Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Hrana vie
  4. Legume la aburi cu sos de tahini și turmeric

Legume la aburi cu sos de tahini și turmeric

Legumele gătite la aburi își păstrează mai bine culoarea, aromele și nutrienții, fiind o metodă de preparare simplă, dar foarte sănătoasă. Dacă, totuși, legumele la abur ți se par fade, încearcă această rețetă exotică cu sos tahini și turmeric.

Fasolea verde are un conținut foarte mare de magneziu, mineral care intervine în menținerea echilibrului psihic, este un bun sedativ al sistemului nervos, are efect antidepresiv și stimulează celulele nervoase. 

Broccoli este o veritabilă multivitamină pentru întregul corp. Conține substanțe nutritive care îmbunătățesc toate sistemele fiziologice, inclusiv întregul sistem imunitar.

 

Timp de preparare: 40 minute

Ingrediente necesare

Pentru sos: 

 

Mod de preparare

Curăță cartoful dulce și ceapa și împreuna cu fasolea verde și rosiile gătește-le la aburi. Când sunt aproape gata, adaugă broccoli și mai lasă 7 minute.  Tahina se amestecă cu sucul de lămâie, turmeric, sare, piper și se adaugă apă până devine o pastă subțire. Legumele se asezonează cu sosul de tahina. Consumă aceste legume alături de o salată de verdețuri.

Descoperă și alte Rețete cu alimente sattvice - 3. Legume crude și gătite

 

Articol scris de Bianca - echipa Viața Verde Viu

#legume la abur cu sos tahini #legume cu turmeric

Ce au mai parcurs alti cititori...

Cartofi cu legume la cuptor
Subji de legume
Laptele auriu: o bautura care iti poate schimba viata
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101