrului electrolitic în organism. Aceasta este importantă pentru funcționarea optimă a celulelor, transmiterea semnalelor nervoase și menținerea hidratării adecvate.

3. Sprijin pentru Sistemul Imunitar: Anumite componente ale plasmei marine Biocean pot avea efecte pozitive asupra sistemului imunitar, ajutând organismul să se apere împotriva infecțiilor și bolilor.

4. Proprietăți Antiinflamatorii: Plasmele marine pot avea proprietăți antiinflamatorii, ceea ce poate fi benefic în reducerea inflamațiilor cronice și sprijinirea sănătății articulațiilor.

5. Hidratare și Detoxifiere: Plasmele marine Biocean contribuie la hidratarea celulelor și la eliminarea toxinelor din organism, având astfel un impact pozitiv asupra sănătății pielii și a organelor interne.

6. Stimularea Energiei și Vitalității: Consumul sau utilizarea plasmei marine aduce un aport suplimentar de nutrienți, contribuind la stimularea energiei și vitalității.

7. Potențialul Anti-Stres: Plasmele marine au un efect anti-stres și ar putea contribui la gestionarea nivelului de stres și anxietate.

Ce Este Plasma Marină Biocean?

Plasma Marină Biocean reprezintă o soluție naturală derivată din apa de mare, care este supusă unui proces special de extracție și preparare pentru a obține o compoziție bogată în minerale și oligoelemente esențiale pentru sănătatea umană. 

Acest produs este conceput pentru a oferi organismului un aport optim de substanțe nutritive necesare funcționării corespunzătoare a diferitelor sisteme și organe.

Proces de Producție:

Colectarea Apei de Mare: Procesul începe cu colectarea atentă a apei de mare din zone cu puține poluări, asigurându-se că aceasta este pură și nediluată.

Filtrare și Purificare: Apa de mare este supusă unor procedee de filtrare și purificare pentru a elimina impuritățile nedorite, inclusiv metalele grele și alte substanțe toxice.

Concentrarea Plasmei: Procesul de concentrare implică reducerea cantității de apă din soluție, lăsând în urmă o plasmă bogată în minerale și elemente benefice.

Sterilizare și Testare: Plasmele marine Biocean sunt supuse unor procedee de sterilizare pentru a asigura siguranța microbiologică. De asemenea, sunt testate pentru a confirma calitatea și conformitatea cu standardele de producție.

Surse ale Plasmei Marine Biocean:

Principala sursă a plasmei marine Biocean este apa de mare, care este colectată din oceane și mări din zone selectate pentru a asigura puritatea și calitatea acesteia. Această abordare se bazează pe premisa că apa de mare conține o gamă bogată de minerale și oligoelemente esențiale pentru viață.

Este important de menționat că procesul de producție este conceput pentru a extrage aceste substanțe nutritive fără a introduce impurități dăunătoare.

Plasma marina Biocean se distinge prin faptul că nu conține aditivi sintetici și este o sursă naturală de nutrienți. Ea păstrează integritatea compoziției minerale a apei marine, oferind astfel un produs care poate fi folosit în diverse aplicații pentru îmbunătățirea sănătății și stării generale de bine.

 

Tipuri de Plasmă Marină Biocean

Plasma Marină Biocean se împarte în două tipuri principale, fiecare având caracteristici specifice și beneficii distincte: hipertonică și izotonică.

Plasma Marină Hipertonică

Plasma marină hipertonică Biocean este o soluție concentrată de minerale, cu o compoziție crescută de substanțe nutritive esențiale

Aceasta conține o proporție mai mare de minerale în comparație cu concentrația naturală a acestora în sângele uman.

Plasmă Marină Hypertonică Biocean

Caracteristici și Beneficii

 

Reechilibrare Osmotică: Datorită concentrației ridicate de minerale, plasma hipertonică Biocean poate ajuta la reechilibrarea osmotică în celule, facilitând astfel absorbția nutrienților și eliminarea toxinelor.

Sprijin pentru Sistemul Imunitar: Această formă de plasmă are un impact pozitiv asupra sistemului imunitar, oferind un sprijin suplimentar în lupta împotriva infecțiilor.

Recuperare Musculară: Sportivii și persoanele active pot beneficia de proprietățile hipertonice în procesul de recuperare musculară, contribuind la reducerea inflamațiilor și la regenerarea țesuturilor.

