Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Lăptişorul de matcă pur - supliment 100% natural pentru concentrare şi memorie

Lăptişorul de matcă pur - supliment 100% natural pentru concentrare şi memorie

Lăptișorul de matcă pur este cel mai eficient supliment alimentar natural care îmbunătățește memoria și crește capacitatea de concentrare, ajutând la eliminarea stresului, oboselii și insomniei.

În perioada testelor, tezelor, examenelor sau sesiunii, emoţiile şi efortul intelectual susţinut pot duce la dificultăţi de menţinere a atenţiei, care fac să scadă puterea de concentrare şi memorare. În această perioadă, este recomandat să urmezi o cură cu lăptișorul de matcă pur, un produs 100% natural produs de albine. Acesta îmbunătăţește capacitatea de memorare şi concentrare, ajutând la eliminarea stresului, oboselii și insomniei.

Iată care sunt informaţille pe care le vei afla citind acest articol:

Ce este lăptişorul de matcă?

Lăptişorul de matcă pur este o veritabilă curiozitate biologică, având proprietatea excepţională de a prelungi durata de viaţă a fiinţei care se hrăneşte cu el în mod sistematic.

Știai că lăptişorul de matcă pur este produs de albinele lucrătoare pentru a hrăni matca (regina stupului)? Albinele lucrătoare care îl produc au o durată de viaţă de numai cinci-opt săptămâni, în timp ce regina albină – hrănită doar cu lăptişor de matcă pur – trăieşte între patru şi şase ani, ceea ce înseamnă de peste 50 de ori mai mult decât suratele ei.

Având în compoziţia sa cele mai importante substanţe nutritive de care organismul nostru are nevoie, lăptişorul de matcă pur reglează reacţiile biologice, conferă energie fizică şi intelectuală, stimulează în mod armonios sistemul nervos și circulaţia sanguină şi întăreşte sistemul imunitar. Dar ce anume face ca acest produs al stupului să fie atât de eficient în creşterea capacităţii de memorare şi concentrare?

Transport gratuit la toată gama de produse BIOCEAN!Sare celtică blog
 

Beneficiile lăptişorului de matcă pentru memorie şi concentrare

Datorită numeroaselor substanţe benefice din compoziţia sa (acetilcolina, acidul 10 HDA, aminoacizi, minerale și oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, complexul de vitamine B), lăptişorul de matcă pur este unul dintre cele mai complete şi complexe alimente naturale. În culturile asiatice, lăptişorul de matcă pur se foloseşte încă din Antichitate, fiind considerat un tonic excelent ce îmbunătăţeşte nivelul energetic general, creşte imunitatea și încetineşte procesul de îmbătrânire.

Studiile efectuate de-a lungul timpului au demonstrat efectele miraculoase ale lăptişorului de matcă pur asupra sănătăţii organismului nostru. Iată care sunt beneficiile acestui super-aliment în stimularea procesului de învățare.

Îmbunătăţeşte memoria

Ţi se întâmplă adeseori să înveţi ore în şir şi la final să realizezi că nu îţi mai aduci aminte aproape nimic din tot ce ai învăţat? Pe lângă antrenarea memoriei, este posibil să ai nevoie de un supliment natural care să îţi vină în ajutor. 

Lăptişorul de matcă pur este un excelent stimulent în procesul de învăţare. Prin prezenţa anumitor oligoelemente esenţiale (fosfor, magneziu), a vitaminelor B1, B2, B6, a aminoacizilor (fenilanalină, triptofan), lăptişorul de matcă pur s-a dovedit a fi util pentru îmbunătăţirea memoriei şi creşterea randamentului intelectual.

Creşte capacitatea de concentrare şi asimilare a informaţiei

Nu reuşeşti să fii atent în timp ce înveţi? Eşti uşor de distras de la învăţat şi preferi să-ţi ocupi timpul cu alte lucruri? Problema este capacitatea redusă de concentrare pentru o perioadă mai mare de timp. Lăptişorul de matcă pur îţi vine în ajutor şi de această dată.

Fiind singura sursă naturală de acetilcolină, un neurotransmițător esenţial în transmiterea influxului nervos, lăptişorul de matcă pur reprezintă un sprijin foarte important în ceea ce priveşte buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind capacitatea de concentrare.

Stimulează sistemul nervos

S-a dovedit ştiinţific că lăptişorul de matcă pur joacă un rol esenţial în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nostru nervos, refăcând sinapsele şi celulele nervoase, căci, pe lângă vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi, acest aliment minunat ne furnizează şi acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală şi pentru stimularea sistemului imunitar.

