Hot Summer Sale % TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI DE PESTE 150 LEI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Superfoods Latte Mix - 6 remedii străvechi într-o băutură exotică, energizantă

Superfoods Latte Mix - 6 remedii străvechi într-o băutură exotică, energizantă

Descoperă aroma exotică şi minunatele beneficii ale Superfoods Latte Mix, o băutură plină de super puteri antistres, antibacteriene, antioxidante şi detoxifiante!

Poate ai auzit până acum de termenul “superfoods” (sau superalimente). Ştii că sunt acele alimente bogate în nutrienţi esenţiali, dar care au şi multe proprietăţi terapeutice, fiind extrem de benefice pentru sănătatea noastră. Poate ai şi încercat multe dintre ele sau poate chiar le consumi în mod regulat. Dar ai mai băut vreodată ceva deopotrivă liniștitor și energizant, dar şi plin de superalimente? Noi am descoperit o astfel de băutură uimitoare şi suntem tare bucuroşi să-ţi povestim despre beneficiile acesteia.

Imaginează-ți un pahar în care amesteci fărâme din medicina străveche indiană, chineză și peruviană. Numele acestui amestec este Golden Flavours Superfoods Latte Mix și în el se întrec în puteri nu mai puțin de 6 ingrediente nutritive, sănătoase și relaxante.

Hot Summer Sale -blog-Protecție și îngrijire tenului afectat de stresul vieții moderne! De la 25% REDUCERE! Profită acum! -blog-
 

Superfoods Latte Mix este un adevărat elixir, care îți va surprinde simțurile, iar proprietăţile deosebite ale ingredientelor sale te vor invada cu o stare de bine, de relaxare. Poate fi băutura energizantă de dimineaţă sau remediul antistres de după-amiază, îl poţi prepara cu lapte vegetal sau îl poţi adauga în smoothie-uri, shake-uri proteice sau sucuri naturale. Efectele acestei mix sunt variate şi extrem de numeroase: îmbunătăţeşte imunitatea şi vitalitatea, combate stresul şi oboseala, stimulează activitatea creierului, având efect antioxidant şi detoxifiant.

Dar ce este de fapt acest Superfoods Latte Mix, ce conţine şi de ce ar trebui să îl încerci?

Cuprins

 

Ce este Superfoods Latte Mix?

Golden Flavours Superfoods Latte Mix este o băutură exotică, nutritivă, bogată în antioxidanţi, având numeroase efecte terapeutice. În compoziţia sa intră 6 superalimente din medicina străveche indiană, chineză şi peruviană, recunoscute pentru proprietăţile energizante, imunizante, adaptogene, detoxifiante şi de stimulare asupra creierului. 

Producătorii ne asigură că această băutură binefăcătoare este 100% naturală, vegană, cu indice glicemic scăzut. Nu conţine gluten, lactoză, coloranţi, conservanţi, OMG sau grăsimi “trans”.

 

Ce conţine Superfoods Latte Mix?

Ingredientele acestei băuturi, considerate adevărate remedii terapeutice, sunt: turmeric, aswaganda, gingseng, maca, brusture şi lapte de cocos. Pentru cei care preferă gustul mai dulce, există şi varianta Superfoods Latte Mix Dulce, cu zahăr de cocos.

Iată care sunt super puterile acestor ingrediente exotice:

Turmeric

Turmericul, cel mai cunoscut ingredient din Superfoods Latte Mix, este folosit de secole întregi în medicina ayurvedică, ca remediu natural pentru numeroase afecțiuni, printre care: probleme respiratorii, reumatism, boli de piele, afecțiuni digestive și hepatice. În prezent, îi sunt recunoscute meritele și de către medicina modernă.

Bogat în antioxidanți, turmericul are puternice proprietăți antiinflamatoare, antivirale, antibacteriene, antialergice și antianemice. Pe lângă impactul pozitiv asupra imunității, turmericul stimulează sănătatea creierului și îmbunătățește starea de spirit. 

Ashwagandha

Ashwagandha, cunoscută şi ca ginsengul indian, este un alt remediu ayurvedic, utilizat pentru o mare varietate de afecţiuni, datorită proprietăţilor adaptogene, antioxidante, antibacteriene şi antiinflamatoare. Printre cele mai importante beneficii ale ashwadanhei se numără capacitatea acesteia de a combate stresul, depresia şi anxietatea. Aceste beneficii se datorează efectelor sale adaptogene, de reducere a hormonilor de stres din organism.

