Retete

Wrap racoritor cu fasole pinto

Mancarea mexicana parca a fost inventata pentru a putea fi luata la pachet. Este deja “imbracata” in tortilla, ceea ce inseamna ca este usor de mancat oriunde te afli, are un gust foarte bun si poate fi servita atat calda, cat si rece.

Pentru aceasta reteta, poti folosi fasole pinto sau orice alt sortiment doresti. Fasolea pinto este usor de gasit acum si in Romania, este un sortiment sarac in grasimi, dar bogat in proteine si fibre si se foloseste foarte des in bucataria mexicana.

Timp preparare: 10-15 min

Numar portii: 6

Ingrediente

Mod de preparare

Pasta de fasole pinto

Scurge fasolea fiarta si mixeaz-o cu ajutorul robotului de bucatarie sau a presei pentru piure pana obtii o pasta destul de fina. Condimenteaza cu sare, piper, chilli, cumin sau orice alt condiment iti place. Poti adauga putina apa in care a fiert fasolea (sau din conserva), daca vrei sa obtii o consistenta mai moale.

Wrap

Unge tortilla cu piure-ul de fasole, peste care asaza in centru cate o frunza de salata. Asaza apoi feliile de avocado si rosiile taiate rondele. Presara maslinele, rosiile uscate si ardeii iuti tocati. Ruleaza fiecare tortilla.

Vezi si reteta de sandvis cu hummus si avocado!

Pofta buna! Scrie-ne in comentarii daca ti-a placut aceasta reteta!

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#retete vegane #retete fasole pinto

Ce au mai parcus alti cititori...

Frigarui de tofu si legume in sos sriracha

Frigarui de tofu si legume in sos sriracha

5 retete ingenioase pentru un picnic “fara carne”

5 retete ingenioase pentru un picnic “fara carne”
Adaugă comentariul tău
Primesti saptamanal
inspiratie verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.