Elimină stresul şi insomnia

În perioada examenelor, din cauza emoţiilor şi a oboselii, devenim mai stresaţi, mai nervoşi şi, uneori, putem suferi chiar de insomnie. Lăptişorul de matcă pur poate elimina stresul, deoarece conţine niacină şi piridoxină, ambele calmante naturale foarte eficiente, care nu dau niciun fel de dependenţă. Consumatorii de lăptișor de matcă pur au relatat că au experimentat destul de rapid o senzaţie puternică de bunăstare generală, prin creşterea rezistenţei la oboseală, amplificarea performanţelor intelectuale, precum şi prin instalarea unei stări mentale mult îmbunătăţite.

laptisorul de matca + supliment memorie concentrare

Modul de administrare al lăptişorului de matcă pur

Pentru beneficii maxime, se recomandă consumul în cure de 6 săptămâni. Se administrează sublingual până la dizolvare totală, dimineața, cu 20 - 30 minute înainte de masă. Doza recomandată este de 0,5 g/zi pentru copii şi 1-2 g/zi pentru adulţi.

Lăptişorul de matcă se păstrează la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.

Se poate consuma şi omogenizat în miere 2% (ex: 10g lăptișor de matcă pur eco combinat cu 500 g miere crudă). În acest caz, doza recomandată este de 1-2 lingurițe/zi, atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Lăptișorul de matcă se păstrează la frigider, la temperaturi cuprinse între 2ºC și 6ºC.

Produse ce conţin lăptişor de matcă pur, care stimulează memoria şi concentrarea

Pe langă lăptişorul de matcă pur, există pe piaţă mai multe sortimente de tonice apicole: Tonicul regal, Tonicul apicultorului şi Tonicul junior.  Fiind ambalate sub formă de fiole, tonicele apicole sunt uşor de administrat. În plus, le poţi lua cu tine oriunde, nefiind nevoie să le păstrazi la frigider.

Tonicul regal

Tonicul regal este un produs apicol inedit ce combină lăptișor de matcă pur, miere și ginseng, ingrediente care fac din acesta un cocktail de substanțe benefice, un energizant natural cu efecte imediate în organism.

Prezența ginsengului în tonicul regal aduce numeroase beneficii acestuia. Ginsengul stimulează sistemul nervos, combate starea de oboseală extremă şi redă energia şi starea de bine organismului nostru.

Principalele beneficiile ale tonicului regal sunt:

Tonicul apicultorului

Tonicul apicultorului conține un amestec perfect de lăptișor de matcă pur, miere crudă, propolis și polen, reprezentând un mix optim de vitamine, minerale, antioxidanți și substanțe antivirale și antimicrobiene.

Printre cele mai importante beneficii ale tonicului apicultorului amintim:

Tonicul junior

Tonicul junior este un cocktail natural de vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, special creat pentru a răspunde nevoilor organismului copiilor, aflat în creștere. Fiolele de Tonic junior conţin lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, fiind un adevărat deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea lor.

Beneficiile tonicul junior în perioada examenelor sunt:

Citeşte mai multe despre Tonicul junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie și vitalitate

 

Cum se administrează tonicele apicole?

Tonicele apicole se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.

Doza uzuală recomandată este de 1 fiolă/zi pentru copii şi 1-2 fiole/zi pentru adulţi.

Lăptişorul de matcă pur şi tonicele apicole nu sunt recomandate copiilor mai mici de 2 ani.

Având în compoziţia sa cele mai importante substanţe nutritive necesare organismul nostru în perioadele de efort intelectual susţinut, lăptișorul de matcă pur reprezintă un aliat de nădejde şi un înlocuitor natural al pastilelor pentru memorie, consumate intens în perioada examenelor.

Îţi recomandăm să începi din timp o cură cu tonicele apicole, pentru a te putea bucura de efectele benefice ale acestora în perioada examenelor sau în sesiune.

SURSE

https://www.apiland.ro/blog/sanatate/laptiorul-de-matca-cel-mai-eficient-supliment-natural-pentru-memorie-si-concentrare-maxima-la-examene

#apiland #concentrare #laptisor de matca crud #memorie #suplimente

Ce au mai parcurs alti cititori...

Intrebari si raspunsuri
11 metode de vindecare mai bune decât medicamentele sau suplimentele alimentare
Pastura - cel mai eficient supliment natural pentru detoxifierea organismului
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101