Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Blog
 3. Corp
 4. Colagenul lichid lipozomal. Este cu adevărat eficient împotriva îmbătrânirii pielii?

Colagenul lichid lipozomal. Este cu adevărat eficient împotriva îmbătrânirii pielii?

Nu exista un produs anti-îmbătrânire minune, dar există ingrediente naturale care menţin tinereţea şi frumuseţea pielii. Este oare colagenul lichid lipozomal unul dintre acestea?

colagen lichid

Aflăm în fiecare zi despre produse care promit rezultate fabuloase intr-un timp foarte scurt. Oricât ne-ar plăcea să credem că unii dețin secretul “tinereții fără bătrânețe”, nu există un singur ingredient minune pentru piele.

 

Studiile au evidențiat că, pentru a-și păstra fermitatea și hidratarea, pentru a amâna apariția ridurilor, pentru a preveni apariția petelor, pielea are nevoie de mai multe ingrediente esențiale, printre care colagenul, acizii grași omega, ceramide, peptide, acid hialuronic, vitamine și minerale.

 

Haide să vedem în continuare dacă formula de colagen lichid lipozomal poate fi eficientă.

De multe ori mai mult nu înseamnă mai bine, dar în cazul vitaminei C, a colagenului și a ceramidelor, efectul lor sinergic este demonstrat de studii clinice.

Cel mai adesea, produsele de uz extern, deși îmbogățite cu acid hialuronic, retinol sau colagen, nu reușesc să compenseze efectele îmbătrânirii cauzate de factori externi sau o alimentație nepotrivită.

Stresul, alimentele procesate, factorii externi şi cei genetici contribuie la starea generală de sănătate, nu doar a pielii.

În ceea ce privește suplimentele pentru frumusețe, rezultate excepționale au vitamina C, care stimulează producția de colagen, acidul hialuronic, colagenul, cu rezultate notabile și investiții rezonabile de timp și bani. Prin urmare, vei găsi mai jos o analiză a ingredientelor pe care ar trebui să le conțină un supliment de calitate pentru eficiență pe termen lung.

 

Colagenul lichid

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea îşi pierde din integritatea structurală. Rata de producţie a colagenului scade cu 1% în fiecare an, ceea ce înseamnă că, până la vârsta de 30 de ani, organismul nostru produce cu până la 10% mai puțin colagen.

 

Colagenul lichid este un element fundamental pentru pielea noastră, este principala proteină structurală din diferitele țesuturi conjunctive din corpul nostru și cea mai abundentă proteină găsită la mamifere, reprezentând între 25% și 35% din totalul de proteine ​​din organism. Acesta asigură structura care determină tenul să fie ferm, elastic și suplu.

Colagenul are densitate moleculară mare, ceea ce îi scade biodisponibilitatea, adică gradul de absorbţie în organism. Cea mai eficientă formă este din sursă marină, sub formă hidrolizată, adică cu o densitate moleculară mică. Dezavantajul e gustul neplăcut de pește pe care îl lasă, precum și mărimea capsulelor.

Ca și în cazul altor nutrienți, doar 10-20% din colagen este absorbit, restul fiind distrus de sucurile gastrice. Colagenul lichid sub formă lipozomală asigură absorbție de până la 8 ori mai bună, nutrientul fiind protejat de sucurile gastrice de un strat protector alcătuit din lipozomi care au dimensiune nanometrică și se absorb direct în fluxul sangvin (colagen lipozomal).

Colagenul lipozomal reduce fragmentarea colagenului de la nivelul pielii cu 31% în doar 8 săptămâni și asigură o creștere a hidratării cu 28%.

colagen lichid
colagen lipozomal

Ceramide

Ceramidele se găsesc la nivel optim în tinerețe. Ca şi în cazul colagenului, resursele se irosesc o dată cu înaintarea în vârstă. Sub formă de ceramoside - formulă patentată de fitoceramide cu efecte anti-aging, îmbunătățesc fermitatea și aspectul general al pielii şi conservă și sporesc nivelul de hidratare. 

Alte beneficii ale ceramosidelor:

Până la 50% la ingrediente BIO pentru prăjituri delicios de sănătoase! - blogTransport gratuit la Plasma Marină BIOCEAN - Energie, Hidratare și Nutriție Celulară! - blogSare celtică blog

Studii clinice pe forma patentată CERAMOSIDE, confirmă că acest tip de ceramide îmbunătățeşte hidratarea pielii cu mai mult de 16% în numai 15 zile și mai mult de 21% după 2 luni.

