Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Boli si remedii
  4. Dr. Ryke Geerd Hamer: Cum pot traumele nerezolvate sa declanseze cancerul

Dr. Ryke Geerd Hamer: Cum pot traumele nerezolvate sa declanseze cancerul

In decursul ultimilor zece ani, doctorul chirurg Ryke Geerd Hamer a examinat 20 000 de pacienti cu toate tipurile de cancer. Dr. Hamer a remarcat ca toti pacientii lui pareau sa aiba ceva in comun: avusesera un fel de conflict psiho-emotional anterior declansarii bolii, care nu fusese niciodata pe deplin rezolvat.

Unul dintre cele mai interesante studii asupra terapiei pshihosomatice a cancerului provine din Germania. In decursul ultimilor zece ani, doctorul chirurg Ryke Geerd Hamer a examinat 20 000 de pacienti cu toate tipurile de cancer.

Dr. Hamer s-a minunat de ce cancerul nu pare niciodata sa se raspandeasca direct de la un organ la tesutul inconjurator. De exemplu, el nu a gasit niciodata cancer al colului uterin si cancer al uterului la aceeasi femeie.

El a mai remarcat ca toti pacientii lui cancerosi pareau sa aiba ceva in comun: avusesera un fel de conflict psiho-emotional anterior declansarii bolii – de obicei cu cativa ani mai inainte – un conflict care nu fusese niciodata pe deplin rezolvat.

Radiografiile cu raze X facute de dr. Hamer au aratat in toate cazurile o umbra intunecata pe undeva prin creier. Aceste pete intunecate se gaseau in aceleasi locuri in creier pentru aceleasi tipuri de cancer. Mai exista si o corelatie 100% intre pata intunecata din creier, localizarea cancerului in corp si tipul specific de conflict nerezolvat.

Pe baza acestor descoperiri, dr. Hamer sugereaza ca atunci cand suntem intr-un conflict stresant care nu este rezolvat, centrul reflex emotional din creier care corespunde emotiei experimentate (d. ex. Furie, frustrare, amaraciune) va ceda incetul cu incetul.

Fiecare dintre acesti centri emotionali sunt conectati cu un organ specific. Cand un centru cedeaza, va incepe sa trimita informatii gresite organului pe care il controleaza, acest lucru avand ca rezultat crearea de celule deformate in tesuturi: celulele canceroase.

El mai sugereaza si ca metastaza nu este acelasi lucru cu raspandirea cancerului. Ea este rezultatul noilor conflicte care ar putea fi produse de insasi stresul de a avea cancer sau de terapiile invazive, sau dureroase, sau vatamatoare.

Dr Hamer a inceput sa includa psihoterapia ca o importanta parte a procesului de vindecare si a decoperit ca atunci cand un conflict specific era rezolvat, cancerul hamer cancerimediat inceta sa creasca la nivel celular. Pata neagra de pe creier, la care dr. Hamer se referea ca la „aglomerarea Hamer”, aratata in imaginea din dreapta, incepea sa dispara.

Radiografia creierului arata acum un edem pe cale de vindecare in jurul centrului emotional vatamat, pe masura ce tesutul cerebral incepea sa repare punctul afectat. Din nou exista comunicare normala intre creier si corp. Un edem similar pe cale de vindecare putea de asemenea sa fie vazut in jurul tesutului canceros, acum inactiv.

In cele din urma, cancerul era incapsulat, evacuat sau eradicat prin actiunea naturala a corpului. Tesutul bolnav disparea si aparea din nou tesutul sanatos. Potrivit d-rului Hamer, adevarata cauza a cancerului si a altor boli este un soc traumatic neasteptat pentru care suntem nepregatiti emotional.

Protecție și îngrijire tenului afectat de stresul vieții moderne! De la 25% REDUCERE! Profită acum! -blog-Sare celtică blog
 

Dr. Ryke Geerd Hamer: fiecare cancer are o cauza emotionala diferita

Dintre cei 20 000 de pacienti cu cancer trecuti in revista, dr. Hamer a descoperit ca fiecare cancer din corp avea o cauza emotionala diferita. De exemplu, toate cancerele sanului stang erau cauzate de persoane care au  experimentat un conflict emotional ce a implicat copilul, caminul sau mama; in timp ce toate cancerele sanului drept erau cauzate de persoane care au  experimentat un conflict emotional cu partenerul de viata sau cu alte persoane.

