Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Sfaturi practice
  4. De ce hrana vie? Trei motive importante!

De ce hrana vie? Trei motive importante!

Incarcatura bioelectrica: “Se crede ca hrana vie isi capata incarcaturile  electrice de la electroni de inalta putere trimisi la noi de catre soare. Alimentele condenseaza energia luminii solare si o transmit spre alimentare catre celulele corpului

Incarcatura bioelectrica:

“Se crede ca hrana vie isi capata incarcaturile  electrice de la electroni de inalta putere trimisi la noi de catre soare. Alimentele condenseaza energia luminii solare si o transmit spre alimentare catre celulele corpului. Cercetatorii din domeniu cred ca aceasta energie electrica condensata are capacitatea de a trezi moleculele relativ inerte din sistemul nostru, fie prin preluarea unui electron, fie prind donare. De aceea inaltul potential electric al alimentelor vii este un factor important din puterea lor vindecatoare.”

Oxigen:hrana vie
Fara suficient oxigen in sangele nostru, dezvoltam simptome de lipsa de energie si digestie si metabolism greoi. Aceste semne exterioare sunt vestitorii bolilor serioase ce
vor urma. Un castigator al Premiului Nobel a tras concluzia ca privarea de oxigen este o cauza majora de cancer si ca printr-o aprovizionare continua cu oxigen catre toate celulele, cancerul poate fi prevenit pe termen nedefinit.

Cu orasele noastre poluate si stiluri de viata inactive, majoritatea oamenilor nu capata destul oxigen pentru a activa un corp sanatos. Alimentele procesate si gatite nu contin oxigen.

O dieta cu hrana vie, ofera corpului o sursa de aprovizionare continua si abundenta cu oxigen.

Enzime:
Cheia fundamentala pentru eficacitatea hranirii corpului nostru este VIATA care este prezenta in hrana voastra, si acele intangibile elemente, cunoscute ca ENZIME. Cu alte cuvinte, elementele care dau putinta corpului sa fie hranit si sa TRAIASCA, acel element care este ascuns inlauntrul semintelor de plante si in germinarea si cresterea acestora, este un PRINCIPIU VITAL cunoscut ca ENZIME.
“ENZYMELE sunt temelia intregii regenerari celulare” Nu cina fara enzime - Viktoras Kulvinskas

Surse pentru acest articol cuprind:

http://www.therealtruthabouthealth.com/newsstories/article/display/640778#? Inf_contact_key=339284eba82a4e9b4548a41cfd16d3a90fbba1bdbe2dde88b0665c187a026f5d - hrana vie

#enzime #hrana vie #oxigen

Ce au mai parcurs alti cititori...

Proteina utilizabila este cheia
Slabeste inteligent prin aceste modificari ale stilului de viata
5 Remedii naturale pentru sanatatea tiroidei

Ce spun cititorii despre "De ce hrana vie? Trei motive importante!"

Cristian24 September 2015 13:45Raspunde

In concluzie, orice animal privat de viata poate fi numit cadavrul acelui animal. Domnul Prof. Dr. Virgiliu Stroescu ne explica foarte bine aceste lucruri.

Cristian24 September 2015 13:42Raspunde

In ceea ce priveste privarea de viata a unui animal, in cazul acesta nu se poate numi viata latenta si nici hibernare, acelui organism i-au incetat toate functiile vitale, este un corp inert, cadavru, asa cum il numim noi, insa viata microorganismelor din acel corp abia atunci prind viata, mai bine spus se declanseaza procesul de descompunere. Procesul de descompunere incepe in momentul in care inima a incetat sa mai pompeze sange, moment in care celulele sunt private de nutrienti si oxigen, prilej cu care microorganismele anaerobese dezvolta, ducand la descompunere, putrefactie... .

Atena22 January 2015 16:19Raspunde

Fructele si legumele raman vii si dupa culegerea lor, rosia daca o culegi cruda se coace, banana la fel si mai sunt multe exemple.

gigi27 November 2014 11:19Raspunde

Ia incearca sa plantezi tu un cadavru de porc in gradina si poate peste ceva timp sa sa iti creasca un pom cu fripturi, intelegi la ce ma refer??

simona19 June 2014 21:58Raspunde

Nu inteleg. De ce se numeste hrana vie? Dupa ce rupi fructele sau legumele nu mai sunt vii, ca si animalele dupa taiere...si mai ales cat de multe insecticide si chimicale(gunoi chimic) se pun la plante....

Cristian24 September 2015 13:27Raspunde

Simona, ceea ce vor ei sa spuna este ca fructele si legumele inca traiesc si dupa ce au fost culese, este vorba de asa-numita viata latenta ... .

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101