Comandă telefonic 0770 363 621 Contul meuDespre noiContact
MeniuCaută
 1. Viata Verde Viu
 2. Suplimente
 3. Comprimate şi Capsule
 4. Valeriană, 40 capsule | Hofigal

4,9

4,9 din 5

Pe baza opiniei a 843 de persoane

Adaugă la favoriteProducător >>
Valeriană, 40 capsule | Hofigal

Valeriană, 40 capsule | Hofigal

18.00 Lei

SKU: 5944723004325

Cantitate:

Valeriana asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive, necesar pentru suplimentarea dietei în restabilirea funcţiilor fiziologice şi a stării de sănătate a organismului, contribuind la susţinerea unui psihic sănătos.

 

40 capsule

Descriere

Valeriană, 40 capsule | Hofigal

Valeriana asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar pentru suplimentarea dietei în restabilirea funcţiilor fiziologice şi a stării de sănătate a organismului, contribuind la susţinerea unui psihic sănătos.

 

Ingrediente/capsulă:

300mg pulbere din rădăcină uscată de Valeriană (Valeriana officinalis), amidon din porumb, stearat de magneziu și capsulă (gelatină).

 

Produsul nu conține lactoză.

 

Proprietăți Valeriană:

 • Asigură un aport bogat de nutrienţi şi substanţe bioactive necesar pentru suplimentarea dietei în restabilirea funcţiilor fiziologice şi a stării de sănătate a organismului, contribuind la susţinerea unui psihic sănătos
 • Îmbunătăţeşte calitatea somnului (prin inducerea unui somn liniştit, odihnitor) şi durata acestuia  (înlătură dificultatea de a adormi, micşorează semnificativ trezirile nocturne, facilitează apariţia fazei de somn profund fără vise)
 • Manifestă o influenţă pozitivă în tulburări afective şi contribuie la reducerea stărilor de nervozitate, iritabilitate, teamă şi nelinişte
 • Ajută la menţinerea funcţionării normale a inimii şi a sistemului digestiv în situaţii de stres intens, emoţii mari, agitaţie psihomotorie
 • Intervine favorabil în normalizarea activităţii cardiace şi a tensiunii arteriale
 • Are efect relaxant asupra muşchilor, combate contracturile musculare ce apar în caz de efort fizic prelungit şi încordări psihice
 • Atenuează tulburările vegetative care survin în perioada ciclului menstrual sau care însoţesc menopauza (stări de iritabilitate nervoasă, tensiune psihică)
 • Conferă organismului o stare de bine, linişte, relaxare şi calm, inducerea unui somn odihnitor

Nu produce dependenţă, iar la trezirea din somn nu apar stări de ameţeală, somnolenţă, oboseală.

 

Mod de administrare:

1 capsulă de 2 - 4 ori pe zi sau la recomandarea medicului.

Pentru inducerea unui somn liniştit se administrează o capsulă cu 30 - 60 minute înainte de culcare (eventual, precedată de încă o capsulă, în cursul serii) sau în funcţie de recomandarea specialistului.

Asocierea produsului cu preparatele de sinteză (cu efecte antidepresive, sedative, hipnotice) se va face numai la recomandarea specialistului.

Se va evita administrarea produsului în asociere cu consumul de alcool.

 

Mod de păstrare:

La loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.

 

Contraindicații și precauții:

Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate până acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.

În sarcină şi perioada de alăptare, copii până la vârsta de 12 ani este necesară recomandarea specialistului.

Produsul poate afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje!

La apariţia unor efecte nedorite se întrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

 

Țara de origine: România

 

Producător: Hofigal

 

40 capsule

 

NOTĂ:

Produsele prezentate pe site-ul www.viataverdeviu.ro sunt eficiente atunci când sunt integrate într-un stil de viaţă sănătos. Suplimentele alimentare nu pot înlocui o dieta echilibrată. Reţineţi că doar un stil de viaţă sănătos şi o dietă echilibrată asigură buna funcţionare a organismului.

Rezultatele produselor nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ şi pot depinde de stilul de viaţă al fiecăruia, de starea de sănătate, dar şi de alţi factori.

Toate informaţiile prezentate pe site au rol informativ. Înainte de a achiziţiona suplimente alimentare, consultaţi sfatul medicului. Informațiile de pe acest site nu pot înlocui prescripţia medicală sau sfaturile medicului sau ale terapeutului dvs.

Review-uri
Primești săptămânal inspirație verdevie
promoții și prețuri speciale, acces la tombole și concursuri exclusive...
Termeni și condițiiCookiesConfidențialitate GDPRDisclaimerANPC
Copyright 2024 Viata Verde Viu | Ghidul tău de sănătate holistică și magazin online cu alimente, suplimente și produse bio.. Toate drepturile rezervate.
VVV Health Company SRL, Nr. Reg. Com.: J24/1813/2022, CIF: RO46758101