Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
  1. Viata Verde Viu
  2. Blog
  3. Minte
  4. De ce pielea lăsată te face să fii mai puternică

De ce pielea lăsată te face să fii mai puternică

Pielea lăsată este o modalitate prin care tu vezi că ai slăbit, însă estetic te macină pentru că îți dai seama că ai acționat la nivel mic creând rezultate acum. Când ai pielea lăsată după slăbit ești condamnată la un stil de viață sănătos. Fie că vrei, fie că amâni acel moment în care să accesezi un program care să te ghideze tot o vei face. În primă fază pielea lăsată îți arată nefericirea, dar după ce scapi de ea devii mai puternică și conștientizezi că ai atras această situație în viața ta ca să te cunoști pe tine.

Atunci când ești fericită îi transmiți corpului tău multe emoții pozitive, iar când ești frustrată emoțiile transmise îți creează o dependență de ordin alimentar.

Pe termen lung pielea lăsată reprezintă frustrare pentru că deși mănânci sănătos și faci multe sacrificii să scapi de kilogramele în plus, lipsește ceva. Acea lipsă este pielea fermă care apare când ești tonifiată sau când se retrage pielea lăsată.

Timpul îți aduce rezultatele dorite. Cum acționezi TU, face diferența.

Dacă anumite informații pe care le vezi în acest articol le-ai mai întâlnit este foarte bine pentru că la nivel mental ai nevoie de repetiție ca să reușești să acționezi pe termen lung.

Pielea lăsată reprezintă o reducere a colagenului și a elastinei din dermă. Ea apare la oamenii care înaintează în vârsta, la persoanele care vor să slăbească în câteva săptămâni sau au făcut diverse operații etc. Odată ce începi să acționezi în direcția diminuarii pielii lăsate începi să te cunoști diferit pe tine și să ai multe conștientizări care te vor ajuta să devii mai puternică, mai diferită, mai atentă la corpul tău.

Vreau să îți spun că sunt ceva recomandări pe care le am pentru tine:

 

1. Aplică metoda exerciții fizice

Pielea lăsată poate să se diminueze prin tonifierea grupelor musculare lucrând cu ganterele.

În cadrul comunității MoveInspireFIT am creat un program pentru a lucra pe fiecare parte afectată. Programul este de luni și până vineri în prima parte a zilei, adica la ora 06:00 sau 07:30. Aici ai mai multe detalii.  Dacă în prezent faci sport menține un ritm de 3-5 antrenamente/săptămânal. Orice exercițiu care crește masa musculară poate reduce aspectul de piele lăsată. Am și câteva exemple de categorii de sport:

Antrenamentul cu greutăți pe care îl poți face la sală sau acasă având aparate mini benzi elastice sau alte accesorii care pot ajuta la creșterea masei musculare.

Pilatesul sau yoga. În aceste antrenamente se folosesc anumite mișcări care te poate conduce la încordarea zonelor musculare și poate întări zonele afectate de piele lăsată din zona fesierilor, picioarelor sau brațelor.

 

2. Folosește suplimente

Mai multe studii au arătat că există suplimente care conțin ingrediente precum colagen și acid hialuronic ca fiind benefice pentru a ajuta la reducerea pielii lăsate cauzate de vârstă. 

Atenție mare la zona de suplimente și cine îți recomandă! Suplimentele sunt doar o altă modalitate și nu singura.

 

3. Tratamente recomandate de medicul dermatolog

Aici găsesc benefic cremele, loțiunile și serurile care să fie recomandate de către un medic.

Nu intru prea mult în acest punct pentru ca îmi doresc să consulți direct un medic dermatolog. Eu o cunosc și o recomand pe DR. DANA BRATU. 

 

4. Schimbă stilul de viață

Găsește o modalitate de a rămâne hidratat. Când reușești acest aspect îți ajuți pielea să se regenereze. Când mergi la plajă să ai neapărat o soluție de protecție solară. 

Elasticitatea pielii este capacitatea pielii de a se întinde și de a reveni la forma sa originală. Pierderea elasticității pielii este cunoscută sub denumirea de elastoză. Elastoza face ca pielea să arate ca fiind lăsată.

Zonele de piele expuse la soare pot contine elastoză solară. Aceste părți ale corpului pot părea mai deteriorate decât cele protejate de expunerea la soare. Elastoza solară este denumită și elastoză actinică. Dacă există o dependență de fumat te rog să găsești o soluție în primă fază să reduci cantitatea țigărilor pe care le consumi zilnic. În timp poți să elimini de tot această dependență. Depinde de tine cum vezi lucrurile.

În mare parte aceste informații ar trebui să te ajute ca să înțelegi ce poți adăuga în viața ta ca și obiceiuri ca să reușești să elimini pielea lăsată pe termen lung. După ce schimbi ceva devii mai puternică și vei ajunge la concluzia că această afecțiune a apărut în viața ta cu scopul ca tu să evoluezi diferit și frumos.

 

Concluzie

Nu este suficient doar zona de sport sa o aplici sau sa nu mai fumezi și gata. Tot ce ți-am dat aici are o legătură direct proporțională cu deciziile tale. Însă mai este ceva ce am păstrat la final. Iar acest aspect se numește zona emoțională.

Am creat un video pe zona de emoțional și l-am urcat pe canalul de YouTube. Ai linkul aici.

Alături de Maria Raluca Huluță am creat un mini curs GRATUIT despre piele lăsată și celulită prin care tu poți să aplici odată cu noi, atât fizic cât și mental.

Prin acest mini curs te poți conecta la anumite unelte prin care tu să începi să acționezi diferit. Ai aici mini cursul GRATUIT.

 

Cu drag,

Marian Cristian Marin

Fondator MoveInspireFIT

Youtube | Instagram | TikTok 

Ce au mai parcurs alti cititori...

Cum sa faci sa nu mai repeti aceleasi greseli?
25 de idei care iti vor  face viata mai usoara
5 situații care nu te lasă să scapi de celulită
Adaugă comentariul tău
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101