Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Comprimate şi Capsule
 4. Spirulină 1000mg, 40 tablete | Hofigal

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Spirulină 1000mg, 40 tablete | Hofigal

Spirulină 1000mg, 40 tablete | Hofigal

28.00 Lei

SKU: 5944723005629

Cantitate:

Spirulina este o sursă bogată de proteine, conține o gamă largă de aminoacizi, acizi grași saturați și nesaturați, polizaharide, vitamine hidrosolubile și liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente și pigmenți activi biologic (ficocianine și aloficocianine).

 

40 tablete

Descriere

Spirulină 1000mg, 40 tablete | Hofigal

Spirulina este o sursă bogată de proteine, conține o gamă largă de aminoacizi, acizi grași saturați și nesaturați, polizaharide, vitamine hidrosolubile și liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente și pigmenți activi biologic (ficocianine și aloficocianine).

Spirulina asigură aportul de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar suplimentării regimului dietetic în hepatite cronice, ciroză hepatică (pentru realizarea unei diete cu rol de protecţie a celulei hepatice şi efect depurativ pentru eliminarea substanţelor dăunătoare hepatotoxice); gastrite, ulcer gastric şi duodenal; diabet zaharat tip II; obezitate; cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială; insuficienţă corticosuprarenală; distonie neurovegetativă, suprasolicitare nervoasă, efort intelectual susţinut.

 

Ingrediente/comprimat:

1000mg  biomasă spirulină (Spirulina platensis), extract uscat din fructe de zmeur, stearat de magneziu, talc, hidroxipropilmetilceluloză, aerosil.

 

Produsul nu conține lactoză.

 

Recomandări, aplicații Spirulină 1000mg:

 • reglarea și echilibrarea principalelor funcții metabolice și imunologice ale organismului;
 • normalizarea schimburilor de substanțe la nivel celular și restabilirea legăturilor intercelulare;
 • stimularea producției de corticosteroizi, insulină, hormoni tiroidieni, adrenalină, noradrenalină;
 • profilaxia infecțiilor microbiene și virale și a bolilor maligne;
 • asigurarea aportului de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar suplimentării regimului dietetic în hepatite cronice, ciroză hepatică (pentru realizarea unei diete cu rol de protecţie a celulei hepatice şi efect depurativ pentru eliminarea substanţelor dăunătoare hepatotoxice); gastrite, ulcer gastric şi duodenal; diabet zaharat tip II; obezitate; cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială; insuficienţă corticosuprarenală; distonie neurovegetativă, suprasolicitare nervoasă, efort intelectual susţinut;
 • îmbunătăţirea performanţelor sportive;
 • compensarea carenţelor de calciu şi magneziu;
 • retinopatie, glaucom, cataractă;
 • combaterea procesului de îmbătrânire precoce.

 

Mod de administrare:

Produsul este un supliment alimentar care nu înlocuiește un regim alimentar variat și echilibrat și un mod de viață sănătos.

Adulţi: 1,5 – 3,0 g repartizate în 3 prize pe zi, cu 30 minute înainte de mesele principale.

Pentru întreţinere: 2,0 – 3,0 g repartizate în 2 - 3 prize pe zi.

Sportivi: 3,0 – 5,0 g pe zi repartizate în 2 - 3 prize, cu 30 minute înainte de mese; în concursuri sau antrenamente intensive se poate ajunge până la 10,0 g pe zi cu recomandarea medicului.

Este indicat ca ultima priză să fie luată înainte de ora 18.00.

Se poate administra în cure prelungite de 90 - 180 zile, cu o pauză de 10 zile şi în paralel cu tratamentele convenţionale.

 

Mod de păstrare:

La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.

 

Producător: Hofigal

 

40 tablete

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101