Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Miscare
  4. Fast Walking Music. Energie, bucurie și pași chiar peste 1000

Fast Walking Music. Energie, bucurie și pași chiar peste 1000

Descoperă cum poți face miscare cu bucurie și energie reală chiar în confortul casei tale. Află ce este Fast Walking Music și ce beneficii are.

Salutare, oameni frumoși și dornici de cunoaștere, de informație sănătoasă, dar mai ales de exemple personale care să facă o diferența pentru corp, minte și suflet!

 

Eu sunt Hori, un suflet deschis către creștere continuă, spre evoluție, dar mai ales un suflet deschis să susțină și să inspire alte mii de suflete.

 

Și de ce să fac acest lucru? Și de ce să vin aici cu un prim articol, încercând timid să va las o mică parte din vibrațiile corpului meu, dar mai ales ale sufletului meu? Pentru că sunt și eu o mică forță în acest Univers, un crampei de energie care a învățat nu doar să crească din interior spre exterior, dar mai ales a experimentat creșterea și evoluția prin acțiune, prin exercițiu zilnic și multă determinare.

 

Și de ce simt că e momentul să dau mai departe din energia mea? Pentru că știu cât e de dificil să lupți singur încercând să te regăseșți sau, mai corect spus, să te întâlneșți cu ține și autenticul din tine. E greu să fii perseverent, e greu să fii disciplinat, e greu să fii structurat, dar nu e niciodată greu să fii deschis la învățare, la nou, la diferit, la VIAȚĂ trăită cu sens și cu multă energie.

Și, pentru un prim articol aici, pe blogul Viața Verde Viu, vreau să te susțin, exact cum menționăm mai sus, cu energie. Ce fel de energie pot să-ți ofer astăzi prin intermediul cuvintelor? Energia și bucuria de a face mișcare din confortul casei, energia de a te încuraja să faci spațiu mai întâi în minte, iar apoi în casă ta, pentru a-mi permite prin intermediul ferestrei on-line, să te susțin să faci un sport minunat pe care-l poți practică nelimitat. Este vorba de Fast Walking Music, un sport pentru corp, minte, suflet și energie infinită, dar mai ales pentru o zi plină de viață trăită frumos și cu bucurie.

Hot Summer Sale -blog-Protecție și îngrijire tenului afectat de stresul vieții moderne! De la 25% REDUCERE! Profită acum! -blog-
 

Ce m-a determinat să încep practicarea acestui sport atât de sănătos?

Cu un an în urmă practicam doar ciclism interior și fitness( exerciții izometrice) când am realizat că nu sunt conectată vibrațional cu corpul meu, că nu-i aduc și multă pasiune, bucurie, ci doar exerciții clar setate pentru a obține rezultatele dorite: fie tonifiere, fie kilograme în minus, fie să vindec neînțelesul din mine, fie să mă disciplinez și mai mult, dar nu simțeam conexiunea până la os, cum se spune, întrucât lipsea un ritm, o vibrație. Am avut șansă să descopăr acest sport minunat Power/Fast Walk pe ritm de muzică, iar de atunci viață mea și a multor persoane, care astăzi se antrenează cu mine, s-a schimbat radical.

Cum a fost posibil? Întrucât fericirea mersului rapid pe ritm de muzică a scos și mai mult energia reală, pură și autentică din corpul meu și mi-am dat seama că țineam ceva atât de sănătos, autentic și util doar pentru mine. Am început să mă specializez cu adevărat și, zi de zi, eram propriul meu antrenor, studiam pași, repetăm, mixam melodiile, așa încât să îmi aducă mai întâi mie bucurie, că apoi să pot oferi energia mea celor din jurul meu.

Am început după 6 luni de muncă doar cu mine, să antrenez și alte persoane, însă doar one-to-one, întrucât simțeam că vreau să le ofer tot ce e mai bun. În timp, am realizat că bucuria mea devenea bucuria celor care se antrenau cu mine, iar astăzi sunt fericită că acest sport format doar din pași simpli, de baza, pe ritm de muzică și în combinație cu energia mea, au ajuns și ajung zilnic în zeci de case. Dar, mai ales, motivează și bucură sufletele oamenilor, pe lângă alte zeci de beneficii pentru sănătatea corpului și forță minții.

Astăzi, am și propria pagină denumită chiar Fast Walking Music, antrenez on-line grupuri de oameni dornici de VIAȚĂ în fiecare dimineață. E minunat să știi că doar pe câțiva metri pătrați poți face o diferența pentru ține că om și corp, dar și pentru alte zeci, sute de suflete, care chiar au nevoie de energie pură. Și acest lucru e diferit atunci când practic Fast Walking - ofer energie și bucurie autentică.

