Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Casă
Aromaterapie
Uleiuri esenţiale
Ulei Esential de Lavanda Pur, 10ml | Niavis

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Esential de Lavanda Pur, 10ml | Niavis

Ulei Esential de Lavanda Pur, 10ml | Niavis

13.50 Lei

SKU: 6426284001467

Cantitate:

Originara din tarile care se invecineaza cu Marea Mediterana, Orientul Mijlociu și India, lavanda are o istorie ce dateaza de acum 2.500 de ani. Apreciate pentru parfumul si estetica lor, plantele de lavanda erau cultivate pentru a improspăta hainele si parul, de asemenea, sunt recunoscute pentru aportul pe care il au asupra somnului, faptul ca il imbunatateste si reduce starile de anxietate si depresie.

Pentru uz extern

 

10ml

Descriere

Ulei Esential de Lavanda Pur, 10ml | Niavis

 

Cunoscute pentru proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale sunt utilizate frecvent in aromaterapie si nu numai. Folosirea uleiurilor esentiale dateaza inca din anii 3000 – 2500 î.Hr., existand dovezi care atesta intrebuințarea acestora in diverse culturi. Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor.

Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.

Originara din tarile care se invecineaza cu Marea Mediterana, Orientul Mijlociu și India, lavanda are o istorie ce dateaza de acum 2.500 de ani. Apreciate pentru parfumul si estetica lor, plantele de lavanda erau cultivate pentru a improspăta hainele si parul, de asemenea, sunt recunoscute pentru aportul pe care il au asupra somnului, faptul ca il imbunatatesc si reduce starile de anxietate si depresie.

Pentru uz extern

 

Ingrediente (INCI): ulei esential din flori de lavanda(Lavandula Angustifolia Flower Oil)

Compozitie: linalool, limonene, benzyl benzoate <0.1, coumarin <0.3, eugenol <0.1, geraniol <0.4, benzaldehyde <0.1, 1-octen-3-yl acetate <0.3, trans-2-hexenal <0.1, 7-methoxycoumarin from naturals <0.1

 

Metoda de obtinere: ulei esential obtinut prin distilare cu abur a mixului de uleiuri din flori de lavanda(Lavandula Angustifolia Flower Oil) si alte specii de lavanda

  • Produs vegan
  • Nemodificat chimic
  • Fara parabeni

 

Caracter aromatic: floral, note dulci

Culoare: galben pal - galben

 

Proprietati terapeutice:

  • cicatrizant
  • antidepresiv
  • calmant
  • antiseptic

 

Beneficii si utilizari:

Aromaterapie:

  • se utilizeaza un suport cu lumanare sau difuzor cu apa, se adauga 3-6 picaturi de ulei esential sau dupa preferinta.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de lamaie, ulei esential de bergamota, ulei esential de lemn de santal, ulei esential de cuisoare

Utilizari terapeutice:

  • elibereaza caile respiratorii, prin inhalatii, adaugati 3-6 picături de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Inhalati vaporii timp de cateva minute.
  • benefic pentru sistemul nervos, pentru un somn linistit, induce stare de calm, combate insomniile, starile de anxietate si depresie – adaugați 5 – 6 picaturi de ulei esential in difuzorul de aromaterapie sau in suportul cu lumanare

☼ poate fi combinat cu ulei esential de busuioc

Uz cosmetic:

  • corp – ajuta la regenerarea pielii, cicatricilor, calmarea iritatiilor si mancarimile, intepaturi de insecte, – se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema

- masaj aromaterapie, relaxare, diminuarea presiunii asupra muschilor - se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de portocala, ulei esential de ylang ylang, ulei esential de tea tree

  • ten – pentru calmarea iritatiilor, acnee, urme post-acnee, ofera prospetime - se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema, lotiune sau apa florala-toner.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de portocala

  • par – benefic pentru scalp, ajuta la calmarea inflamatiilor, catifeleaza si ofera stralucire firului de par – se aplica cateva picaturi in samponul de uz zilnic sau ca masca de par diluat intr-un ulei de baza precum ulei de cocos sau ulei vegetal.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de eucalipt

  • uz casnic: improspatarea aerului cu ajutorul unui difuzor de aromaterapie, improspateaza hainele si tine departe moliile

☼ poate fi combinat cu ulei esential de menta

 

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

 

Tara de origine: Franta

 

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.