Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Invatam impreuna
  4. Influenta muzicii asupra apei

Influenta muzicii asupra apei

Muzica inseamna energie, fiecare melodie are o frecventa diferta iar aceasta frecventa poate atinge anumite organe din corpul nostru.  Dar cum interactioneaza muzica cu corpul nostru ? Prin apa. Suntem 70-80 % apa. Apa isi schimba structura molecular

Muzica inseamna energie, fiecare melodie are o frecventa diferta iar aceasta frecventa poate atinge anumite organe din corpul nostru.  Dar cum interactioneaza muzica cu corpul nostru ? Prin apa. Suntem 70-80 % apa. Apa isi schimba structura moleculara in functie de mediul inconjurator. Iar un factor important care o determina  sa faca acest lucru este muzica.

In anul 1994 cercetatorul japonez Emoto Masaru a facut un experiment care a uimit lumea. A pus apa sa asculte muzica. Apoi a luat apa a inghetat-o rapid si a fotografiatapa muzica cristalele formate de aceasta  in urma “aduditiei”. Fiecare melodie a format un cristal diferit. Astfel melodii ale lui Mozart, Bach, Beethoven sau John Lenon au format cristale hexagonale frumoase. Iar melodii de genul heavy metal au creat form neregulate urate.

Apa este sursa de viata pentru toata planeta. Calitatea si integritatea ei sunt vitale pentru toate formele de viata.  Corpul nostru este ca un burete gigant format din trilioane de camarute numite celule care retin lichid. Calitatea vietii noastre este in mod direct afectata de calitatea apei noastre.

Apa este o substanta maleabila. Forma ei fizica se adapteaza usor la orice mediu.  Dar nu numai forma fizica se schimba ci si cea moleculara. Energia vibratiilor va schimba forma moleculara a apei. Astfel apa are capacitatea nu numai de a reflecta vizual mediul dar de a reflecta si molecular mediul inconjurator.

Un lucru este cert, tuturor ne place muzica. Nu am auzit pe cineva pana acuma sa zica ca nu ii place sa asculte muzica. Si nu numai ca ne place sa ascultam, dar ne place sa si cantam si sa dansam pe ea, sa gatim, sa facem exercitii, sa muncim, sa dormim, sa meditam, sa ne rugam si multe altele.

In concuzie muzica este atotprezenta in viata noastra, este un dar care ne vindeca in primul rand sufletul. Muzica ne influenteza comportamentul si starea de spirit. Daca folosesti un ceas cu alarma care are o melodie „stresanta”, trecerea din starea profunda de somn in cea de treaz se face brusc si cu siguranta vei avea o zi stresanta. Cautati sa va inconjurati de cea mai frumoasa muzica, de muzica care va face sufletul sa vibreze de fericire. Redescoperiti ce melodii va trezesc amintiri placute, ascultati clasicii : Beethoven, Mozart, Heyden… Se spune ca bebelusii pot auzi muzica pe care o asculta mamele lor inca pe cand se afla in burtica. Asa ca aveti mare grija ce muzica ascultati  .

Dar probabil ca cea mai placuta muzica este cea pe care o gasim in natura. Pentru mine cantecul copacilor, glasul vantului, susurul raului si ciripiurile pasarilor nu au egal. Muzica naturii este cea care ne vindeca si ne inspira. Marii compozitori si-au tras seva inspiratiei din sunetul naturii, asa cum au facut-o si alti artisti si oameni de stiinta.

Puteti urmari in materialul video de mai jos o scurta prezentare de 10 minute despre influenta apei asupra muzicii, sustinuta in deschiderea "Sesiunii de Comunicari Stiintifice a Facultatii de Arte Constanta"

#alec blenche #apa #apa poluata #energie #influenta #muzica #problema apei #resurse naturale #resursele naturale

Ce au mai parcurs alti cititori...

Muzica poate transforma creierul
 Decoperiri ale fizicii cuantice, cu impact major asupra vietii noastre
Terapia prin muzica - cel mai blând tratament pentru un spectru larg de probleme de sanatate

Ce spun cititorii despre "Influenta muzicii asupra apei"

Pussy Slayer23 May 2018 09:18Raspunde

Ce naiba ma

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101