EASYBOX | TRANSPORT GRATUIT >50 LEI | 22-30 SEPTEMBRIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Pachet DETOXIFIANT - 2x In Green mix de verdețuri + CADOU Spirulină 120 tablete ecologice | Rawboost

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Pachet DETOXIFIANT - 2x In Green mix de verdețuri + CADOU Spirulină 120 tablete ecologice | Rawboost
-31.00 Lei

Pachet DETOXIFIANT - 2x In Green mix de verdețuri + CADOU Spirulină 120 tablete ecologice | Rawboost

130.00 Lei-24%99.00 Lei

SKU: pachet detoxifiant in green spirulina tablete

Cantitate:

In Green, mix verde alcalinizant și detoxifiant, ecologic, cu adaos de inulină de agave, pentru o absorbție crescută a nutrienților. 

Spirulina, bogată în ficocianină, un antioxidant ce stimulează producerea celulelor stem, puternic efect antiinflamator şi imunizant.

Descriere

Pachet DETOXIFIANT - 2x In Green mix de verdețuri + CADOU Spirulină 120 tablete ecologice | Rawboost

 

 

Pachetul conține:

2 x In Green - Mix Verde ECO - Detoxifiant, Alcalinizant, Antibalonare pentru Talie Suplă 200g | Rawboost

1 x Spirulină 120 tablete ecologice, flacon | Rawboost

 

 

In Green este un mix revitalizant, mineralizant, alcalinizant și detoxifiant obținut din alge și frunze verzi, îmbogățit cu inulină de agave, prebiotic, ce crește rata de asimilare a nutrienților.

In Green este un produs complex, bogat în clorofilă, enzime ce revitalizează celulele și stimulează producerea celulelor stem și antioxidanți ce distrug radicalii liberi.

 

Spirulina, bogată în ficocianină, un antioxidant ce stimulează producerea celulelor stem, puternic efect antiinflamator şi imunizant.

 

 

 

In Green - Mix Verde ECO - Detoxifiant, Alcalinizant, Antibalonare pentru Talie Suplă 200g | Rawboost

 

Ingrediente

Spirulină*, inulină de Agave*, Chlorella*, Iarbă de grâu*, Iarbă de orz*, Moringa*

*ingrediente de proveniență ecologică

 

Spirulina

 • Este o algă albastru-verzuie, unicelulară, spiralată, ce creşte doar în mediu alcalin (un PH de +8,5).
 • Culoarea verde este dată de clorofilă şi culoarea albastră de o substanţă numită ficocianină, un antioxidant care stimulează producerea celulelor stem.
 • Studii ample au arătat că ficocianina din alge stimulează crearea sângelui (hematopoieza).
 • Ficocianina, alături de clorofilă şi de fier (conţinutul de fier este la fel cu cel din carnea roşie) creşte cantitatea de hemoglobină şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui.
 • În vasta paletă de nutrienți spirulina mai conține și SOD (superoxiddismutază), cea mai importantă enzimă a vieții aerobe, având rol de neutralizare a radicalilor liberi.

 

Inulină de Agave

 • Este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol prebiotic.
 • Inulina nu este digerabilă astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor.
 • Populația de bacterii sănătoase din sistemul digestiv inhibă creșterea numărului bacteriilor patogene, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sintetizarea naturală a vit. din gama B, îmbunătățește absorbția mineralelor.
 • Potrivit unor studii recente consumul a 10g de inulină pe zi îmbunătățește nivelul glucozei plasmatice, al hemoglobinei glicozilate, crescând activitatea SOD (enzimă antioxidantă).

 

Chlorella

 • Este o algă unicelulară alcătuită dintr-o cantitate foarte mare de clorofilă (cel mai mare conținut în clorofilă cunoscut în lume/gram), ușor absorbabilă, fiind excelentă în curățarea și regenerarea sângelui, curățarea intestinelor și detoxifiere.
 • Chlorella este una dintre cele mai bune surse de proteină completă (60%) de foarte bună calitate, asimilabilă în proporție de 90%, față de proteina din carne (între 18-30%), asimilabilă în proporție de 30%.
 • Chlorella este un agent fară egal în detoxifierea organismului, fiind capabilă să elimine alcoolul din ficat, metalele grele, pesticidele și erbicidele, să absoarbă toxinele din intestine și să elimine constipația cronică și flatulența

 

Iarbă de grâu 

 • Conţine substanţe cu un potenţial incredibil de vindecare, un aliment complet ce regenerează, întinereşte şi vindecă organismul în mod natural.
 • Este una dintre cele mai bogate plante în clorofilă (70%)
 • Conţine aproape 100 de elemente nutriţionale necesare omului şi anume: spectru complet de vitamine (mai multă vit. C decât portocalele şi mai multă vit. A decât morcovii), oligoelemente, enzime, proteine (17 aminoacizi), antioxidanţi (bioflavonoizi), fitohormoni, acizi graşi şi fibre.
 • Crescută în sol organic, absoarbe 92 din cele 115 minerale cunoscute în sol.

