Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Comprimate şi Capsule
 4. Hof Lipomin, 40 tablete | Hofigal

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Hof Lipomin, 40 tablete | Hofigal

Hof Lipomin, 40 tablete | Hofigal

17.00 Lei

SKU: 5944723005865

Cantitate:

Hof Lipomin este un produs natural care asigură necesarul de nutrienți și substanțe bioactive în suplimentarea dietei pentru îmbunătățirea calității vieții prin menținerea în limite fiziologic normale a valorilor colesterolului și trigliceridelor, precum și a raportului HDL/LDL.

 

40 tablete

Descriere

Hof Lipomin, 40 tablete | Hofigal

 

Hof Lipomin este un produs natural care asigură necesarul de nutrienți și substanțe bioactive în suplimentarea dietei pentru îmbunătățirea calității vieții prin menținerea în limite fiziologic normale a valorilor colesterolului și trigliceridelor, precum și a raportului HDL/LDL.

Produsul se poate asocia ca supliment în regimul igieno-dietetic în tratamentele alopate hipocolesterolemiante, antihipertensive.

Topinamburul conține fitocomplexe de substanțe cu rol antioxidant, iar inulina din topinambur are efect în refacerea florei intestinale, reglarea tranzitului digestiv și detoxifierea colonului.

Uleiul de in conține o cantitate mare de mucilagii cu efect reglator al tranzitului intestinal. Conține acizi nesaturați de tip Omega-3 și Omega-6, cu rol binecunoscut în activitatea sistemului nervos central; conține acid oleic, cu rol protector și antioxidant.

Prazul are în compoziția sa fibre și mucilagii cu rol în menținerea unui tranzit intestinal normal, iar alliina și allicina pe care le conține au efect antihelmintic și antibiotic; este sursă deosebită de microelemente.

 

Ingrediente/comprimat acoperit: 

150mg semințe degresate parțial de in (Linum usitatissimum), 60mg ulei de in (Linum usitatissimum), 40mg extract din tuberculi de Topinambur (Helianthus tuberosus), 40mg extract din bulbi de Usturoi (Allium sativum), 40mg suc de Praz (Allium porrum), amidon din porumb, carbonat de calciu, oxid de magneziu, polivinilpirolidonă K30, carbonat de potasiu, stearat de magneziu, dioxid de siliciu coloidal, pelicula de acoperire (gumă arabică, talc, hidroxipropilmetilceluloză, carbonat de magneziu, pulbere de dovlecel.

 

Beneficii Hof Lipomin:

 • susține sănătatea inimii și a vaselor de sânge impiedicând îngroșarea și îndurarea peretelui arterial, reducerea progresiva a lumenului și pierderea elasticității vaselor arteriale;
 • reechilibrează stările de dislipidemie, caracterizate prin valori crescute ale LDL-colesterol (colesterol „rău”), optimizează nivelul colesterolului din organism și împiedica depunerea acestuia pe vasele de sânge;
 • protejează sănătatea organismului prin atenuarea acțiunii nocive a unor factori de risc (valori crescute de trigliceride, glucoză în sânge și ale tensiunii arteriale), prin neutralizarea și captarea radicalilor liberi de oxigen, contracarând astfel tendința lor de a ataca și de a distruge membranele celulare.

 

Acțiuni Hof Lipomin:

 • hipolipemiantă, hipocolesterolemiantă, de scădere a trigliceridelor serice; reglează raportul între colesterolul „bun” și „rău” (HDL/LDL);
 • asigură aportul de nutrienți și substanțe bioactive necesare echilibrării dietei în prevenirea și combaterea aterosclerozei (inhibă îngroșarea și îndurarea peretelui arterial, împiedicând reducerea progresivă a lumenului și pierderea elasticității vaselor arteriale);
 • reechilibrarea stărilor de dislipidemie de diferite etiologii;
 • optimizarea nivelului colesterolului din organism;
 • neutralizarea și captarea de radicali liberi superoxidici.

 

Mod de administrare:

1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, după mesele principale

Se administrează în cure prelungite de 3-6 luni și chiar permanent. 

Se poate administra și în asociere cu produse alopate.

 

Mod de păstrare: 

A se păstra la temperatura camerei (15-25°C), ferit de umiditate și lumina, în ambalajul original!

A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic!

A nu se utiliza după data de expirare înscrisă pe ambalaj!

A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici!Contraindicații și precauții:

Produsul este bine tolerat, fără contraindicații semnalate până acum la dozele și ritmul de administrare recomandate.

În sarcină și perioada de alăptare este necesară recomandarea specialistului.

 

Țara de origine: România

 

Producător: Hofigal

 

40 tableteNOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101