 

Plasma Marină Izotonică

Plasma marină izotonică Biocean are o concentrație de minerale similară celei găsite în sângele uman, menținând un echilibru optim între substanțele nutritive prezente în plasmă și cele din corp.

Plasmă Marină Izotonică  

Caracteristici și Beneficii

 

Asimilare Ușoară: Datorită asemănării cu concentrația de minerale din sânge, plasma izotonică Biocean este rapid asimilată de către organism, oferind beneficii fără a perturba echilibrul natural.

Hidratare Eficientă: Este recunoscută pentru capacitatea sa de a asigura hidratare optimă la nivel celular, contribuind la menținerea echilibrului hidric și la sănătatea pielii.

Susținere Nutrițională Generală: Plasmele izotonice sunt adesea folosite pentru a oferi un aport general de minerale și oligoelemente, susținând funcționarea normală a diferitelor sisteme ale organismului.

 

Ambele tipuri de plasmă marină Biocean sunt create în conformitate cu standarde ridicate de calitate și sunt utilizate în diverse contexte, de la îngrijirea personală și sport la sprijinul general al sănătății. 

Alegerea între cele două tipuri depinde de nevoile individuale și scopurile specifice pentru care este utilizată plasmă marina Biocean.

 

Beneficiile Plasmei Marine Biocean

 

Plasma marină Biocean oferă o serie de beneficii pentru sănătate, datorită compoziției sale bogate în minerale esențiale și oligoelemente.

Iată câteva dintre aceste beneficii:

 

  • Aport Nutrițional Sustenabil: Plasma marină Biocean furnizează organismului o sursă naturală și sustenabilă de minerale esențiale, contribuind astfel la acoperirea nevoilor nutriționale. Acest aport diversificat de minerale, cum ar fi magneziu, calciu, potasiu și zinc, este esențial pentru buna funcționare a sistemelor și organelor corpului uman.

 

  • Sprijin pentru Sistemul Imunitar: Un aport adecvat de minerale și oligoelemente poate avea un impact pozitiv asupra sistemului imunitar. Plasmele marine Biocean, în special cele hipertonice, sunt adesea asociate cu proprietăți imunostimulatoare, ajutând organismul să se apere împotriva infecțiilor și să răspundă mai eficient factorilor patogeni.

 

  • Echilibrare Osmotică și Hidratare Celulară: Plasmele hipertonice Biocean pot contribui la reechilibrarea osmotică în celule, facilitând absorbția eficientă a nutrienților și eliminarea toxinelor. Pe de altă parte, plasmele izotonice susțin hidratarea optimă la nivel celular, menținând echilibrul hidric și asigurându-se că celulele funcționează în condiții ideale.

 

 

 

  • Suport pentru Sănătatea Articulațiilor și a Mușchilor: Beneficiile plasmei marine Biocean pot include și sprijinul pentru sănătatea articulațiilor și a mușchilor. Aceasta poate ajuta la reducerea inflamațiilor, accelerarea procesului de recuperare după efort fizic și menținerea flexibilității și rezistenței musculare.

 

  • Proprietăți Antiinflamatorii: Plasmele marine Biocean, în special cele hipertonice, sunt atribuite cu proprietăți antiinflamatorii. Acest aspect poate fi benefic în gestionarea inflamațiilor cronice și în sprijinirea persoanelor care suferă de afecțiuni inflamatorii.

 

  • Contribuții la Starea de Bine Generală: Un consum regulat de plasmă marina Biocean poate contribui la îmbunătățirea nivelului de energie, vitalității și a stării generale de bine. Combinând beneficiile nutriționale, hidratarea eficientă și susținerea sistemului imunitar, acest produs natural poate juca un rol important în menținerea sănătății generale.

 

Cum să Utilizați Plasmă Marină Biocean în Viața de Zi cu Zi

 

Plasma Marină Biocean poate fi integrată în rutina de zi cu zi pentru a aduce beneficii semnificative sănătății. Iată câteva sfaturi practice privind modul de utilizare, dozele recomandate și frecvența:

1. Consum Oral

Dozare Corectă: Pentru consumul oral, doza recomandată poate varia în funcție de tipul de plasmă (hipertonică sau izotonică) și de nevoile individuale. În general, se recomandă să începi cu doze mici și să ajustezi în funcție de răspunsul organismului.

Mod de Administrare: Plasmele izotonice pot fi adesea consumate direct, adăugate la apă sau alte băuturi. Plasmele hipertonice pot necesita diluare în apă pentru a reduce concentrația și a facilita asimilarea.