Descoperă Ce este ashwagandha? Top 10 beneficii ale acestui remediu ayurvedic stravechi

Ginseng

Ginsengul (Panax ginseng), denumit şi ginseng asiatic sau coreean, este utilizat în medicina tradiţională chineză de peste 5000 de ani, fiind considerat un panaceu. Acest ingredient ultra cunoscut în întreaga lume are o contribuție de necontestat la beneficiile acestui latte, datorită proprietăţilor sale antistres şi de stimulare a imunităţii, a aparatului cardiovascular, a metabolismului, a libidoului și a fertilității. De asemenea, ginsengul este o sursă importantă de antioxidanţi, având un rol benefic împotriva stresului oxidantiv, principalul responsabil de îmbătrânirea prematură a organismului nostru.

Citeşte mai multe despre Ginseng, plata panaceu: sortimente, proprietăţi, beneficii, administrare, contraindicaţii

Înapoi la cuprins

Maca

Lista de superalimente continuă cu maca, o plantă originară din Peru, a cărei popularitate a crescut mult în ultimii ani. Utilizată, în mod tradiţional, pentru a spori fertilitatea, maca este benefică, de asemenea, pentru energizarea organismului, îmbunătăţirea dispoziţiei şi creşterea capacităţii de concentrare şi memorare.

Maca face parte şi ea din categoria plantelor adaptogene, adică are abilitatea de a creşte capacitatea de adaptare a organismului la factorii stresanţi din mediul înconjurător, precum programul încărcat sau sarcinile de la muncă. De asemenea, este o sursă excelentă de antioxidanţi, contribuind, astfel, la scăderea nivelului de colesterol şi trigliceride din ficat şi a nivelului de zahăr din sânge.

Află Ce este maca şi pentru ce este bună? (proprietăţi, beneficii, administrare)

Brusture

Deşi, poate, avem tendinţa să credem că brusturele este o buruiană oarecare, acesta este foarte benefic pentru sănătatea noastră datorită proprietăţilor sale detoxifiante, diuretice, antiinflamatoare și antibacteriene. Brusturele are merite și în privința stimulării ficatului, a bilei, a rinichilor și contribuie la sănătatea şi frumuseţea pielii şi a părului. 

Lapte de cocos

Laptele de cocos conţine multe vitamine, magneziu, calciu, acizi grași, care te ajută să slăbești, stabilizează nivelul de zahăr din sânge și e bun pentru sănătatea articulațiilor. 

Este şi o sursă foarte bogată de calciu, deşi nu conţine lactoză. Datorită acidului lauric din compoziţia sa, laptele de cocos are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatoare, ajutând organismul să facă faţă virozelor şi infecţiilor.

Zahăr de cocos 

Superfoods Latte Mix dulce este îndulcit cu zahăr de cocos. Spre deosebire de zahărul alb rafinat, zahărul de cocos este minim procesat, păstrându-şi, astfel, intacte majoritatea mineralelor, şi are un indice glicemic scăzut, fiind indicat persoanelor diabetice sau pre-diabetice. De asemenea, zahărul de cocos conţine 16 aminoacizi esenţiali pentru buna funcţionare a creierului şi a metabolismului.

Află De ce produsele din nucă de cocos sunt astăzi în trend?

Înapoi la cuprins

Ce beneficii are Superfoods Latte Mix?

Superfoods Latte Mix este bogat în antioxidanţi, care luptă împotriva radicalilor liberi şi contribuie la regenerarea celulelor. Prin proprietățile sale adaptogene, imunizante, detoxifiante, antiinflamatoare şi antibacteriene, această băutură plină de superalimente contribuie cu succes la menţinerea sănătăţii fizice şi mentale.

