Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Viata Verde Viu
Casă
Aromaterapie
Uleiuri esenţiale
Ulei Esential de Tamaie 10ml | Niavis

4,8

4,8 din 5

Pe baza opiniei a sute de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Ulei Esential de Tamaie 10ml | Niavis

Ulei Esential de Tamaie 10ml | Niavis

36.50 Lei

SKU: 6426284001559

Cantitate:

Ulei Esential de Tamaie 10ml | Niavis

Se poate utiliza ca ingredient in compozitii cosmetice (in proportie de 0,5 - 2% ) dedicate tenului matur, uscat, pigmentat.
in aromoterapie calmeaza nervii, sporeste starea meditativa, reduce starile de anxietate, teama, tensiunea nervoasa, stresul. 

Uleiul esential de tamaie este folosit ca remediu pentru trup si suflet, avand efecte terapeutice miraculoase. Tamaia este folosita in aromaterapie pentru efectul sau puternic de relaxare. Sprijina sistemul limbic pentru diferite emotii, printre care si motivatia.

 

10ml

Descriere

Ulei Esential de Tamaie 10ml | Niavis

 

Cunoscute pentru proprietatile terapeutice, uleiurile esentiale sunt utilizate frecvent in aromaterapie si nu numai. Folosirea uleiurilor esentiale dateaza inca din anii 3000 – 2500 î.Hr., existand dovezi care atesta intrebuințarea acestora in diverse culturi. Timp de secole, plantele aromatice, uleiurile și esențele au fost folosite în scop medicinal, ca baza pentru remedii, pentru ingrijirea personala, in cadrul ceremoniilor religioase sau pentru pregatirea si conservarea alimentelor.

Astazi, uleiurile esentiale sunt din nou utilizate ca remedii naturale datorita numeroaselor beneficii asupra organismului.

Se poate utiliza ca ingredient in compozitii cosmetice (in proportie de 0,5 - 2% ) dedicate tenului matur, uscat, pigmentat.
in aromoterapie calmeaza nervii, sporeste starea meditativa, reduce starile de anxietate, teama, tensiunea nervoasa, stresul. 

Inca din antichitate, tamaia a fost folosita pentru beneficiile pe care le are asupra mintii, corpului si din punct de vedere spiritual.

Uleiul esential de tamaie este folosit ca remediu pentru trup si suflet, avand efecte terapeutice miraculoase. Tamaia este folosita in aromaterapie pentru efectul sau puternic de relaxare. Sprijina sistemul limbic pentru diferite emotii, printre care si motivatia.

Parfumul balsamic intens, specific tamaiei provine de la componentul sau organic, numit alpha-pinene.

Pentru uz extern

 

Ingrediente: 100% ulei esential de tamaie (Boswellia Carterii)

 

Metoda de obtinere: produs prin distilare cu abur a rasinii uleioase a arborilor de tamaie

  • Produs vegan
  • Nemodificat chimic
  • Fara parabeni

Caracter aromatic: lemnos

 

Proprietati:

  • antiseptic, astringent
  • antiinflamator
  • dezinfectant
  • antidepresiv
  • tonic
  • carminativ

 

Beneficii si utilizari:

Aromaterapie:

  • se utilizeaza un suport cu lumanare sau difuzor cu apa, se adauga 3-6 picaturi de ulei esential sau dupa preferinta.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esential de ylang ylang

Utilizari terapeutice:

  • tonic al sistemului nervos, amelioreaza tristetea, combate stresul si ajuta in starile emotionale intense, starile depresive; masati zona tamplelor cu 3-4 picaturi de ulei esential;
  • amelioreaza durerile musculare, durerile menstruale - masati zona afectata - adaugați 5 – 6 picaturi de ulei esential diluat in 10 ml de ulei tip baza (ulei vegetal, ulei de cocos) Se amestecă bine și se aplica liber pe piele masand usor. ;
  • elibereaza caile respiratorii, adjuvant in tratarea racelilor -  prin inhalatii, adaugati 3-6 picături de ulei esential intr-un vas cu apa fierbinte. Inhalati vaporii timp de cateva minute

☼ poate fi combinat cu ulei esential de menta, ulei esential de ylang ylang, ulei esential de tea tree, ulei esential de lamaie

Uz cosmetic:

  • corp - este un bun regenerant al pielii, ajuta la calmarea si tratarea ranilor, furunculilor si cicatricilor, eczemelor  se aplica diluat intr-un ulei vegetal, poate fi adaugat ca si ingredient al unguentelor

- masaj aromaterapie, relaxare, calmare- se poate utiliza impreuna cu lotiuni, uleiuri de baza pentru masaj, poate fi adaugat in apa din cada pentru bai calde.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei de neem

  • ten – reimprospateaza si revigoreaza pielea, benefic pentru ten sensibil si uscat, cu efect antirid- se aplica diluat intr-un ulei vegetal, crema, lotiune sau apa florala-toner, evitand zona ochilor.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de lavanda, ulei esentiat de tea tree, ulei de argan

  • par – ajuta in tratarea iritatiilor scalpului, intarirea firului de par, combaterea caderii parului  – se aplica cateva picaturi in samponul de uz zilnic sau ca masca de par diluat intr-un ulei de baza precum ulei de cocos sau ulei vegetal.

☼ poate fi combinat cu ulei esential de arbore de ceai, ulei de cocos

 

Precautii: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

 

Tara de origine: Somalia

Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2021 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.