meniu
Retete

Salată Taboulé cu conopidă

Taboulé (Tabouleh sau Tabbouleh) este o salată din bucătăria arabă, ce conţine bulgur fin, mult pătrunjel, roşii, ceapă verde şi ulei de măsline. Se poate servi ca aperitiv, ca gustare între mese sau sub formă de garnitură, pentru felul principal.

În reţeta noastră vom înlocui bulgurul cu conopidă mărunţită. Astfel, vom obţine o salată fără gluten, cu 100% legume, bogată în antioxidanţi şi vitamine.

Timp de preparare: 15-20 minute

Număr de porţii: 4

Ingrediente necesare:

Mod de preparare:

Tăie conopida în bucăţi mici şi mărunţeşte-le cu ajutorul unui tocător electric(chopper). Mixează cantităţi mici, în mai multe reprize, pentru ca bucăţile de conopidă să nu fie transformate într-o pastă. Pune conopida mărunţită într-un castron.

Spală şi taie mărunt roşiile, pătrunjelul, ceapa verde şi frunzele de mentă. Adaugă-le pe toate (inclusiv măslinele tocate) în castron.

Pune uleiul şi sucul de lămâie, condimentează cu sare şi piper şi amestecă.

Vezi şi reţeta de Conopidă la cuptor cu smântână şi mozzarella

Poftă bună! Scrie-ne în comentarii dacă ţi-a plăcut această reţetă!

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#retete vegane #retete salate #retete cu conopida #retete simple #reteta taboule

Ce au mai parcurs alti cititori...

4 reţete de preparate sănătoase şi inedite cu conopidă

4 reţete de preparate sănătoase şi inedite cu conopidă

Conopidă la cuptor cu smântână şi mozzarella

Conopidă la cuptor cu smântână şi mozzarella

Salata de morcovi cu turmeric

Salata de morcovi cu turmeric
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal
inspirație verdevie
Copyright 2019 Viata Verde Viu. Toate drepturile rezervate.