Un alt studiu atestă că, după doar 2 săptămâni de consum, se observă o reducere semnificativă a ridurilor, iar elasticitatea pielii este îmbunătățită cu mai mult de 18% în numai 15 zile și cu mai mult de 26% după 2 luni.

 

Vitamina C

Aşa cum menţionam mai sus, vitamina C, mai ales în formulă lipozomală, are un efect extrem de benefic pentru sănătatea şi frumuseşea pielii. Iată câteva dintre beneficii:

Rezultate exceționale s-au obținut în urma administrării de vitamina C lipozomală, datorită absorbției la nivel celular prin difuzie.

Descoperă şi alte beneficii pentru sănătate ale Vitaminei C lipozomale

Acizi grași omega

 

Peptide

Fiecare tip de peptide are capacitatea de a acționa selectiv în ceea ce priveşte aspectul și culoarea pielii, fermitatea, dimensiunea și adâncimea ridurilor, roșeața. Chiar dacă peptidele nu sunt la fel de eficiente pentru hidratarea pielii, ele lucrează în sinergie cu ceramidele și acizii omega și au marele avantaj de a acționa targetat asupra unor probleme specifice ale pielii.

Citește și articolul 5 pași esențiali pentru o rutină de îngrijire corectă a tenului

Haide să discutăm ştiinţific... 

Despre tehnologia lipozomală

O problemă comună a suplimentelor tradiționale pentru piele este ineficiența produsului. Acest lucru se datorează de cele mai multe ori modului în care suplimentele distribuie nutrienții esențiali în organism. Sunt cazuri în care doar 10% din vitaminele şi nutrienţii pe care le conţin aceste suplimente ajung în organism. Acest lucru se întâmplă pentru că acizii din stomac distrug substanţele nutritive înainte ca acestea să ajungă în sânge.

Pentru a rezolva această problemă, oamenii de știință au dezvoltat tehnologia incapsulării lipozomale a nutrienților. Această tehnologie asigură pentru nutrient un strat protector, ca o "vestă de salvare" - numită lipozom - care menține nutrienții intacți până ajung acolo unde este nevoie de ei. Datorită lipozomilor, nutrienții au o rată de absorbție de până la 8 ori mai mare comparativ cu alte suplimente. Cele mai notabile rezultate de pe piață le-au obținut colagenul lipozomal, uleiul de peşte lipozomal și vitamina C lipozomală. Există studii care atestă rezultate vizibile în doar 14 zile. Avantajul acestor suplimente este remarcabil la nivelul întregului organism, colagenul fiind responsabil de sănătatea arterelor, articulațiilor, gingiilor, oaselor, iar vitamina C susține imunitatea, uleiul de peste reduce inflamația.

Află mai multe despre Suplimentele lipozomale cu absorbţie maximizată a nutrienţilor- ce sunt şi la ce ajută?

 

Ce este colagenul lichid lipozomal?


Formula lipozomală de colagen marin hidrolizat conține:

 

 • 8 grame de colagen lichid, din forma cu cea mai mare biodisponibilitate, cu cea mai mică greutate moleculară pe scala Dalton, pentru a întări matricea de colagen din piele;
 • Vitamina C - esențială pentru formarea colagenului și ajută la reducerea leziunilor pielii;
 • L-lizină - un aminoacid esențial care ajută la reconstruirea matricei de colagen;
 • grupul de vitamine B - contribuie la menținerea și protecţia celulelor de stresul oxidativ, pentru un aspect al pielii mai clar și mai radiant;
 • MSM - ajută la formarea de colagen și keratină și previne îmbătrânirea;
 • acid hialuronic - o substanță naturală vitală care calmează, hidratează și protejează pielea;
 • Ceramoside (extract de grâu) - previn pierderea colagenului și mențin pielea hidratată.

 

Te-am făcut curios sau curioasă?

Descoperă SkinGlo, formulă lipozomală de colagen pentru femei şi bărbaţi. 

Pentru o piele plină de vitalitate şi strălucire, din interior.

SURSE

https://www.napofarm.ro/blog-napofarm/frumusetea-din-interior.html

 

#anti-imbatranire #colagen #anti-aging #colagen lipozomal

Ce au mai parcurs alti cititori...

5 metode de reducere a ridurilor in mod natural, confirmate stiintific
5 metode naturale pentru o piele mai frumoasa
Cat de sigur este rujul tau preferat?
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101