Aceasta din cauza ca fiecare tip de conflict psiho-emotional, dupa cum a descoperit dr. Hamer, este abordat de o parte diferita a centrului emotional de reflectie din creier care corespunde unui organ diferit din cadrul corpului.

In aproape toate cazurile, conflictele experimentate intervin la aproximativ 2 ani anterior diagnosticarii cancerului. Urmatoarele arata descoperirile d-rului Hamer despre tipul de conflict psiho-emotional ce face ca boala canceroasa sa apara in fiecare organ al corpului.

CORTEXUL RENAL SUPERIOR: Directie gresita. Ratacire

VEZICA URINARA: Conflict urat. Trucuri murdare

OS: Lipsa valorii de sine. Sentiment de inferioritate

TUMOARE CEREBRALA: Incapatanare. Refuz de a schimba vechile sabloane. Frustrare mentala

GLANDA MAMARA: Implicare a unei griji sau dizarmonii

CANALUL GLANDEI MAMARE: Conflict datorat separarii

SANUL STANG: Conflict privind copilul, caminul sau mama

SANUL DREPT: Conflict cu partenerul sau cu ceilalti

BRONHIOLE: Conflict teritorial

COL UTERIN: Frustrare severa

COLON: Conflict urat nedigerabil (inacceptabil)

ESOFAG: Neputinta de a poseda sau a accepta

VEZICA BILIARA: Conflict de rivalitate

INIMA: Conflict permanent

INTESTINE: Un acces de manie imposibil de stapanit

RINICHI: Lipsa vointei de a trai. Conflict fluid sau datorat apei

LARINGE: Conflict datorat fricii sau spaimei

FICAT: Frica de infometare

PLAMANI: Teama de a muri sau de sufocare, inclusiv teama pentru altcineva

GLANDELE LIMFATICE: Pierderea valorii de sine asociata cu locatia

MELANOM: Sentimentul de murdarire, pangarire, manjire

URECHEA MEDIE: Incapacitatea de a capata oarecare informatie vitala

URECHEA: Neputinta de a digera sau stapani o situatie

PANCREAS: Conflict de tip anxietate-furie cu membrii familiei. Mostenire

PROSTATA: Conflict urat cu conexiuni sau conotatii sexuale

RECT: Teama de a fi inutil

PIELE: Pierderea integritatii

SPLINA: Socul datorat ranirii fizice sau emotionale

STOMAC: Furie de nestapanit. Refulata prea mult

TESTICULE/OVARE: Conflict datorat pierderii

TIROIDA: Sentiment de neputinta

TUMOARE (IN LOCATIE): Alimentarea vechilor rani si socuri. Constituirea remuscarii

UTER: Conflict sexual

 

Studii de caz ale lui Glen Russel de la Centrul de Vindecare Minte-Corp Puna Wai

Glen Russell: Vindecarea cauzei-radacina a cancerului este o decizie foarte personala si necesita mult curaj. Nu este usor sa te confrunti cu toate emotiile ingropate in subconstient si care au facut sa se dezvolte cancerul.

Ofer doua studii de caz relevante ale indivizilor care au lucrat cu mine pe o baza personala pentru a vindeca acea cauza psiho-emotionala a cancerului lor. Asa cum veti vedea, fiecare caz confirma teoria d-rului Ryke Geerd Hamer ca fiecare cancer are o cauza psiho-emotionala foarte specifica.

CAZUL 1: Dr. Suzanne Friedman din San Francisco, SUA [care si-a dat acordul ca experienta ei sa fie impartasita] prezenta un cancer la plamani, inoperabil, in stadiul IV, fiindu-i dat de catre medici doar 7 luni de trait. Potrivit d-rului Hamer, cauza psiho-emotionala pentru cancerul la plamani este „teama de a muri sau a se sufoca, inclusiv teama pentru altii”. In conformitate cu teoria d-rului Hamer, dr. Friedman a experimentat o trauma datorata relatiei cu doi ani anterior declansarii cancerului detectabil, in care datorita conflictul psiho-emotional pe care ea nu il putea rezolva, ea se simtea sufocata.

