Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Cât de importante sunt oxigenul si alcalinitatea pentru vindecarea si regenerarea corpului uman

Cât de importante sunt oxigenul si alcalinitatea pentru vindecarea si regenerarea corpului uman

Voltajul incepe sa fie folosit ca abordare de vindecare in tipurile de medicinal alopata naturala, fiind considerat o metoda sigura si eficienta de terapie. Voltajul este viata si viata este voltaj. Intrebarea este - este suficient de mult? Voltajul

Voltajul incepe sa fie folosit in medicina alopata, fiind considerat o metoda sigura si eficienta de terapie.

Voltajul este viata si viata este voltaj. Intrebarea este - avem atat cat trebuie? Voltajul este sursa vietii si absenta acestuia va duce la moarte. Sanatatea implica existenta unui voltaj suficient de mare, pentru ca bolile evolueaza cand voltajul scade, de aceea tratamentul cu voltaj ofera corpului exact ceea ce-i trebuie. 

Voltajul inseamna electroni, deci curent, frecventa, câmp magnetic, dar si pH, oxigen, dioxid de carbon si lumina. Medici ca dr. Walter Russel, autorul cartii "Secretul luminii" (The Secret of Light) sau dr. Jerry Tennant au inspirat multi experti in medicina naturopata.

"Daca vrei sa descoperi secretele universului, gandeste in termeni de energie, frecventa si vibratie.." Nikola Tesla

La randul lor, acestia s-au bazat pe teoriile lui Albert Einstein si alti oameni de stiinta, ca Niels Bohr, care ne-au spus ca totul este energie. Ceea ce percepem ca lume materiala fizica nu este nici fizica si nici materiala. Exista o legatura evidenta intre energie si structura materiei.

Când vorbim despre electroni si voltaj atingem granita dintre universul fizic si lumea luminii si a energiei pure - desi voltajul controleaza pH-ul si oxigenul, de aceea, cand vorbim despre voltaj vorbim despre existenta fizica si chimica a corpului.

Toata energia este de natura electromagnetica

Toti atomii, chimicalele si celulele produc campuri electromagnetice. Fiecare organ din corp produce propriul camp bio-electromagnetic specific. Stiinta a dovedit ca propriile noastre corpuri proiecteaza un câmp magnetic si ca toate cele 70 de trilioane de celule din corp comunica prin frecvente electromagnetice.

Nimic nu se intampla in corp fara un schimb electromagnetic. S-a stabilit fara umbra de indoiala de catre fizicieni, ca atunci cand o incarcatura electrica este accelerata sau intârziata intr-un fel, o unda de tulburare electromagnetica radiaza in spatiul din jur.

Printre dispozitivele electrice folosite in domeniul medicinei se numara EEG-urile, care masoara activitatea electrica in creier si EKG-urile pentru masurarea batailor inimii. Energia electrica este folosita si pentru a reporni inima cand ritmul acesteia este intrerupt (defibrilatie).

Unele dispozitive electronice si electromagnetice sunt autorizate pentru uz medical, ca electroencefalograma (EEG), electrocardiograma (EKG), scanarea cu rezonanta magnetica (RMN) si unitatile de stimulare electrica transcutaneica a nervilor (TENS). Acest tip de dispozitive sunt folosite pentru a diagnostica problemele de inima si anumite probleme fizice. Unitatea TENS este folosita pentru a reduce durerea actionand asupra conductiei nervoase a impulsurilor dureroase.

"Ionii de hidrogen leaga oxigenul. Acest lucru inseamna ca un lichid, cu cat este mai acid, cu atat are mai putin oxigen in el. Fiecare celula din corp necesita oxigen pentru viata si pentru mentinerea unei sanatati optime. Daca adaugam la aceasta ceea ce stim noi despre ionii de hidrogen, observam ca sângele, cu cât este mai acid (are pH-ul mai scazut), cu atât are mai putin oxigen disponibil pentru celule.

Fara a intra in detalii despre procesele chimice implicate, trebuie inteles ca este vorba despre acelasi mecanism care apare atunci cand o ploaie acida "ucide" un lac. Pestii se sufoca efectiv pana la moarte, pentru ca acidul din lac "leaga" tot oxigenul disponibil. Nu inseamna ca oxigenul a plecat undeva; inseamna ca nu mai este disponibil. in mod similar, daca ridici pH-ul unui lac (il faci mai alcalin), oxigenul devine mai disponibil si lacul revine la viata.

Intamplator, trebuie mentionat ca, de exemplu, cancerul apare intr-un mediu acid (lipsa de oxigen) - cu cat pH-ul este mai ridicat (mai mult oxigen prezent in celulele corpului), cu atat este mai dificil pentru cancer sa prospere."

Acest lucru este important de inteles din doua motive: (1) arata beneficiile principale ale apei alcaline - mai mult oxigen in corp si (2) explica motivul pentru care apa alcalina combate cancerul.

Dr. Steve Haltiwanger scrie:

“Corpul este o masina electrica. Printre proprietatile electrice pe care celulele le manifesta se numara abilitatea de a conduce electricitatea, de a crea câmpuri electrice si de a functiona ca generatoare si baterii. Purtatorii importanti de sarcina ai organismelor biologice sunt electronii incarcati negativ, protonii de hidrogen incarcati pozitiv, sodiu incarcat pozitiv, potasiu, ionii de calciu si magneziu si anionii incarcati negativ in special ionii de fosfat. Lucrarile lui Mae Wan Ho si Fritz Popp arata ca celulele si tesuturile sunt si ele conductoare si sunt legate de fononi si fotoni electromagnetici.”

#apa alcalina #biofotoni #electroni #energie #ioni negativi #lumina #oxigen #protoni #voltaj

Ce au mai parcurs alti cititori...

Aerul si importanta respiratiei pe nas si din diafragma
Apa alcalina: benefica sau supraapreciata?
Sfaturi de bun simt pentru a-ti mentine sanatatea sistemului circulator
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101