Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Parenting
  4. Tonicul junior - mix apicol pentru copii sănătoşi şi energici

Tonicul junior - mix apicol pentru copii sănătoşi şi energici

Tonicul junior reprezintă cea mai simplă şi eficientă soluţie pentru părinţi, atunci când vorbim despre sănătatea şi dezvoltarea optimă a organismului copiilor. Acest mix de produse apicole asigură toate substanţele nutritive necesare pentru creşterea sănătoasă a copiilor.

Copiii au multe nevoi în procesul de creştere, iar noi, ca părinţi, facem tot ce ne stă în putere să le asigurăm cele mai bune condiţii pentru a se dezvolta frumos şi a fi sănătoşi.

O alimentaţie sănătoasă este cheia dezvoltării optime a organismului copiilor. Cei mici au nevoie de un aport optim de vitamine, minerale şi alte substanţe nutritive esenţiale pentru o dezvoltare armonioasă şi corectă. Din păcate, aceşti nutrienţi sunt greu de obținut exclusiv din alimentaţie şi, de aceea, uneori cei mici au nevoie de un supliment alimentar care să le furnizeze tot ce organismul lor are nevoie în acel moment.

Pornind de la nevoile nutriţionale ale organismului copiilor, ApiLand a lansat un produs apicol unic în România: Tonicul junior - aliatul copiilor pentru imunitate, memorie şi vitalitate la cote maxime.

tonic junior Apiland

Haide să aflăm în continuare mai multe informaţii despre tonicul junior şi beneficiile acestuia:

Ce este Tonicul junior?

Tonicul junior este un cocktail natural de vitamine, minerale, aminoacizi, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, special creat pentru a răspunde nevoilor organismului copiilor, aflat în creștere. Fiolele de Tonic junior sunt un mix optim de lăptișor de matcă pur, polen crud, miere crudă, propolis și suc de portocale, un adevărat deliciu pentru copii, dar și o sursă perfectă de sănătate pentru dezvoltarea lor.

Tonicul junior vine cu un ambalaj practic şi atractiv. Fiolele, care reprezintă doza zilnică recomandată, sunt din plastic, ceea ce înseamnă că sunt simplu de transportat, de deschis şi de administrat, iar design-ul cutiei face ca produsul să fie uşor de recunoscut și apreciat de copii. Astfel, administrarea Tonicului junior se va transforma într-un adevărat moment plăcut al zilei. 

produse apicole

Beneficiile Tonicului junior

Iată care sunt beneficiile Tonicului junior pentru sănătatea şi buna dezvoltare a copiilor:

Întărește sistemul imunitar al copiilor

Tonicul junior este unul dintre cele mai eficiente tratamente naturiste pentru imunitate scăzută. Acesta creşte imunitatea copiilor, care, o dată cu începerea şcolii sau grădiniţei, sunt mai predispuşi să răcească sau să contacteze diverse infecţii.

Datorită compoziţiei sale complexe (vitamine, aminoacizi, minerale, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali), Tonicul junior este un supliment alimentar complet, care acţionează preventiv întărind sistemul imunitar al copiilor.

Lăptişorul de matcă din Tonicul junior are în compoziţia sa trei compuşi de excepţie: gammaglobulina, royalisinul şi acidul 10-hydroxydecanoic, pe scurt 10-HDA, principalul modulator al sistemului imunitar. Aceşti compuşi întăresc imunitatea, ajută organismul să lupte împotriva infecţiilor şi să omoare bacteriile şi viruşii, având efecte benefice, inclusiv împotriva hepatitei.

Alături de lăptişorul de matcă, mierea crudă, polenul crud şi sucul de portocale completează gama de nutrienţi a Tonicului junior pentru a fortifica organismul copiilor şi sistemul lor imunitar.

Hot Summer Sale -blog-Protecție și îngrijire tenului afectat de stresul vieții moderne! De la 25% REDUCERE! Profită acum! -blog-
 

Protejează organismul de viroze și infecții

Tonicul junior, prin aportul optim de nutrienţi esenţiali şi prin acţiunea sa de stimulare a sistemului imunitar, oferă protecţie împotriva virozelor şi infecţiilor cu care cei mici se confruntă destul de des.

Propolisul aflat în compoziţia sa este considerat a fi cel mai puternic antibiotic natural. Datorită proprietăţilor sale antivirale, antiinflamatorii şi bactericide, acesta ţine infecţiile şi virozele la distanţă şi ameliorează simptomele de răceală şi gripă. Alături de propolis, lăptişorul de matcă pur, polenul crud şi mierea crudă, reprezintă armata cu rol de apărare împotriva celor mai frecvente afecţiuni întâlnite în special în sezonul rece.

