LA COMENZI DE PESTE 50 LEI FACEM CINSTE CU LIVRAREA 12-14 APRILIE

Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Natura
  4. Oxigenul si alcalinitatea: doua chei pentru vindecarea bolilor

Oxigenul si alcalinitatea: doua chei pentru vindecarea bolilor

Oxigenul este cheia...Intotdeauna… Introducere Gandeste-te la viata intr-un ocean sau intr-un acvariu. Corpurile noastre sunt doar pungi de "apa de mare" pline de celule acvatice. Structura de baza a apei trebuie sa fie bine oxigenata pentru a susti

Oxigenul este cheia...Intotdeauna…

Introducere

Gandeste-te la viata intr-un ocean sau intr-un acvariu. Corpurile noastre sunt doar pungi de "apa de mare" pline de celule acvatice. Structura de baza a apei trebuie sa fie bine oxigenata pentru a sustine atat pestii cat si celulele. Furnizarea cu oxigen depinde de un "ocean interior" bine alimentat si alimentarea depinde de furnizarea de oxigen. Este simplu.

Universul este un spectru de manifestari nascute dintr-o energie unica primordiala care s-a divizat intr-o dualitate de elemente opuse: protoni/electroni, acizi/alcalini, polul nord /polul sud, yin/yang, aici/acolo si baiat/fata, cu care ne intalnim in fiecare zi. Ele insufletesc viata … ca sa nu ne plictisim probabil. Traiasca diferentele! Elementele similare se opun, in timp ce opusele de atrag, schimbul permanent de electroni, miscarea energiei, scanteia vietii.

Putem masura aceasta tensiune “sexuala” in volti corporali, potential de reducere a oxidarii (ORP) sau pH. In concluzie, energia este cea care pune in miscare toate procesele vietii.

Principalul animator al bioenergiei este furnizarea de O2 citoplasmei si mitocondriilor pentru a genera ATP-uri metabolice (ATP este molecula prin intermediul careia se transfera electroni/energia rezultata din respiratia celulei) …si apoi pentru a absorbi protonii acizi pentru a conserva electronii, energia.

Daca pornesti de la aceasta premiza, intreg puzzle-ul sanatatii si vindecarii se dezvaluie in mod armonios. Si singura intrebare care ramane este cum sa corectam conditiile de baza … cum sa punem in miscare mai mult oxigen … pentru a maximiza nivelul de energie si a diminua pierderile … in scopul prevenirii sau vindecarii bolilor. Incarcarea mediului ca urmare a producerii in mod eficient a energiei atrage mai mult oxigen care produce mai multa energie, si tot asa, viata continua sa existe.

Cum era pe vremuri

Desi studiile stiintifice se concentreaza asupra bolilor individuale, regimurilor generalizate si elementelor terapeutice cum ar fi medicamente sau suplimente naturale, au pierdut din vedere contextul general al vietii si cerintele sale de baza. Toate bolile cronice deriva, de fapt, dintr-o singura cauza de baza; aciditate>hipoxie>deficit de energie >insuficienta enzimatica >colaps celular … cu alte cuvinte inflamatie si stres oxidativ. Acestea includ toate "bolile" identificate de medicina traditionala prin simptome si etiologii secundare. Bolile de inima, artrita, depresia, infectia, cancerul etc sunt "diagnosticate" in mod conventional si tratate individual ca o entitate malefica aparte de mediul sarac in energie care le-a creat.

Cum va fi in viitor

Abordarea Forbidden (dupa titlul Forbidden Healing = Vindecarea Interzisa scrisa de Cpt. Randall) actioneaza corectand nivelul energetic / sarcina corpului la baza pentru stabilirea conditiilor necesare unei alimentari optime cu oxigen si producerii de energie astfel incat sa se poata produce o biochimie normala. Celulele au capacitatea atat de a mentine cat si de a reface functionarea si dezvoltarea reactiilor imunitare daca au suficienta energie. Acest lucru reprezinta o problema pentru doctorii bine pregatiti si pentru industria medicala care depind de vanzarea miilor de medicamente, diagnostice si proceduri pentru sutele de boli "diferite" … dupa ce esueaza lamentabil in prevenirea lor.

Electronii!

Depozitele de mitocondrii cu electroni incarcati electric de la soare prin lanturi de carbon (hrana) si conversia in ATP alimenteaza in principal biochimia corpurilor noastre si ne mentin incarcatura energetica a corpului (intre -40 si -50mv/pH 7.35-7.45). Un corp bine incarcat energetic isi protejeaza celulele de deteriorarea produsa de acizi, oxidanti, radiatii, radicali liberi: inflamatie/oxidare. Raspunsul imunitar inflamator, pe de alta parte, desi se alimenteaza in acelasi fel, produce peroxid de hidrogen cu capacitati de oxidare puternice si oxigen singlet (ROS) care distruge patogenii si reziduurile nedorite ale celulelor. Viata isi are propriul mod de mentinere a echilibrului.

