meniu
Retete

Tocanita picanta de naut

Aceasta tocanita este foarte gustoasa, usor de preparat si plina de vitamine si antioxidanti. Vezi care sunt ingredientele necesare si modul de preparare!

tocanita picanta de naut cu turmeric

Nautul este o leguma deosebit de versatila si satioasa, fiind o sursa importanta de proteine, acid folic, fibre, fier si zinc. Condimentele folosite ajuta digestia si dau o mana de ajutor sistemului imunitar.

Timp de pregatire: 10 minute

Timp de gatire: 30 minute

Timp total: 40 minute

Numar portii: 4

Ingrediente:

Afla mai multe despre Ce este turmericul si la ce este bun?

Mod de preparare:

Caleste ceapa, impreuna cu un sfert de cana de supa de legume, timp de 5-7 minute, la foc mic, pana devine translucida.

Adauga morcovii, turmericul, praful de chili, scortisoara si chimenul si lasa sa fierba timp de 1-2 minute.

Adauga restul supei de legume, nautul, rosiile cubulete si un praf de sare si lasa tocanita pe foc inca 15 minute.

In acest timp, fierbe orezul basmati intr-un alt vas, conform indicatiilor de gatire de pe ambalaj.

Pune tocanita in farfurie peste orezul basmati si stropeste cu putin suc de lamaie.

Pofta buna! Scrie-ne in comentarii daca ti-a placut aceasta reteta!

 

Vezi cum se prepara si Hummusul cu turmeric!

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

SURSE

https://www.veggieinspired.com/spiced-chickpea-stew/

#retete cu turmeric #retete vegane #retete cu naut

Ce au mai parcurs alti cititori...

Supa crema de cartofi dulci cu conopida

Supa crema de cartofi dulci cu conopida

Mancare indiana de quinoa cu buchetele de conopida coapta

Mancare indiana de quinoa cu buchetele de conopida coapta

Salata de morcovi cu turmeric

Salata de morcovi cu turmeric
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal
inspirație verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.