Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
Hrana vie

Legume la aburi cu sos de tahini și turmeric

Legumele gătite la aburi își păstrează mai bine culoarea, aromele și nutrienții, fiind o metodă de preparare simplă, dar foarte sănătoasă. Dacă, totuși, legumele la abur ți se par fade, încearcă această rețetă exotică cu sos tahini și turmeric.

Fasolea verde are un conținut foarte mare de magneziu, mineral care intervine în menținerea echilibrului psihic, este un bun sedativ al sistemului nervos, are efect antidepresiv și stimulează celulele nervoase. 

Broccoli este o veritabilă multivitamină pentru întregul corp. Conține substanțe nutritive care îmbunătățesc toate sistemele fiziologice, inclusiv întregul sistem imunitar.

 

Timp de preparare: 40 minute

Ingrediente necesare

Pentru sos: 

 

Mod de preparare

Curăță cartoful dulce și ceapa și împreuna cu fasolea verde și rosiile gătește-le la aburi. Când sunt aproape gata, adaugă broccoli și mai lasă 7 minute.  Tahina se amestecă cu sucul de lămâie, turmeric, sare, piper și se adaugă apă până devine o pastă subțire. Legumele se asezonează cu sosul de tahina. Consumă aceste legume alături de o salată de verdețuri.

Descoperă și alte Rețete cu alimente sattvice - 3. Legume crude și gătite

 

Articol scris de Bianca - echipa Viața Verde Viu

Aboneaza-te la newsletter. Gratuit.

Fii la curent cu noutatile Viata Verde Viu.
Articole privind un stil de viata sanatos, retete si multe altele.

#legume la abur cu sos tahini #legume cu turmeric
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimer
Copyright 2020 Viata Verde Viu | Produse naturiste, sfaturi sănătoase și rețete gustoase. Toate drepturile rezervate.