Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Corp
  4. Vindeca sursa bolilor nu efectul acestora

Vindeca sursa bolilor nu efectul acestora

Intr-o lume plina de pericole, sistemul imunitar actioneaza pentru a ne proteja corpurile vulnerabile, douzeci si patru de ore pe zi. Acesti "atacatori " pot fi bacterii, virusi, spori de mucegai sau ciuperci care sa dezlantuie aceasta furtuna biolog

Intr-o lume plina de pericole, sistemul imunitar actioneaza pentru a ne proteja corpurile vulnerabile, douzeci si patru de ore pe zi. Acesti "atacatori " pot fi bacterii, virusi, spori de mucegai sau ciuperci care sa dezlantuie aceasta furtuna biologica; sistemul imunitar reactioneaza nu numai la traume fizice cat si la amenintari emotionale si chiar la o cantitate excesiva de zahar in sange.

Profesorul Timothy Denning, de la Universitatea de Stat din Georgia, spune ca: “ Inflamatia este o functie sanatoasa si necesara pentru vindecare. Insa acest tip de inflamatie benefica este temporara: cand infectia sau boala a trecut, trebuie sa treaca si inflamatia.

Orice proces inflamatoriu in miscare trebuie sa ramana in miscare, sa nu devina cronic. Problemele de ordin cronic incep atunci cand sistemul imunitar  incepe sa atace corpul.

Inflamatia are impact in prezent asupra ulcerelor, bolilor de cancer, de inima, asupra degenerarii articulatiilor si a unei serii intregi de alte dezechilibre. Prof Denning explica: “Multe dintre celulele imunitare ale corpului se strang in jurul intestinelor.

Medicina Chineza a observat cu sute de ani in urma ca inflamatia isi are originea si tinde sa se localizeze la nivelul intestinelor. A observat ca o cascada de proteine in exces din propriul sistem de aparare al corpului tinde sa se concentreze in tractul central digestiv. In intelepciunea orientala, acest lucru slabeste actiunea de foc a splinei, mareste umiditatea, reduce productia de sange si circulatia acestuia si, in esenta, sta la baza tuturor dezechilibrelor.

Actiunea inflamatiei

Inflamatia slabeste actiunea splinei si compromite metabolismul lichidelor. Inflamatia fierbinte se combina cu lichidele din stomac si formeaza o umezeala fierbinte. Aceasta umezeala fierbinte se raspandeste in corp, creand un mediu propice pentru un spectru larg de infectii, care afecteaza membranele mucoaselor tractului digestiv si a celui excretor.

Eliminarea inflamatiei din tractul digestiv 

Surse:
http://time.com/3702053/inflammation-health-effects/
http://news.mit.edu/2015/link-between-inflammation-and-cancer-0115
http://acupuncturetwincities.com/2010/12/what-you-need-to-know-about-inflammation/

#cancer #diabet #inflamatie #medicina traditionala chineza

Ce au mai parcurs alti cititori...

Povestea incredibilă a unui bolnav de cancer vindecat cu....iubire şi natură
12 metode de inlaturare a maniei si fricii pentru a vindeca artrita
O noua abordare a cancerului

Ce spun cititorii despre "Vindeca sursa bolilor nu efectul acestora"

nică30 August 2017 22:59Raspunde

Inflamația este TOT UN SIMPTOM și face parte din mecanismele VINDECĂRII!Patogenia virusurilor, bacteriilor și fungilor nu a fost dovedită, niciodată ci stabilită doar prin CONSENS MEDICAL!Existența virusurilor umane nu a fost dovedită, niciodată, DIRECT, ci a fost DEDUSĂ prin CONSENS MEDICAL.

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101