Iată care sunt beneficiile de care te vei bucura consumând un aromat şi hrănitor acest Superfoods Latte Mix:

1. Oferă energie şi creşte randamentul fizic şi intelectual

Primul efect, şi cel mai rapid, pe care îl vei resimţi după consumul unui Superfoods Latte Mix este cel de energizare. După un timp, vei remarca că rezistenţa organismului tău a crescut, la fel şi randamentul fizic şi intelectual. Acest lucru este posibil datorită acţiunii ingredientelor active din acest latte, care stimulează funcţia creierului şi reduc durerea. Efectele energizante asupra creierului şi de reducere a hormonilor de stres fac din Superfoods Latte Mix un sprijin de nădejde pentru îmbunătăţirea concentrării, a motivaţiei şi a rezistentei la efort fizic şi intelectual. 

Dacă eşti genul de persoană super ocupată, mereu pe fugă, cu liste interminabile de obiective şi sarcini, acest latte îţi va oferi acel impuls de care ai nevoie ca să le duci pe toate la bun sfârşit.

2. Ajută la eliminarea oboselii şi a stresului

Datorită ginsengului şi ashwagandhei din compoziţia sa, Superfoods Latte Mix are abilitatea de a reduce stresul şi oboseala. Ginsengul este una dintre cele mai utilizate plante adaptogene din lume, adică ajută organismul să se adapteze factorilor stresanţi din mediul înconjurător. 

După o zi plină sau ori de câte ori te simţi obosit şi stresat, o cană cu Superfoods Latte Mix cald te va ajuta să te linişteşti şi îţi va reda starea de confort.

3. Îmbunătăţeşte starea emoţională

S-a dovedit că turmericul ajută la îmbunătăţirea stării de spirit şi tratarea depresie, prin eliberarea serotoninei şi dopaminei, așa numiții „hormoni ai fericirii”. De asemenea, cel mai important beneficiu al ashwagandhei este acela de combatere a stresului şi anxietatii. Studiile clinice efectuate au concluzionat că ashwagandha are efecte similare cu cele ale medicamentelor clasice folosite în tratarea depresiei şi anxietăţii, dar fără a avea reacţii adverse.

Înapoi la cuprins

4. Are efect antioxidant şi imunizant

Având proprietăţi antiinflamatoare, antioxidante şi antimicrobiene, Superfoods Latte Mix reprezintă un bun imunizant, deoarece luptă cu succes împotriva bacteriilor şi a virusurilor. Alături de turmeric, ashwagandha şi ginsengul întăresc sistemul imunitar şi ajută în tratarea virozelor şi infecţiilor. Studiile arată că ginsengul îmbunătățește performanța celulelor cu rol în imunitate, reglând fiecare tip de celulă imună, inclusiv macrofagele, celulele natural killer, celulele dendritice, celulele T și celulele B.

Dacă ai imunitatea scăzută, răceşti des sau eşti predispus la infecţii, atunci trebuie să încerci o cură cu Superfoods latte Mix.

Citeşte mai multe despre Ce este turmericul si la ce este bun?

5. Ajută în tratarea unui spectru larg de infecţii

Datorită ingredientelor sale cu proprietăţi antivirale şi antibacteriene, Superfoods Latte Mix ajută în tratarea răcelilor, virozelor, infecţiilor bacteriene, a bronşitelor, laringitelor, pneumoniei şi a infectiilor aparatului urinar. Studiile de laborator au arătat că ashwagandha este capabilă să crească producţia de imunoglobine şi să combată inflamaţiile din corp, susţinând, astfel, sistemul imunitar să lupte împotriva bolilor. Mai mult, s-a constatat că administrarea de ginseng poate scădea în mod semnificativ bacteriile pulmonare, ajutând, astfel, la tratarea infecţiilor pulmonare.

Aşadar, Superfoods Latte Mix este o băutură caldă perfectă pentru sezonul rece, când apar răcelile şi gripa sau după un tratament cu antibiotice.

6. Contribuie la detoxifierea organismului

Bogăţia de antioxidanţi din compoziţia Superfoods Latte Mix ajută la eliminarea toxinelor din organism. În plus, brusturele este considerat „un purificator al sângelui şi al sistemului limfatic”. Datorită ingredientelor sale active, săruri de potasiu, uleiuri volatile şi tanină, brusturele detoxifică sângele de metale grele, îmbunătățind sănătatea organelor și a întregului corp. De asemenea, stimulează circulația sângelui pe suprafața pielii.

7. Susţine buna funcţionare a creierului

Având puternice proprietăţi antioxidante şi antiinflamatoare, Superfoods Latte Mix ajută la îmbunătăţirea memoriei, a concentrării şi a funcţiilor cognitive pe termen lung. 