2. Utilizare în Hidratarea Cutanată

Spray sau Nebulizator: Plasmele izotonice pot fi utilizate sub formă de spray sau nebulizator pentru a oferi hidratare și nutrienți direct pielii. Acest lucru poate fi util în special pentru persoanele cu piele uscată sau sensibilă.

Măști Faciale sau Băi: Adăugarea plasmei marine la măștile faciale sau băile poate contribui la hrănirea pielii cu minerale esențiale și la menținerea unui aspect sănătos.

3. Aplicații Topice

Gel sau Cremă: Plasmele marine pot fi incluse în compoziția unui gel sau creme, având astfel un efect nutritiv și hidratant asupra pielii.

Masaje sau Compresă: Utilizarea plasmei în timpul masajelor sau aplicarea acesteia sub formă de compresă pe zonele afectate poate ajuta la relaxare și poate oferi beneficii antiinflamatorii.

4. În Alimentație

Adăugare la Băuturi sau Smoothie-uri: Plasmele izotonice pot fi adăugate la băuturi precum apa, ceaiul sau smoothie-urile pentru a oferi un aport suplimentar de minerale într-un mod plăcut și ușor de integrat în rutina zilnică.

5. În Activitățile Sportive

Rehidratare Post-Antrenament: După activitățile fizice intense, plasmele izotonice pot fi consumate pentru a facilita rehidratarea și pentru a contribui la recuperarea musculară.

6. Doze și Frecvență

Doze Mici la Început: Pentru a evalua cum reacționează organismul tău, începe cu doze mici și monitorizează orice schimbare în starea ta de sănătate.

Consultarea unui Profesionist: Pentru dozele specifice și frecvența utilizării, este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist în domeniul sănătății, care poate lua în considerare nevoile tale individuale și starea de sănătate.

*Notă: Este întotdeauna recomandat să consulți un profesionist în domeniul sănătății înainte de a introduce orice supliment sau produs în regimul tău alimentar, mai ales dacă ai condiții de sănătate preexistente sau iei deja alte medicamente.

Părerile Experților și Recomandări

Opiniile experților și recomandările profesioniștilor din domeniul sănătății sunt esențiale pentru a înțelege mai bine beneficiile și potențialele riscuri asociate cu utilizarea plasmei marine Biocean. 

Este important să subliniem că aceste păreri ar trebui să fie luate în considerare alături de consultarea personală cu un profesionist în domeniul sănătății.

Opinii ale Experților:

 

 

Specialist în Nutriție

„Plasmele marine Biocean pot reprezenta o sursă interesantă de minerale pentru cei cu deficiențe nutriționale sau care caută o alternativă naturală. Cu toate acestea, este crucial să se țină cont de necesitățile individuale și de compatibilitatea cu alte suplimente sau tratamente."

 

Expert în Medicină Integrativă

„Există cercetări care sugerează că plasmele marine, în special cele hipertonice, ar putea avea beneficii antiinflamatorii și de susținere a sistemului imunitar."

 

Medic Specializat în Reumatologie

„Plasmele marine contribuie la gestionarea inflamațiilor asociate cu afecțiuni reumatologice. Cu toate acestea, pacienții cu astfel de condiții ar trebui să discute cu medicul lor înainte de a începe orice regim de suplimentare."

 

Medic Naturopat

„În contextul medicinei naturale, plasmele marine Biocean pot fi considerate o opțiune valabilă. Este important să respecți dozele recomandate și să acorzi atenție reacțiilor organismului tău. Consultarea unui naturopat poate oferi o perspectivă personalizată asupra utilizării lor."

În concluzie, Plasmele Marine Biocean reprezintă o sursă fascinantă de minerale și oligoelemente, oferind potențiale beneficii pentru sănătate. 

În cadrul acestui articol, am explorat definiția și procesul de producție al plasmei marine Biocean, am discutat tipurile de plasmă disponibile, am evidențiat beneficiile și am prezentat opiniile experților, împreună cu recomandările profesioniștilor din domeniul sănătății.

 

Rezumatul Principal

 

Apel la Acțiune

Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a introduce orice schimbare semnificativă în regimul alimentar. Profesioniștii în domeniul sănătății pot oferi consiliere personalizată în funcție de starea de sănătate și nevoile individuale.

Folosirea plasmei marine Biocean poate fi o adiție valoroasă la rutina de îngrijire personală și sănătate, însă este important să fie abordată cu discernământ și să fie integrată într-un context mai larg al unui stil de viață sănătos.

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101