meniu
Retete

Pesto rapid cu fistic

In mod traditional, sosul pesto contine parmezan sau o specialitate de branza tare, impreuna cu usturoi, busuioc, seminte de pin si ulei de masline. Aceasta retetaeste extrem de rapida  si usor de preparat, iar pesto-ul obtinut este savuros si cremos

In mod traditional, sosul pesto contine parmezan sau o specialitate de branza tare, impreuna cu usturoi, busuioc, seminte de pin si ulei de masline.

Aceasta retetaeste extrem de rapida  si usor de preparat, iar pesto-ul obtinut este savuros si cremos.

Tine pana la doua saptamani in frigider si este foarte versatil - poate fi folosit de la salate pana la supe.

Ingrediente (2 cesti)

- 200 ml ulei de masline presat la rece

- 2 cesti de busuioc proaspat

- 6 catei de usturoi

- 2 cesti fistic crud (hidratat cel putin 2 ore)

Preparare

Combina intr-un blender de mare putere uleiul de masline, busuiocul si usturoiul pana cand se formeaza un amestec gros, de culoare verde. Adauga fisticul si continua sa amesteci pana cand pasta devine cremoasa. Voilà!

Sa aveti pofta si sanatate din plin!

Sursa: Bucataria bazata pe alimente vii - Doreen Virtue

Citeste si articolul: 5 retete creative si exotice cu turmeric

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#busuioc #fistic #pesto #ulei de masline #usturoi

Ce au mai parcurs alti cititori...

6 moduri de a gati cu busuioc

6 moduri de a gati cu busuioc

Chipsuri sanatoase de legume

Chipsuri sanatoase de legume

Baba ganoush, o salata de vinete delicioasa

Baba ganoush, o salata de vinete delicioasa

Ce spun cititorii despre "Pesto rapid cu fistic"

Adina27 February 2015 14:36Raspunde

Daca nu ai la indemana fistic, poti folosi seminte de pin, caju, sau chiar floarea soarelui. Poate nu ii strica un strop de lamaie. La noi nu a rezistat decat 5 minute, nici vorba de 2 saptamani :)

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal
inspirație verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.