Oxigenul actioneaza in functie de starile sale atomice, atat ca un oxidant metabolic, un oxidant imunitar mai puternic in configuratia de radical oxigen singlet, cat si ca “antioxidant” cand transforma protonii acizi in apa absorbind-o in procesul respiratiei.  Oxigenul realimenteaza pH-ul si conserva electroni.

In ansamblu acest lucru inseamna ca celulele supraalimentate/ prost oxigenate devin acide respingand si epuizand oxigenul. Daca nu se alimenteaza cu suficient oxigen pentru a neutraliza acizii metabolici, sarcina electrica se va degrada, electronii sunt sustrasi din ADN si molecule structurale, productia energiei va fi obstructionata si celulele vor deveni disfunctionale, bolnave, vulnerabile la patogeni, descompuse, sau anaerobe si canceroase.

Aceasta viziune asupra sanatatii si vindecarii este ascunsa la vedere in toate manualele de biologie sau chimie, dar a devenit o informatie interzisa camuflata in industria medicala ce manipuleaza cu ajutorul fricii, a dezinformarii intentionate si prin discreditarea competitiei.

Deci cum refacem echilibrul redox (oxidare/reductie) pentru a crea conditiile propice si a pune in miscare mai mult O2?

oxigenul

Sursa foto : https://goo.gl/XLQWJr

Kit-ul de instrumente necesare

Stapaneste aceste abilitati si practici simple folosite de unii dintre cei mai de succes practicieni de medicina alternativa si naturopati. Sunt ieftine si pot fi facute acasa, in gradina sau in bucatarie... daca le studiezi si le pui in aplicare.

Respiratia

Un ritm lent al respiratiei permite acumularea de CO2 imbunatatind eliberarea de oxigen prin intermediul globulelor rosii. Hiperventilatia/ respiratia accelerata furnizeaza o cantitate mare de oxigen si elimina CO2 care alcalinizeaza sangele (si care in mod normal nu induce starea de lesin).

Exercitiile de respiratie folosesc ambele extreme si combinatii intre acestea. Este gratis, deci de ce sa nu incerci? Scufundarile de tot felul ofera beneficii inimaginabile.

Terapia HBOT (Terapie hiperbara cu oxigen) si alte aplicatii similare pe baza de oxigen s-au dovedit a vindeca practic orice afectiune de la contuzii la accidentari sportive inclusiv tratamentele conventionale pentru cangrena, insa, sunt, din pacate, subestimate si prea putin folosite.

Respiratia sub presiune satureaza plasma din sange cu O2 peste si sub capacitatea globulelor rosii ….oxigenul pur sub presiune furnizeaza si mai mult oxigen. HBOT este o metoda utilizata in intreaga lume, insa, in occident, de exemplu, este sabotata in unele tari de industria medicala, asa cum s-a intamplat si cu Linus Pauling, vitamina C si chiropractica.

“Orval J Cunningham, un profesor de anestezie la Universitatea din Kansas de la inceputul anilor 1900 a observat ca persoanele care sufereau de tulburari circulatorii se simteau mai bine la nivelul marii decat la inaltime si acest lucru a stat la baza principiului sau de utilizare a aerului hiperbaric. In 1918 a tratat cu succes bolnavi de gripa spaniola. In 1930, Asociatia Medicala Americana l-a obligat sa nu mai foloseasca tratamentul hiperbaric, pe motiv ca nu a furnizat suficiente dovezi ca acesta ar fi eficient.”  (Wikipedia; HBOT)

#apa #boli #energie #oxigenul #ph #respiratie #sanatate #vitamina C #alcalinitate

Ce au mai parcurs alti cititori...

Soarele: cea mai puternica forta vindecatoare!
13 beneficii de sanatate ale respiratiei profunde
Regulile de fier ale medicinei de care doctorii ar trebui sa tina cont

Ce spun cititorii despre "Oxigenul si alcalinitatea: doua chei pentru vindecarea bolilor"

Gavojdea Ioan01 August 2016 23:04Raspunde

ENAGIC Generatorul continuu de Apa Kangen ionizata si Apa Puternic Acida este SANATATE ADEVARATA! Te pot ajuta! Astept cu mult interes intrebarile tale!Numai bine!

Câmpeanu Adela11 April 2016 23:21Raspunde

http://www.doxologia.ro/cuvinte-duhovnicesti/un-indreptar-de-viata-pentru-tineri-dat-de-parintele-arsenie-boca oxigen , glicogen ,somn ,să-ţi păstrezi hormonii,să ai concepţie de viaţă creştină,

oygmtq31 October 2015 14:10Raspunde

HMUvlP winanxvcgyvk, [url=http://mfsguikczmdy.com/]mfsguikczmdy[/url], [link=http://ptorjgmptemr.com/]ptorjgmptemr[/link], http://xmobpfxjgmza.com/

Margoi Mihai25 July 2015 12:01Raspunde

multumesc!

Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101