Utilizandu-se hipnoza si regresia in vietile trecute, cancerul prezent in plamanii dr. Friedman ne-a condus catre experiente anterioare din copilaria ei in care ea se simtea sufocata, si catre o viata anterioara in care [ca mama a doi copii] ea fusese gazata intr-un lagar de concentrare din Germania nazista, experimentand frica de moarte si sufocare. Evenimentul nerezolvat din aceasta viata anterioara era cel care era cel mai puternic incarcat, fiind mai stresant decat insasi evenimentul declansator.

Iar acest lucru nu este ceva neobisnuit la pacientii cu cancer pe care ii vad eu, faptul ca evenimentul declansator este mai putin incarcat emotional decat conflictele anterioare nerezolvate. Toate conflictele psiho-emotionale au fost in acest caz rezolvate, iar dr. Friedman a scapat de cancer in cateva saptamani.

CAZUL 2: Cel de-al doilea caz pe care il prezint este cel al unei doctorite binecunoscute, dr. Cherie Santasiero, fondatoare, director general si presedinta a Centrului Medical Holistic Sedona din New York, care si ea si-a dat acordul ca experienta ei sa fie impartasita. Dr. Santasiero m-a contactat la inceputul lui septembrie 2013, vrand sa isi vindece cauza psiho-emotionala a cancerului ei, o forma rara si agresiva de cancer, carcinomul metaplastic, la sanul drept.

Am efectuat cele patru sesiuni de cate 2 ore din 23 septembrie pana pe 26, utilizand vizualizarea, terapia de regresie, si EFT (Emotionally Focused Therapy – terapia focalizata emotional) ca modalitate principala de vindecare. Dr. Santasiero prezenta un inalt grad de durere psiho-emotionala nerezolvata [tipica celor cu cancer], fiindca ea decisese mental sa moara inaintea sotului, pentru a nu ramane singura.

In timpul sesiunilor am fost capabili sa vindecam cu succes intreaga durere psiho-emotionala observabila si dr. Santasiero a fost capabila sa se confrunte cu durerea si teama datorate faptului ca ar fi ramas singura si sa le vindece, atat pe acestea, cat si dorinta asociata acestora, de a muri.

Pe 14 octombrie, doua saptamani si jumatate mai tarziu, am primit urmatorul e-mail: „Buna, Glen, vroiam sa stii ca ultimele mele analize, examinarea tomografica, mamografia si RMN-ul au aratat bine! Doctorul a fost putin surprins, dar noi nu. Ar trebui sa fac din nou analizele peste trei luni, te tin la curent. Multumesc foarte mult pentru tot ajutorul tau. Invat EFT pentru familia, prietenii si pacientii mei.”.

Pentru cei care nu stiu, doctorul Ryke Geerd Hamer este cel care a pus bazele a ceea ce se cunoaste a fi "Noua medicina germanica".  Pentru unii controversata insa de foarte mare folos pentru cei care au incercat-o , Hamer aduce in prim plan o metoda clara si logica de rezolvare a problemelor de sanatate si anume intelegere bolii si cauza care o determina.

Exista si in Romania specialisti foarte buni in acest domeniu, oameni care au trecut chiar ei prin boli grave si au reusit sa se vindece.

 

SURSE

http://www.alternative-cancer-care.com/dr-ryke-geerd-hamer.html

#cancer #cancerul #emotii #hamer #minte #tratament #tratament natural

Ce au mai parcurs alti cititori...

Cercetari: plantele vindeca cancerul, nu chimicalele
Alimente, ierburi si alte substante naturale care omoara cancerul - mai sigure si mai eficiente decat orice medicament
Un „val gigantic” de cancer la orizont, avertizeaza OMS

Ce spun cititorii despre "Dr. Ryke Geerd Hamer: Cum pot traumele nerezolvate sa declanseze cancerul "

Hurjui Paraschiva28 March 2022 19:43Raspunde

Cred că este adevărat!