S-a demonstrat că atât turmericul, cât şi ginsengul şi ashwagandha au avut rezultate notabile în tratamentul pacienţilor cu Alzheimer, îmbunătăţind performanţa cognitivă. 

Astfel, Superfoods Latte Mix poate avea un efect benefic în îmbunătăţirea atenţiei, a vitezei de procesare a informaţiilor şi a abilităţilor mentale. Dacă depui efort intelectual susţinut sau ai perioade în care ai probleme cu memoria şi concentrarea, consumă Superfoods Latte Mix zilnic pentru o perioadă de timp.

Înapoi la cuprins

8. Previne şi reduce inflamaţiile din corp

Studiile clinice au arătat că turmericul şi ginsengul au puternice proprietăţi antiinflamatoare, fiind remedii naturale benefice împotriva afecţiunilor cauzate de inflamaţii. 

Superfoods Latte Mix poate reprezenta un tratament natural împotriva afecţiunilor inflamatoare de tipul rinitei alergice sau a banalelor răceli. De asemenea, efectul antiinflamator al acestuia poate fi benefic în prevenirea bolilor cardiace şi a altor afecţiuni a căror cauză este inflamaţia, cum sunt şi bolile neuro-degenerative.

9. Îmbunătăţeşte fertilitatea şi funcţia sexuală la bărbaţi

Ashwaganda şi ginsengul din Superfoods Latte Mix sunt două remedii străvechi recunoscute pentru efectele benefice în stimularea funcţiei sexuale. În timp ce ashwaganda este utilizată pentru îmbunătăţirea fertilităţii la bărbaţi, prin mărirea nivelului de testosteron şi a volumului şi a motilităţii spermatozoizilor, ginsengul creşte libidoul şi facilitează erecţia prin inducerea directă a vasodilatării și relaxării țesutului erectil. 

10. Menţine sănătatea şi frumuseţea pielii

Superfoods Latte Mix, prin proprietăţile sale antioxidante, antibacteriene, antiinflamatoare şi detoxifiante, contribuie la sănătatea pielii, prevenind cele mai frecvente probleme cu care se confruntă tenul nostru: riduri, iritaţii, acnee, eczeme, infecţii fungice etc. 

Brusturele este un ingredient utilizat cu succes în produsele cosmetice pentru ten şi păr, datorită efectului său calmant, detoxifiant şi de stimulare a regenerării pielii. Mai mult, bogăţia de antioxidanţi din compoziţia acestui latte reprezintă un ajutor imens acordat organismului tău în lupta împotriva radicalilor liberi, principalii responsabili pentru îmbătrânirea pielii şi apariţia ridurilor. 

Aşadar, dacă îţi doreşti să întârzii pentru cât mai mult timp îmbătrânirea tenului, consumă frecvent această băutură binefăcătoare, plină de antioxidanţi.

Înapoi la cuprins

Cum se consumă Superfoods Latte Mix?

Adaugă 1-2 linguriţe de pulbere în lapte vegetal, smoothie-uri, shake-uri proteice sau sucuri naturale. Amestecă bine, până la omogenizare (de preferat în blender sau mixer). Se poate îndulci cu o linguriță de miere.

Pentru cei care preferă gustul mai dulce, există şi varianta Superfoods Latte Mix Dulce, cu zahăr de cocos.

Doza zilnică recomandată este de 2 porții pe zi, preferabil dimineața și seara.

 

Precauţii 

Administrarea acestui produs de către copii mici, femei însărcinate sau care doresc să rămână însărcinate, femei care alăptează sau de către persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar cu acordul medicului.

Persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să folosească acest preparat cu precauţie (şi sub indicaţia medicului).

*Acest material are scop informativ şi nu înlocuieşte sfatul medicului.

 

 

 

SURSE

https://goldenflavours.ro/superfoods-latte-mix-ce-este-si-ce-beneficii-are/

#superfoods #superfoods latte #superfoods latte mix

Ce au mai parcurs alti cititori...

Turmeric Latte Mix - laptele auriu vegan cu beneficii de neegalat
Intrebari si raspunsuri
Ce este turmericul si ce beneficii are?
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101