Dar ce înseamnă, de fapt, Fast Walking?

 

Fast Walking Music sau Power walking-ul, cunoscut și sub denumirea de fitwalking, se află la limita dintre mers și alergat. Însă, la nivel biomecanic este demonstrat că power walking-ul constituie în realitate o formă de mers, și mai puțin una de alergat.

Astfel, dacă în alergare există un moment al cursei în care ambele membre inferioare sunt desprinse de la sol, în power walking regulă de bază este că în orice moment al cursei unul dintre membre să aibă contact cu solul. Persoanele care practică mersul sportiv în această variantă pot ajunge la viteze de 7-9 kilometri pe oră.

De ce este mersul rapid atât de eficient pentru a menține corpul într-o formă optimă?

Structura corpului uman este creată astfel încât necesită multă mișcare zilnică. Și, spre deosebire de părerea generală, mișcarea nu este opțională. Dimpotrivă, trebuie văzută că o necesitate, disciplină zilnică, dacă dorim să ne bucurăm de o viață sănătoasă și să fim în putere și la o vârstă mai înaintată.

Așa cum am menționat anterior, indiferent de tipul de exercițiu pe care-l alegem, acesta trebuie să fie distractiv, să ne placă, să ne bucure corpul cu adevărat, altfel vom renunta la el.

Beneficiile Fast Walking

 

Iată doar câteva beneficii ale mersului rapid:

   - Te energizează;

   - Îți face inima mai puternică;

   - Te ajută să slăbeșți;

   - Îți îmbunătățește starea de spirit;

   - Stimulează sistemul imunitar, deci mai puţine răceli la toamnă şi mai puţini bani daţi pe medicamente;

   - Reduce stresul și crește bună dispoziție;

   - Este bun pentru sănătatea creierului;

   - Ajută la atenuarea simptomelor de depresie;

   - Este sănătos pentru oase;

   - Mersul pe jos îmbunătățește nivelul condiției fizice.

Nu ştiu dacă te-am convins, dar îți spun doar că diferenţa între vârsta mea reală şi cea de fitness este de 15 ani. Însă, cum vârstă e doar un număr, chiar nu contează dacă știi ce-ți doreșți pentru corpul tău, viață ta, sănătatea ta și a celor dragi ție!

În loc să petreci una, două ore ascultând știrile sau să-ți petreci timpul citind doar despre virus și numărul îmbolnăvirilor, poate ar fi mai sănătos să te asculți pe ține, să te provoci continuu și să crești zi de zi, nu să renunți la ține, la visul tău pentru că a venit vremea să stăm în casă. Incorect, întrucât acum e cel mai minunat moment să evoluezi, să crești, să te provoci și să-i adaugi valoare întregului corp.

Nu e vremea lamentarilor și a șezutului , e vremea să te provoci continuu și să faci o diferența mai întâi pentru ține, iar apoi pentru cei care au nevoie de susținerea și forță ta.

Acum am demarat și o campanie de mers în confortul casei, o campanie susținută de pagina Fast Walking Music pentru a încuraja și motiva oamenii să facă cel puțin 5000 de pași zilnic pentru o perioada de 30 zile. Campania se numește: Susține corpul cu energie și fă minim 5000 de pași la zi spre tine‼

O mie de mile începe cu un singur pas, iar astăzi poți să începi să faci o diferența pentru corpul tău, sănătatea ta, viață ta și bucuria cu ține!

Spune DA vieții, spune Da mișcării cu pași simpli, unui mers sănătos și extrem de antrenant, dar mai ales spune DA zilei de astăzi, care poate fi începutul unei noi călătorii către un TU mai puternic!

Articol scris de Horiana Oaneș - Comunitatea VVV

Despre autor:

Salutare, oameni minunați !

Sunt Hori, un suflet dornic de creștere continuă și suficient de puternic să dea din energia și forță ei celor deschiși către nou, către ceva diferit, autentic, dar și celor deschiși să descopere forță nelimitată din ei.

Sunt Fitness Trainer,  tehnician nutriționist, speaker, coach, trainer de dezvoltare personală, certificat John Maxwell Team.

"Călătoria celor o mie de mile începe cu un singur pas" - Lao Tzu

Călătoria către TINE a început?

Te aștept să evoluăm împreună!

Fast Walking Music | Corpul tău e casa ta

 

 

#fast walking #fast walking music #mers rapid #mers alert

Ce au mai parcurs alti cititori...

Top 10 cele mai bune aplicatii mobile de sanatate si fitness
Ce se intâmpla in corp atunci când faci miscare
Va dor genunchii? Faceti miscare!
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101