Hurjui Paraschiva28 March 2022 19:42Raspunde

Cred că este adevărat!

ava20 July 2017 22:21Raspunde

Articolul face afirmații incorecte despre paradigma medicală a doctorului Hammer. Spre exemplu, paragrafele următoare pe care le citez: Pe baza acestor descoperiri, dr. Hamer sugereaza ca atunci cand suntem intr-un conflict stresant care nu este rezolvat, centrul reflex emotional din creier care corespunde emotiei experimentate (d. ex. Furie, frustrare, amaraciune) va ceda incetul cu incetul. Fiecare dintre acesti centri emotionali sunt conectati cu un organ specific. Cand un centru cedeaza, va incepe sa trimita informatii gresite organului pe care il controleaza, acest lucru avand ca rezultat crearea de celule deformate in tesuturi: celulele canceroase. Încheiată citarea.

Sevi05 January 2017 01:29Raspunde

În România cunoașteti vreun doctor? Se pot trata și alte boli?

05 January 2017 08:32Raspunde

se pot trata orice fel de boli. Dr Crina Veres

08 May 2015 11:34Raspunde

Oana eu cred ca ai o parere neavizata! Acest medic a facut cercetari minutioase in domeniu si bravo lui!! Nu obliga pe nimeni sa aplice tratamentul lui deci ai posibilitatea sa ti otravesti organismul prin chimioterapie!

23 February 2015 21:35Raspunde

totul este adevarat

Spataru Oana11 February 2015 15:47Raspunde

Buna ziua! As vrea sa va intreb referitor la acest articol:cunoasteti ca acest doctor a fost acuzat de malpraxism si este vinovat de moartea a mai multor pacienti?Parerea mea este ca nu ar trebui promovata o astfel de personalitate. Cu respect Spataru

Ionescu Mihaela26 January 2014 22:04Raspunde

Un articol cu foarte multe informa?ii ?i scris foarte pl?cut. Mul?umesc mult pentru toate aceste informa?ii!

Paul14 January 2014 08:36Raspunde

Despre Glen Russell: Vindecarea cauzei-radacina a cancerului nu am gasit informatii in limba Romana . Ati putea sa dati mai multe detalii pe acest subiect? Va multumesc.

corix15 June 2015 12:54Raspunde

Gasiti foarte multe informatii despre dr Hamer si NMG aici: http://sanatate.findtalk.biz/f127-noua-medicina-germana-dupa-dr-hamer

Eric Berne09 January 2014 07:03Raspunde

Probabil ca nici metoda Hamer nu da rezultate de 100 % de vindecare si cand apar decese este blamata terapia si initiatorul ei, insa un motiv al insuccesului acestei metode de vindecare a cancerului pate fi acela ca persoana nu reuseste sa isi rezolve conflictul , sau boala e atat de avansata incat nu mai au timpul sa isi rezzolve conflictl care nu in toate cazurile poate fi rezolvat in 4 sedinte de terapie de cate 2 ore Eu cred ca ar trebui tinut cont de aceste concluzii daca intr=adevar vin in urma unor cercetari stintifice serioase si dovedite, iar cifrele nu sunt doar aruncate ca sa dea legitimitate teoriei

Costel Popa07 January 2014 12:43Raspunde

The Swiss Cancer League described Hamer's approach as "dangerous, especially as it lulls the patients into a false sense of security, so that they are deprived of other effective treatments."[1] Hamer held a licence to practice medicine from 1963 until 1986 when it was revoked for malpractice. Hamer's system came to public attention in 1995, when the parents of a child suffering from cancer refused medical treatment in favour of Hamer's methods. Hamer is charged and convicted in several European countries. Hamer purports that his method is a "Germanic" alternative to mainstream clinical medicine which he claims is part of a Jewish conspiracy to decimate non-Jews.

Gabaroi08 January 2014 01:19Raspunde

Draga Costel Popa, am o sugestie: foloseste-ti mai mult creierul inainte de a scrie ceva, ca de aceea am fost dotati cu el. Ce crezi tu ca s-ar intampla daca Noua Medicina Germanica (NMG) s-ar folosi in toate spitalele oncologice din lume? Cam cati ar da faliment? De aceea Hamer si NMG au foarte multi dusmani. Pe Hamer, dragul meu, il apara numarul URIAS de oameni trimisi acasa de oncologi sa moara si care traiesc datorita NMG si numarul URIAS de persoane ale caror cancer s-a desfasurat exact cum a descris Hamer.

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101