Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Cum poţi combate răceala şi gripa cu bicarbonat de sodiu

Cum poţi combate răceala şi gripa cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu este un derivat al unui mineral natural si este una dintre cele mai sigure substante dintre cateva exista. Bicarbonatul de sodiu este foarte alcalina si poate alcaliniza intregul corp, reducand acidoza sistemica. Bicarbonatul de

Bicarbonatul de sodiu este un compus natural din categoria sarurilor si este una dintre cele mai sigure substante din cate exista. Bicarbonatul de sodiu are efect de alcalinizare, reducand acidoza sistemica in intregul corp. De asemenea, ajuta la echilibrarea si mentinerea unui pH optim.

In brosura “Utilizari medicale ale bicarbonatului de sodiu Arm & Hammer,” (Arm&Hammer este o companie americana producatoare de bicarbonat de sodiu-n.trad.) publicata in 1924, dr. Volney S. Cheney relateaza succesele obtinute cu utilizarea bicarbonatului de sodiu in tratarea cazurilor de raceala si gripa:

In 1918 si 1919, cand luptam impreuna cu Serviciul Public de Sanatate impotriva gripei, mi-am dat seama ca aproape niciunul dintre cei care fusesera alcalinizati complet cu bicarbonat de sodiu nu au contractat boala, iar cei care au facut-o, au manifestat simptome foarte usoare.

Din acel moment am inceput ca in toate tratamentele pentru raceala si gripa sa administrez initial cateva doze generoase de bicarbonat de sodiu si, in multe cazuri, in decurs de doar 36 de ore simptomele au fost ameliorate.

De asemenea, am sustinut utilizarea bicarbonatului de sodiu ca masura preventiva pentru raceli atat in propria mea familie cat si in cadrul Asociatiei Parintilor si la Clubul Femeilor si acum primesc multe informatii din partea celor care l-au folosit care mi-au spus ca nu s-au imbolnavit, chiar si atunci cand toti cei din jur aveau gripa.”

Cheney a mai spus ca cei care au consumat doze zilnice de bicarbonat de sodiu la recomandarea sa au fost printre putinii care nu s-au imbolnavit in timpul epidemiilor de gripa din scoli.

bicarbonatul de sodiu impotriva racelii si gripeiCum sa combati gripa si raceala cu bicarbonatul de sodiu

In 1922, aceasta metoda ieftina de a evita raceala era foarte cunoscuta, insa a fost uitata de societatea noastra moderna.

Metoda este usoara si sigura. Tot ce trebuie sa faci este sa dizolvi doza indicata de bicarbonat de sodiu intr-un pahar de apa rece si sa o bei. Metoda a fost recomandata de compania Arm & Hammer ca remediu pentru raceli si gripa in 1925.

Prima zi: Se iau sase doze de cate o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cana de apa. Se consuma cate o doza la un interval de doua ore.

A doua zi: Se iau sase doze de cate o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu intr-o cana de apa. Se consuma cate o doza la un interval de doua ore.

A treia zi:  Se iau doar doua doze – una dimineata si a doua seara.

Se continua cu cate o doza in fiecare dimineata pana se vindeca raceala.

Sursa utilizata: https://livingtraditionally.com/fight-colds-flu-baking-soda/

#bicarbonat de sodiu #gripa #raceala #remediu natural

Ce au mai parcurs alti cititori...

Cum iti echilibrezi pH-ul cu ajutorul bicarbonatului de sodiu
Hraneste raceala si infometeaza febra
Sfaturi utile pentru combaterea racelii si gripei
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101