Îmbunătățește performanțele fizice și intelectuale

Volumul mare de lecţii sau activităţile extraşcolare diverse, pregătirea pentru un examen sau pentru o competiţie, îi fac uneori pe cei mici să se simtă epuizaţi, stresaţi sau depăşiţi de situaţie. Atunci ne dăm seama că avem nevoie de un ajutor care să-i menţină energici şi capabili să facă faţă cu succes programului zilnic sau examenelor.

Tonicul junior ajută la creşterea puterii de concentrare şi memorare, dar este şi un energizant puternic pentru copiii activi sau pentru sportivi.

Acest mix de produse apicole este un excelent stimulent în procesul de învăţare. Prin prezenţa anumitor elemente esenţiale din compoziţia sa, Tonicul junior este foarte util pentru îmbunătăţirea memoriei şi creşterea randamentului intelectual.

Datorită acetilcolinei (ce se găseşte exclusiv în lăptişorul de matcă pur), un neurotransmitator foarte important, esenţial în transmiterea influxului nervos, Tonicul junior este un sprijin foarte important în ceea ce priveşte buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind astfel capacitatea de concentrare a creierului.

Tonicul junior este foarte indicat şi în cazul copiilor care fac sport de performanţă, deoarece îmbunătăţeşte performanţele fizice, prin creşterea nivelului de energie şi rezistenţă a organismului la efort fizic prelungit.

Crește nivelul de vitalitate al organismul

Se spune că cei mici sunt veşnic neobosiţi şi plini de energie. Nu este însă mereu aşa. Se întâmplă uneori ca aceştia să aibe perioade mai încărcate, în care se simt obosiţi, sunt stresaţi şi chiar nu pot dormi înaintea unui examen. Există de asemenea situaţii în care organismul copiilor suferă de un deficit de vitamine sau minerale.

Tonicul junior oferă necesarul zilnic de vitamine, aminoacizi, minerale, oligoelemente, lipide și acizi grași esențiali, fiind considerat un supliment alimentar foarte complet pentru copii. Acesta oferă energie organismului, pentru ca cei mici să poată lua parte la toate activităţile preferate. În plus, Tonicul junior combate stresul şi oboseala şi dă o stare de bine organismului.

Tonicul junior este de asemenea un aliat important al sportivilor în perioadele competiţionale, sporind gradul de rezistentă la efort fizic.

Stimulează dezvoltarea neuropsihică a copiilor

Tonicul junior îmbunătăţeşte puterea de concentrare şi memorare a copiilor, creşte nivelul de energie al organismului şi îi ajută pe cei mici să facă faţă cu brio activităţilor zilnice. Astfel, Tonicul junior contribuie la buna dezvoltare neuropsihică a copiilor, ajutându-i să parcurgă cu succes fiecare etapă a copilăriei.

Lăptişorul de matcă pur aflat în compoziţia Tonicului junior este singura sursă naturală de acetilcolină, un mediator esenţial în transmiterea influxului nervos. Tonicul junior reprezintă, aşadar, un sprijin foarte important în ceea ce priveşte buna funcţionare cerebrală, îmbunătăţind capacitatea de concentrare a creierului. Mai mult, s-a dovedit ştiinţific că lăptișorul de matcă pur joacă un rol esenţial în dezvoltarea şi buna funcţionare a sistemului nervos, refăcând sinapsele şi celulele nervoase, căci, pe langă vitamine, minerale, enzime şi aminoacizi, acesta ne furnizează şi acidul 10-HDA, esenţial pentru dezvoltarea neuronală.

Când şi cum poţi administra Tonicul junior copiilor?

Tonicul junior nu este recomandat copiilor sub doi ani.

Doza zilnică recomandată este de 1 fiolă pe zi. Tonicul junior se administrează, de preferință, dimineața, cu 20-30 minute înainte de masă.

Tonicul junior se păstrează la temperatura camerei, ferit de lumina directă a soarelui.

Aşadar, Tonicul junior reprezintă cea mai simplă şi eficientă soluţie pentru părinţi, atunci când vorbim despre sănătatea şi dezvoltarea optimă a organismului copiilor. Acest mix de produse apicole asigură toate substanţele nutritive necesare pentru creşterea sănătoasă a copiilor.

În plus, la orice cutie de Tonic junior primeşti gratuit jocul Albinuţa harnică, de care copilul tău va fi cu siguranţă foarte încântat.

 

SURSE

www.apiland.ro

#produse apicole #tonic junior #tonice copii

Ce au mai parcurs alti cititori...

7 Sfaturi practice pentru creşterea imunităţii copiilor la schimbarea de sezon
Imunitate puternica in sezonul rece cu produse apicole
Intrebari si raspunsuri
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101