Incarcatura bioelectrica:
“Se crede ca hrana vie isi capata incarcaturile electrice de la electroni de inalta putere trimisi la noi de catre soare. Alimentele condenseaza energia luminii solare si o transmit spre alimentare catre celulele corpului. Cercetatorii din domeniu cred ca aceasta energie electrica condensata are capacitatea de a trezi moleculele relativ inerte din sistemul nostru, fie prin preluarea unui electron, fie prind donare. De aceea inaltul potential electric al alimentelor vii este un factor important din puterea lor vindecatoare.”
Oxigen:
Fara suficient oxigen in sangele nostru, dezvoltam simptome de lipsa de energie si digestie si metabolism greoi. Aceste semne exterioare sunt vestitorii bolilor serioase ce
vor urma. Un castigator al Premiului Nobel a tras concluzia ca privarea de oxigen este o cauza majora de cancer si ca printr-o aprovizionare continua cu oxigen catre toate celulele, cancerul poate fi prevenit pe termen nedefinit.
Cu orasele noastre poluate si stiluri de viata inactive, majoritatea oamenilor nu capata destul oxigen pentru a activa un corp sanatos. Alimentele procesate si gatite nu contin oxigen.
O dieta cu hrana vie, ofera corpului o sursa de aprovizionare continua si abundenta cu oxigen.
Enzime:
Cheia fundamentala pentru eficacitatea hranirii corpului nostru este VIATA care este prezenta in hrana voastra, si acele intangibile elemente, cunoscute ca ENZIME. Cu alte cuvinte, elementele care dau putinta corpului sa fie hranit si sa TRAIASCA, acel element care este ascuns inlauntrul semintelor de plante si in germinarea si cresterea acestora, este un PRINCIPIU VITAL cunoscut ca ENZIME.
“ENZYMELE sunt temelia intregii regenerari celulare” Nu cina fara enzime - Viktoras Kulvinskas
Surse pentru acest articol cuprind:
http://www.therealtruthabouthealth.com/newsstories/article/display/640778#? Inf_contact_key=339284eba82a4e9b4548a41cfd16d3a90fbba1bdbe2dde88b0665c187a026f5d - hrana vie
In concluzie, orice animal privat de viata poate fi numit cadavrul acelui animal. Domnul Prof. Dr. Virgiliu Stroescu ne explica foarte bine aceste lucruri.
In ceea ce priveste privarea de viata a unui animal, in cazul acesta nu se poate numi viata latenta si nici hibernare, acelui organism i-au incetat toate functiile vitale, este un corp inert, cadavru, asa cum il numim noi, insa viata microorganismelor din acel corp abia atunci prind viata, mai bine spus se declanseaza procesul de descompunere. Procesul de descompunere incepe in momentul in care inima a incetat sa mai pompeze sange, moment in care celulele sunt private de nutrienti si oxigen, prilej cu care microorganismele anaerobese dezvolta, ducand la descompunere, putrefactie... .
Fructele si legumele raman vii si dupa culegerea lor, rosia daca o culegi cruda se coace, banana la fel si mai sunt multe exemple.
Ia incearca sa plantezi tu un cadavru de porc in gradina si poate peste ceva timp sa sa iti creasca un pom cu fripturi, intelegi la ce ma refer??
Nu inteleg. De ce se numeste hrana vie? Dupa ce rupi fructele sau legumele nu mai sunt vii, ca si animalele dupa taiere...si mai ales cat de multe insecticide si chimicale(gunoi chimic) se pun la plante....
Simona, ceea ce vor ei sa spuna este ca fructele si legumele inca traiesc si dupa ce au fost culese, este vorba de asa-numita viata latenta ... .