 

Iarba de orz

 • Este un excelent supliment nutritiv ce alcalinizează şi revigorează organismul.
 • Are o concentraţie foarte mare de proteine (18 aminoacizi), minerale (calciu, fier, magneziu, cupru, zinc, mangan, seleniu şi fosfor), vitamine (A, C, B1, B2, B3, B5, B6, B9, B12, E), enzime (mai mult de 80 de tipuri) şi fibre. 
 • Pudra de iarbă de orz conţine o cantitate foarte mare de clorofilă ce ajută la producerea de hemoglobină şi la oxigenarea celulelor.

 

Moringa

 • Este o plantă extrem de bogată în nutrienți, folosită în combaterea malnutriției, mai ales în cazul bebelușilor și al femeilor însărcinate.
 • Efectele terapeutice de excepție ale pudrei uscate de Moringa se datorează complexității componentelor bioactive ale plantei care cuprind o gamă mare de minerale în formă ionică (calciu, potasiu, zinc, magneziu, fier, cupru), vitamine (beta-caroteni, vitamine din gama B, inclusiv acid folic, vit. C, vit. D, vit. E), alcaloizi, carotenoizi, polifenoli, grăsimi (acid linoleic, acid linolenic și acid oleic, acizi grași care au capacitatea de a controla colesterolul), carbohidrați, proteine și agenți anticancerigeni.

 

 

Mod de preparare

Doza zilnică recomandată:
Până la 5g (aprox. 2 lingurițe), adăugat în smoothie, sucuri, salate, apă cu lămâie!

 

Mod de păstrare

A se păstra la loc uscat și răcoros.

 

Producător: Rawboost

 

In Green este un produs dezvoltat și produs, pe baza unei rețete proprii, de firma Rawboost Smart Food SRL, marcă înregistrată.

 


 

Spirulină tablete ecologice, flacon | Rawboost

 

60g / 120 tablete

Vegan | Fără alergeni| Fără gluten | Fără aditivi

 

Spirulina, bogată în ficocianină, un antioxidant ce stimulează producerea celulelor stem.

Puternic efect antiinflamator şi imunizant.

 

Spirulina este o algă albastru-verzuie, unicelulară, spiralată, ce creşte doar în mediu alcalin (un PH de +8,5). Spirulina există pe pământ încă de la apariţia vieţii, având un rol extraordinar în susţinerea şi dezvoltarea lanţului trofic. Alături de planctonul marin ea asigură substanţele necesare tuturor formelor de viaţă acvatică. Este extrem de rezistentă şi nu moare până la temperaturi de 70 de grade Celsius.

 

Spirulina a fost principala sursă de proteină încă de pe vremea aztecilor, şi pentru locuitorii din regiunea Mexico City timp de câteva mii de ani. Culoarea verde este dată de clorofilă şi culoarea albastră de o substanţă numită ficocianină, un antioxidant care stimulează producerea celulelor stem, celule rudimentare ce se pot transforma în sânge în celule roşii sau albe. Studii ample au arătat că ficocianina din alge stimulează crearea sângelui (hematopoieza). Ficocianina, alături de clorofilă şi de fier (conţinutul de fier este la fel cu cel din carnea roşie) creşte cantitatea de hemoglobină şi îmbunătăţeşte calitatea sângelui.

 

Unul dintre cei mai importanţi aminoacizi din spirulină este triptofanul pe care organismul uman îl transformă în serotonină, lipsa acesteia fiind asociată cu depresia, cu problemele cronice ale stomacului şi cu afecţiunile neurologice. Triptofanul se găseşte şi în produse de origine animală, însă la punctul de fierbere este distrus în totalitate.

Spirulina are un conţinut uimitor de antioxidanţi care protejează AND-ul de degradare: betacaroten (stimulează sistemul imunitar), clorofila (ajută la producerea şi purificarea sângelui), zeaxantina (îmbunătăţeşte vederea), ficocianina şi superoxide dismutaza (una dintre cele mai importante enzime cu rol de antioxidant pentru metabolismul uman).

 

Aceşti antioxidanţi au şi rol de a ne proteja pielea de radiaţiile solare.

Este un excelent tonic al sistemului imunitar prin sporirea producţiei de anticorpi, citocine, interleucine, accelerând producţia de celule stem, a celulelor luptătoare, a celulelor macrofage şi a celor care luptă în mod natural cu cancerul.

