REDUCERI ÎN COȘ LA FINALIZAREA COMENZII | 24-26 MAI

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Invatam impreuna
  4. Cea mai buna metoda de reducere a stresului!

Cea mai buna metoda de reducere a stresului!

Respiratiile adanci sunt cea mai buna metoda de reducere a stresului, deoarece acestea pot fi utilizate rapid si usor de aproape oricine, in orice moment si in orice loc. Puteti sa folositi aceasta metoda de reducere a stresului chiar atunci cand sun

Respiratiile adanci sunt cea mai buna metoda de reducere a stresului, deoarece acestea pot fi utilizate rapid si usor de aproape oricine, in orice moment si in orice loc. Puteti sa folositi aceasta metoda de reducere a stresului chiar atunci cand sunteti inca in mijlocul unei situatii stresante, si facand astfel puteti inversa raspunsul dumneavoastra la stres si sa schimbati intreaga voastra experienta intr-o situatie stresanta.

Poti face, de asemenea, exercitii de respiratie, in orice moment in timpul zilei atunci cand iti dai seama ca esti stresat, si iti vei calma corpul chiar atunci si acolo. Exercitiile de respiratie sunt un reductor mare de stres global pentru urmatoarele motive suplimentare:

Atenuarea stresului cronic: exercitiile de respiratie pot atenua efectele stresului cronic. Pericolul de stres cronic vine de la un organism care este intotdeauna sub presiune si un raspuns de stres, care este declansat in mod constant. Exercitiile de respiratie pot pune corpul dumneavoastra inapoi in echilibru cu raspunsul de relaxare.

O gandire mai clara: Atunci cand raspunsul tau la stres este declansat, unele modificari in organismul tau determina anumite schimbari care fac mai dificil procesul de a gandi clar. Cand nu sunteti in stare sa ganditi clar, apare o cascada de stres suplimentar, care se creeaza, deoarece se fac mai multe greseli care produc mai mult stres, sau nu reusesti sa vezi alte solutii creative care te-ar putea scuti de stres.

Coboara stresul general: Cand esti deja stresat, poti simti mult mai emotional factorii de stres suplimentar. Folosind exercitiile de respiratie ca un reductor de stres te poate ajuta sa te simti mai putin stresat per ansamblu, si, prin urmare, mai putin emotional la factorii de stres in viitor.

Sursa : http://stress.about.com/od/stressbasics/ss/best-stress-reducer.htm

#metode #reducere #respiratii adanci #stres

Ce au mai parcurs alti cititori...

Stresul la locul de munca: un risc foarte mare!
Dormiti mai bine, cu practici naturale
Sfaturi pentru reducerea celulitei

Ce spun cititorii despre "Cea mai buna metoda de reducere a stresului!"

Terapii de relaxare | Viata in verde viu12 May 2012 10:36Raspunde

[...] locul trebuie sa fie unul real. Cand esti stresat sau ai o durere,, nu poti merge pe o planeta extraterestra pentru a te [...]

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101