Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Casă
Aromaterapie
Uleiuri esenţiale
Ulei Esential de Tea Tree (Arbore de Ceai) Pur, 10ml | Niavis

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Esential de Tea Tree (Arbore de Ceai) Pur, 10ml | Niavis

Ulei Esential de Tea Tree (Arbore de Ceai) Pur, 10ml | Niavis

13.50 Lei

SKU: 6426284001528

Cantitate:

Arborele de ceai este originar din Australia si este o specie de arbore inalt care se gaseste in zonele umede de campie.

Uleiul esential de Tea Tree este cunoscut pentru proprietatile antiseptice si de tratare a ranilor, precum si utilizarea in cosmetica si produse de igienizare.

Pentru uz extern

 

10ml

Descriere

Ulei Esential de Tea Tree (Arbore de Ceai) Pur, 10ml | Niavis

 

Cunoscute pentru proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale sunt utilizate frecvent in aromaterapie si nu numai. Folosirea uleiurilor esentiale dateaza inca din anii 3000 – 2500 î.Hr., existand dovezi care atesta intrebuințarea acestora in diverse culturi. Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor.

Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.

Arborele de ceai este originar din Australia si este o specie de arbore inalt care se gaseste in zonele umede de campie.

Uleiul esential de Tea Tree este cunoscut pentru proprietatile antiseptice si de tratare a ranilor, precum si utilizarea in cosmetica si produse de igienizare.

Pentru uz extern

 

Ingrediente (INCI): ulei esential din frunze de arbore de ceai (Melaleuca Alternifolia Leaf)

Compozitie: linalool, limonene

 

Metoda de obtinere: produs prin distilare cu abur a frunzelor de arbore de ceai

  • Produs vegan
  • Nemodificat chimic
  • Fara parabeni

Caracter aromatic: fresh, puternic, medicinal

Culoare: incolor – galben pal

 

Proprietati terapeutice:

  • antiseptic, antibacterian, antifungic
  • igienizant
  • purifiant, tonic
  •  

Beneficii si utilizari:

Aromaterapie:

  • se utilizeaza un suport cu lumanare sau difuzor cu apa, se adauga 3-6 picaturi de ulei esential sau dupa preferinta.

 poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de lamaie

Utilizari terapeutice:

  • elibereaza caile respiratorii, prin inhalatii, adaugati 3-6 picături de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Inhalati vaporii timp de cateva minute.

  • adjuvant in tratarea racelii – adaugați 5 – 6 picaturi de ulei esential diluat in 10 ml de ulei tip baza (ulei vegetal, ulei de cocos - pentru a putea fi aplicat pe piele) Se amestecă bine și se aplica liber pe piele masand usor.

 poate fi combinat cu ulei esential de salvie, ulei esential de oregano

Uz cosmetic:

  • corp - este un bun igienizant si regenerant al pielii, ajuta la tratarea ciupercii de la nivelul unghiilor, negilor, ranilor, taieturilor, arsurilor, muscaturilor de insecte  se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema sau direct pe piele(pe portiuni mici), in cazul negilor, direct pe acestia;

    - masaj aromaterapie, relaxare - se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde.

 poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de portocale

  • ten – avand proprietati antibacteriene este utilizat pentru ingrijirea tenului, curata si improspateaza, ajuta la combaterea acneei, potrivit si pentru tenul gras fiind eficient in reglarea secretiei de sebum - se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema, lotiune sau apa florala-toner.

 poate fi combinat cu ulei esential de lavanda

  • par – ajuta in tratarea dermatitei seboreice, tonifierea firului de par – se aplica cateva picaturi in samponul de uz zilnic sau ca masca de par diluat intr-un ulei de baza precum ulei de cocos sau ulei vegetal.

 poate fi combinat cu ulei esential de eucalipt

  • uz casnic: ideal pentru igienizarea locuintei, improspatarea aerului cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie, eliminarea acarienilor de pe tesaturi – se poate utiliza impreuna cu produsele pentru curatarea pardoseliilor si a suprafetelor.

 poate fi combinat cu ulei esential de lamaie, ulei esential de eucalipt, ulei esential de pin

 

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

 

Tara de origine: Australia

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.