Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. De ce medicamentele nu ajuta corpul sa se vindece?

De ce medicamentele nu ajuta corpul sa se vindece?

"Fie ca hrana sa-ti fie medicament si medicamentul sa-ti fie hrana." Acestea sunt cuvintele lui Hipocrate, Tatal Medicinei. In medicina occidentala de astazi medicamentele sunt fabricate si comercializate oficial. Farmacologia este sprijinita de agen

"Fie ca hrana sa-ti fie medicament si medicamentul sa-ti fie hrana." Acestea sunt cuvintele lui Hipocrate, Tatal Medicinei.

In medicina occidentala de astazi medicamentele sunt fabricate si comercializate oficial.

Farmacologia este sprijinita de agentii guvernamentale care aproba substantele chimice care pot fi utilizate ca ingredienti inactivi in medicamentele farmaceutice.

Una dintre aceste substante este propilen glicolul, un agent ce ajuta la distribuirea ingredientelor active din medicamente. Acest ingredient singur face ca pastilele sa devina inutile. Iata cum:

Propilen glicolul face ca pastilele sa devina inutile, metabolizandu-le in acid lactic

propilen glicol nu ajuta vindecarea corpului

propilen glicol - sursa wikipedia

Multe pastile farmaceutice contin propilen glicol. De exemplu, propilen glicolul se regaseste in Dicolfenac 75mg,Diazepam si Lorazepam si alte medicamente injectabile.
Iata o lista cu medicamente cunoscute ce contin propilen glycol: http://www.drugs.com/inactive/propylene-glycol-270.html

Ca agent, propilen glicolul actioneaza ca solvant, hidratant si conservant pentru medicamentele farmaceutice. Din punct de vedere biologic, propilen glicolul este metabolizat in corp, in principal, in acid lactic.

Pe masura ce acidul lactic se formeaza in celule, in corpul uman se formeaza o stare de aciditate, formand un mediu propice aparitiei bolilor. Mai mult, sistemul imunitar poate fi inhibat pe masura ce se formeaza acidul lactic.
In timp ce ingredientul activ este transportat prin corp, ingredientul inactiv propilen glicolul este metabolizat in acid lactic, determinand inflamarea celulelor si aparitia unei stari de oboseala. Acest lucru singur face ca medicamentele farmaceutice sa devina inutile si contraproductive, datorita faptului ca inhiba sistemul imunitar!

Intr-un studiu, lactacidoza a fost descoperita ca fiind cauza majora al edemului cerebral  citotoxic si al deteriorarii creierului. In acest studiu efectuat la Centrul Medical al Universitatii Duke si la Universitatea catolica din Louvain (UCL), cercetatorii au descoperit ca acidul lactic este o sursa de energie importanta pentru celulele tumorale. Cele mai periculoase celule canceroase din cadrul experimentului au fost distruse prin blocarea distribuirii acidului lactic, infometand astfel celulele.

Propilen glicolul provine din industria petrolului este folosit ca antigel

Propilen glicolul nu este utilizat numai in industria farmaceutica, este un aditiv in produse precum lichidul anti-inghet, antigel, lichid de frane si rasina de poliester. Cu alte cuvinte consumul de produse farmaceutice este ca si cum am ingera lichide pentru intretinerea masinilorEste adevarat ca toxicitatea propilen glicolului este mica in dozajul medicamentelor, insa ce se intampla cand acestea sunt luate pentru perioade indelungate de timp sau chiar pentru toata viata?

Mai ciudat este faptul ca propilen glicolul este un produs secundar al industriei de petrol si gaze naturale. Propilen glicolul este obtinut prin hidroliza oxidului de propilena care este format prin hidroclorinarea (oxidarea) propilenei. Propilena insasi este un produs secundar al combustibililor fosili precum petrolul si gazele naturale.

Avand in vedere toate acestea, este etic, ca sa nu spunem mai mult, sa fie comercializate medicamente ce contin produsul secundar al unui combustibil utilizat in acelasi timp ca antigel si lichid de frane?

Sursele pentru acest articol:

http://www.ncbi.nlm.nih.gov
http://www.drugs.com
http://www.atsdr.cdc.gov/csem
http://pediatrics.aappublications.org
http://www.sciencedaily.com
http://wkipedia.com

#medicamente #pastile #sanatate #vindecare

Ce au mai parcurs alti cititori...

11 metode de vindecare mai bune decât medicamentele sau suplimentele alimentare
Sase sunete care vindeca: sunetul al saselea, triplul focar
Sanatatea rinichilor sta la baza longevitatii

Ce spun cititorii despre "De ce medicamentele nu ajuta corpul sa se vindece?"

Andrei30 October 2015 18:37Raspunde

Incepti usor usor sa deveniti um site gen antena 1 disperati sa faceti rating mare s va puteti vinde reclamele! Ce o sa faceti cand lumea o sa se fereasca de prostiile pe le debitati ?

Alina30 October 2015 16:08Raspunde

Medicamentele chimice nu vindeca ci cronicizeaza pacientul, ele nu fac decât sa ascunda simptomele bolii, interesul industriei farmaceutice este sa vânda cât mai multe vaccinuri, medicamente si chimioterapii nu sa vindece definitiv o persoana în ansamblul ei.

Dan20 October 2015 13:01Raspunde

Inca un articol care denota lipsa de documentare a unor oameni care incearca sa se convinga din rasputeri ca tot ce e "chimic" e rau si tot ce e natural e bun. In primul rand, antigelul este mono-etilen-glicol nu propilen-glicol. In al doilea rand, nici lichidul de frana nu contine propilen-glicol. Singura substanta chimica (virgula) comuna celor doua este apa. Da, oxidul de dihidrogen, gasit si in pesticide. Cum ar fi sa nu mai consumam apa? Doar se gaseste in atatea chestii otravitoare! Si daca tot ce este natural e bun, cum ar fi sa facem o salata de matraguna?

Popescu02 January 2017 03:39Raspunde

Radacina de matraguna ajuta in tratamentul bolii Parkinson, iar pulberea din frunze este folosita in tratamentul astmului - se administraza in pilule (0.05 odata si 0.30g in 24 de ore). Tinctura de matraguna este un bun remediu pentru afectiunile tractului gastro-intestinal. Doza trebuie stabilita intotdeauna de un medic specialist, nu trebuie sa depaseasca 5-10 picaturi, administrate de 2-3 ori pe zi.

farmacist in natura25 March 2015 22:21Raspunde

Buna seara am citit art dumneavoastra cat si linkul atasat.depinde f mult ce bibliografie aveti sa sudtineti aceste info. Stiu ca drugs.com este un site de incredere si credibilitate insa chiar acesta mentioneaza ca nu exista deocamdata pb in fol acestuia pe termen lung.(Long-term use and substantial quantities of propylene glycol (up to five percent of the total food intake) can be consumed without causing toxicity.) Sunt de acord cu evitarea pe cat posibil a subst chimice, insa in acest caz ati cam exagerat

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101