 

 

Acidul gama-linoleic este un alt element conţinut de spirulină, care face ca această algă să reprezinte nu numai o hrană completă pentru adult dar şi o hrană care aduce în alimentaţie un element conţinut în special de laptele matern, de o importanţă capitală în creşterea şi dezvoltarea corpului uman, inclusiv în diminuarea alergiilor. Studii pe copii malnutriţi şi copii ce nu au fost alăptaţi au arătat că spirulina (10 g/zi) aduce un aport extraordinar de GLA, necesar pentru o dezvoltare optimă mentală şi hormonală.

 

Pe lângă toate acestea, spirulina este şi o sursă organică de sulf ce susţine sistemul imunitar, îmbunătăţeşte puterea fizică, flexibilitatea, agilitatea, fiind unul dintre mineralele care se ocupă de buna funcţionare a ficatului şi pancreasului.

 

Alcătuită din 65-71% proteină (conţinând toţi cei 8 aminoacizi esenţiali, la care se adaugă 10 neesenţiali), o gamă impresionantă de substanţe nutritive (vitamine, minerale, oligoelemente, acizi graşi esenţiali, nucleici AND şi ARN, polizaharide, antioxidanţi) şi clorofilă.

 

Spirulina este un aliment complet cu care se poate trăi exclusiv o lungă perioadă de timp şi care ajută organismul în procesul de detoxificare.

 

Ingrediente


Ingrediente/tabletă: 100% pulbere de spirulină (Arthrospira Platensis) presată sub formă de tablete, fără aditivi, lianți, conservanți etc.*

*= Ingredient provenit din agricultură ecologică

 

Beneficii

✅ Este un puternic antiinflamator datorită conţinutului de acid gama-linoleic.

✅ Protejează împotriva radiaţiilor ultraviolete şi împotriva radicalilor liberi.

✅ Este un tonic puternic al sistemului imunitar.

✅ Reduce alergiile.

✅ Măreşte viteza procesului de vindecare a organismului.

✅ Contribuie la buna funcţionare a pancreasului şi a ficatului.

✅ Potenţează plantele şi ciupercile medicinale.

✅ Înlătură oboseala cronică.

✅ Scade colesterolul.

✅ Efect anticancer.

✅ Elimină din organism toxinele şi metalele grele.

 

 

Mod de administrare    

Doza recomandată: 2-3 tablete de 3 ori pe zi, înaintea sau în timpul meselor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.

1 tabletă = 500mg

 

 

Spirulina este indicată inclusiv gravidelor (spirulina protejează fătul de expunerea mamei la cadmiu) şi celor care alăptează.

Spirulina se combină foarte bine cu chlorella potențându-se una pe cealaltă, doza de spirulină trebuind să fie dublă față de cea de Chlorella.

 

 

 

Ţară de origine: China

 
NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Rețete

Salată colorată de vară

 • 100g de valeriană 
 • 125g morcovi 
 • un avocado 
 • o jumătate de ardei roșu
 • 2 linguri de mix de semințe 
 • 2 linguri semințe decorticate de cânepă
 • fulgi de drojdie inactivă după gust
 • o linguriță de In Green mix verde
 • o jumătate de linguriță de pudră de ghimbir 

Dressing pentru salată: o lingură de muștar, o jumătate de lingură de miere de mană, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie după gust și puțin piper.

Mai puteți adăuga ulei de măsline, sare și piper după gust. 

Toate ingredientele se pot tăia după preferință. 

 

Salată mixtă

 • 200g salată amestec (salata verde 100g, rucola 50g, valeriană 50g) 
 • un avocado
 • o jumătate de rodie
 • 2 linguri de mix de semințe
 • 2 linguri de semințe decorticate de cânepă 
 • 1 morcov
 • fulgi de drojdie inactivă după gust 
 • o linguriță de In Green mix verde 
 • o jumătate de linguriță de pudră de ghimbir

Dressing: o lingură de muștar, o jumătate de lingură de miere de mană, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie după gust și puțin piper.

Mai puteți adăuga ulei de măsline, sare și piper după gust. 

Toate ingredientele se pot tăia după preferință.

 

Salată clasică de vară

 • 150g de salată verde
 • o legătură de ceapă verde
 • 5-6 ridichi
 • un castravete
 • o roșie
 • o jumătate de ardei 
 • 2 linguri de mix de semințe
 • 2 linguri de semințe decorticate de cânepă
 • fulgi de drojdie inactivă după gust
 • o linguriță de In Green mix verde 
 • o jumătate de linguriță de pudră de ghimbir 

Dressing: o lingură de muștar, o jumătate de lingură de miere de mană, o lingură de ulei de măsline, zeamă de lămâie după gust și puțin piper.

Mai puteți adăuga ulei de măsline, sare și piper după gust. 

Toate ingredientele se pot tăia după preferință.

 

Review-uri
Scrie parerea ta despre Pachet DETOXIFIANT - 2x In Green mix de verdețuri + CADOU Spirulină 120 tablete ecologice | Rawboost
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2023 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101