AcasaCopiiHrana VieCorpMinteSpiritReteteInvatam impreunaStiati ca..?
Despre noiEvenimente / programePoliticiContact
Tabra detox toamna 2017 - 12-19octombrie | 9-16 noiembrie

Fotografiile Kirlian: cum pastram energia alimentelor

Fotografiile Kirlian sunt o unealta esentiala in a valida intelegerea noastra despre efectul bioelectric al hranei vii asupra sanatatii organismului uman.

In cartea lor "Partea intunecata a creierului", Harry Oldfield si Roger Coghill folosesc fotografiile Kirlian pentru a determina felul in care forta vitala a oamenilor si a alimentelor este afectata de anumite conditii.

Fiintele umane, precum si toate organismele vii sunt create din energie rezonanta. Aceasta energie se reflecta in functionarea fiecarei celule.  Structura moleculara a celulei este ghidata de ADN, care se comporta ca un receptor al diferitelor frecvente rezonante ale corpului dar si ca un transmitator al acestora. Cu cat este mai puternica energia rezonanta a celulelor cu atat este mai puternic campul natural de radiatie. In alte cuvinte, electroluminiscenta rezultata in urma fotografiilor Kirlian, este o masura a puterii vitale a celulelor. Si deci cu cat este mai mare forta vitala a fiecarei celule, cu atat mai puternica va fi electroluminiscenta campului total fotografic Kirlian, care este suma potentialului electric al fiecarei celule.poza kirlian

Una din pozele facute de cei doi arata o persoana care a mancat junk food pentru 24 de ore si care arata absenta oricarei electroluminiscente. Acest lucru s-a intamplat si cu alti 11 voluntari expusi acelorasi factori. Apoi au comparat aceasta imagine cu cea a unei persoane care a
consumat hrana vie in ultimii 40 de ani.  Bineinteles ca au observat o mare diferenta. O alta comparatie a fost facuta intre o varza vie (cruda) si apoi aceeasi varza gatita intr-o oala cu presiune pentru 10 minute. Varza vie avea o electroluminiscenta mult mai mare si mai luminoasa decat cea gatita.

Ce spun fotografiile Kirlian despre metodele de precesare si pastrare a alimentelor

Apoi cei doi s-au folosit de fotografiile Kirlian pentru a observa efectele pe care le au  metodele de procesare si pastrare asupra alimentelor. Rezultatele au fost in felul urmator:

In cazul procesarii, in ordinea puterii electroluminiscentei:

1. Crude

2. Gatite la Wok (un fel de tigaie folosita in special de chinezi)

3. Gatite cu aburi

4. Gatite la microunde

5. Gatite in oala cu presiune sau fierte pentru mult timp

6 . Prajite

7. Gatite la gratar cu carbuni

8. Gatite in cuptor.

In cazul metodelor de pastrare in ordinea puterii electroluminiscentei:

1. Alimente proaspete si crude.

2. Alimente crude pastrate in frigider pentru nu mai mult de 4 ore.

3. Liofilizare sau uscare prin inghetare (o metoda folosita in mod comercial). S-a pastrat cam 75% din energia alimentelor

4. Congelare. S-a pastrat aproximativ 30% din energia alimentelor.

5. Folosirea radiatiilor gamma. Nu a mai ramas nici urma de energie.

In general orice forma de procesare va diminua intr-un fel sau altul atat valoarea nutritiva cat si energetica a alimentelor. Precum aud frecvent intr-un spot publicitar caruia nu as vrea sa-i fac reclama "Mancatul nu e asa simplu cum crede lumea". Trebuie sa avem in vedere si faptul ca alimentele trebuie consumate cat mai proaspete, pe cat posibil in starea lor naturala cruda.
Surse:
Gabriel Cousens, Conscious eating pag 573-574 - despre fotografiile Kirlian
Harry Oldfield si Roger Coghill, Partea intunecata a creierului - fotografiile Kirlian

Like Share Share Tweet13606 vizualizari

Postat in categoria Invatam impreuna

Etichete: alimente, energie, hrana vie, kirlian, pastrare, procesare,

Comentarii recente:
Pionneau04 September 2015 16:44Raspunde

Buna, va rog, unde se poate face fotografie KIRLIAN in Bucuresti ? Multumesc de raspuns.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Comentariu
Abonati-va gratuit

pentru cele mai noi articole
si promotii periodice.

Articole Recente

Tratează inflamaţia cronică plecând de la cauzele apariţiei acesteia

Tratează inflamaţia cronică plecând de la cauzele apariţiei acesteia

Postul intermitent – o metodă nouă de slăbit, cu multe beneficii pentru sănătate

Postul intermitent – o metodă nouă de slăbit, cu multe beneficii pentru sănătate

Cele mai bune alimente afrodiziace si riscul medicamentelor cu acelasi efect

Cele mai bune alimente afrodiziace si riscul medicamentelor cu acelasi efect

Atenuează gastrita in câţiva pasi

Atenuează gastrita in câţiva pasi

Dacă ai posibilitatea, alege bumbacul organic. Iată ce impact are asupra sănătăţii tale şi a mediului inconjurător

Dacă ai posibilitatea, alege bumbacul organic. Iată ce impact are asupra sănătăţii tale şi a mediului inconjurător

Show / Evenimente

Weekend de gatit in cuplu...la mare!

Weekend de gatit in cuplu...la mare!

BRIAN si ANNA-MARIA CLEMENT din nou la Bucuresti/13 martie/Hotel Caro

BRIAN si ANNA-MARIA CLEMENT din nou la Bucuresti/13 martie/Hotel Caro

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii - Plaiul Foii 2017

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii - Plaiul Foii 2017

Lansare Erus si valea rabdarii in Bucuresti, cantece, povesti si voie buna

Lansare Erus si valea rabdarii in Bucuresti, cantece, povesti si voie buna

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii

Tabara verde viu de detoxifiere a corpului si a mintii

Scopul acestui site este de a promova un stil de viata sanatos si sustenabil in armonie cu natura .

SUNTEM PE RETELELE SOCIALE